botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Botox lipflip

Een botox lipflip behandeling geeft je vollere lippen zonder extra volume toe te voegen. Dit is vaak ook een ideale tussenstap als je nog twijfelt over lipfillers.

Wat is een botox lipflip behandeling

Bij een lipflip wordt er een kleine dosis botox in de spieren van de bovenlip gespoten om deze spieren te ontspannen. De lip krult iets naar buiten waardoor de bovenlip er voller uitziet. Optisch lijkt de bovenlip nu groter omdat de spieren ontspannen zijn maar er is in werkelijkheid geen volume toegevoegd aan de bovenlip. De lipflip is een ideale optie voor degene die op zoek is naar een subtiele vergroting van de lippen.

Resultaat van een botox lipflip behandeling

De lipflip voegt geen volume toe aan de lip maar zorgt er wel voor dat de bovenlip een vollere en gelijkmatige uitstraling krijgt. Doordat er geen volume wordt toegevoegd blijft de lip er natuurlijk uitzien. Daarnaast zal de bovenlip niet meer te ver naar boven komen bij het lachen. Dit is wenselijk als je een gummysmile hebt. Bij een gummysmile komt de bovenlip zodanig ver omhoog dat het tandvlees zichtbaar is.

Voor iedereen geschikt?

De spieren die worden behandeld zijn erg belangrijk voor het gebruiken van de mond. Onze artsen zullen daarom eerst onderzoeken of de spanning van de spieren van je mond voldoende is. Dit is van belang om met de lipflip behandeling een mooi resultaat te kunnen verkrijgen. Dit om te voorkomen dat u een raar gevoelt krijgt door de botox behandeling.

Hoelang houdt het resultaat aan?

De lipflip behandeling duurt slechts enkele seconden. Door het prikken kan er een klein beetje prikpijn of zwelling ontstaan. Dit is normaal en trekt binnen enkele minuten weer weg. Je kan desgewenst ook een pijnstiller innemen zoals paracetamol (voorafgaan aan de afspraak). Het resultaat zal na twee weken optimaal zijn en blijft dan nog ongeveer drie maanden zichtbaar. Om het effect te behouden is een vervolgbehandeling altijd mogelijk.

Prijs voor lipflip behandeling.

Bekijk hier onze botox prijzen. Wilt u een afspraak inplannen, dat kan gemakkelijk online.

Ingevallen of hangende wangen kunnen u ouder doen lijken. Met behulp van fillers in de wangen is het mogelijk om
Fillers in Leiden door dokter Imraan Muradin. Imraan staat bekend om zijn zachte hand en mooie resultaten. Boek online uw
De kin speelt een groot rol in het gezicht. Het bepaald namelijk de contour van het gezicht. Kin fillers kunnen
Hoelang botox werkt is afhankelijk van verschillende factoren. Elk patiënt is anders en elk lichaam reageert anders. Zo hebben mannen
Botox tegen tandenknarsen of kaakklemmen kan enorme verlichting met zich meebrengen. Tandenknarsen kan uiteindelijk de tanden beschadigen.
Rokerslijntjes zijn goed te behandelen met fillers. Door de lijntjes met fillers op te vullen worden deze minder diep en
Profhilo bevat hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd blijft. Dit maakt uw huid weer steviger en soepel.
Een behandeling waarbij het gezicht met botox wordt afgeslankt wordt kaaklijnverkleining of kauwspierverkleining genoemd.