fillers marionettelijnen

Behandeling van de marionetlijnen met fillers

De marionetlijnen zijn de lijnen die vanuit de mondhoeken naar beneden lopen, deze kunnen opgevuld worden met fillers. Vaak gaat dit samen met afhangende mondhoeken, wat een verdrietig of een strenge indruk geeft. Door middel van fillers zijn de lijnen en mondhoeken goed te behandelen, hierdoor worden de lijnen zachter en dat geeft een jeugdig effect.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn injecteerbare stoffen die volume toevoegen. Ze verbeteren contouren en verminderen rimpels. Bij Kliniek Vinci gebruiken we hoogwaardige fillers op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel dat afbreekbaar, veilig en effectief is voor het herstellen van volume in de marionetlijnen. Deze zijn gebaseerd op hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel. De fillers van Vinci zijn afbreekbaar, veilig en effectief voor het herstellen van volume in de wangen.

Hoe ontstaan marionetlijnen?

Marionetlijnen zijn het resultaat van een geleidelijk verlies van stevigheid en volume in de wangen. Naarmate we ouder worden, vermindert de productie van collageen en elastine, wat leidt tot een afname van de huidelasticiteit en het volume in het gezicht. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat de wangen beginnen te verzakken, waardoor verticale lijnen ontstaan die vanuit de mondhoeken naar beneden lopen.

Daarnaast spelen veranderingen in de jukbeenderen ook een rol bij het ontstaan van marionetlijnen. Als de jukbeenderen hun volume verliezen of afgeplat raken, kunnen ze de wangen niet meer voldoende ondersteunen, waardoor de huid langs de mondhoeken begint te hangen en marionetlijnen ontstaan.

Wat is het gevolg van marionetlijnen?

Marionetlijnen kunnen een aanzienlijke impact hebben op het uiterlijk van het gezicht. Naast het veroorzaken van verticale lijnen die vanuit de mondhoeken naar beneden lopen, kunnen marionetlijnen ook gepaard gaan met afhangende mondhoeken. Deze combinatie van factoren kan het gezicht een vermoeide en verouderde uitstraling geven. Mensen associëren marionetlijnen vaak met een droevige of strenge gelaatsuitdrukking, waardoor ze zich zelfbewust kunnen voelen over hun uiterlijk.

Hoe kunnen fillers helpen tegen marionetlijnen?

Fillers voor marionetlijnen bieden een doeltreffende oplossing voor het behandelen van deze ongewenste tekenen van veroudering. Het hyaluronzuur in de fillers zorgt voor volume, waardoor de huid weer steviger en gladder wordt. Door de marionetlijnen op te vullen met fillers, kan een jeugdiger en frisser effect worden gecreëerd, waardoor het gezicht een meer harmonieuze en jeugdige uitstraling krijgt.

Hoe gaat een filler behandeling in zijn werk bij Kliniek Vinci?

Bij Kliniek Vinci voeren ervaren en gekwalificeerde professionals elke filler behandeling zorgvuldig uit. Ze analyseren uw gezicht en injecteren de filler nauwkeurig in de marionetlijnen met een dunne naald of canule. Deze procedure is vrijwel pijnloos en duurt doorgaans niet langer dan 10 minuten.

Wat is de aftercare na een filler behandeling?

Na de behandeling ontvangt u gedetailleerde instructies voor de aftercare van onze deskundige medewerkers. Dit omvat het vermijden van intensieve lichamelijke activiteit, blootstelling aan direct zonlicht en het gebruik van make-up op de behandelde gebieden gedurende de eerste 24 uur. Ook raden we aan om te koelen om eventuele zwelling te verminderen.

Conclusie

De behandeling van marionetlijnen met fillers biedt een effectieve en veilige manier om deze ongewenste tekenen van veroudering aan te pakken. Met een deskundige en zorgvuldige aanpak kunnen fillers helpen om het gezicht een jeugdiger en frisser uiterlijk te geven, waardoor je zelfverzekerd door het leven kunt gaan.

Veel gestelde vragen over fillers in de marionetlijnen

Hoe lang duurt het voordat de resultaten zichtbaar zijn?

Meestal zijn de resultaten direct na de behandeling zichtbaar en verbeteren ze in de dagen daarna.

Zijn er risico’s verbonden aan fillers voor marionetlijnen?

Hoewel zeldzaam, kunnen bijwerkingen optreden zoals roodheid, zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats.

Kan ik na de behandeling nog normaal mijn gezichtsuitdrukkingen laten zien?

Ja, fillers voor marionetlijnen kunnen worden aangebracht op een manier die natuurlijke gezichtsuitdrukkingen behoudt.

Kan ik andere behandelingen ondergaan na de behandeling?

Over het algemeen kunt u andere behandelingen ondergaan na de behandeling met fillers voor marionetlijnen.

Referenties

Pessa JE, Garza PA, Love VM, Zadoo VP, Garza JR. “The anatomy of the labiomandibular fold.” Plast Reconstr Surg. 1998;101(2):482-6.

Mendelson BC, Freeman ME, Wu W, Huggins RJ. “Surgical anatomy of the lower face: the premasseter space, the jowl, and the labiomandibular fold.” Aesth Plast Surg. 2008;32:185–195.

Rohrich RJ, Pessa JE. “The fat compartments of the face: anatomy and clinical implications for cosmetic surgery.” Plast Reconstr Surg. 2007;119(7):2219- 27; discussion 2228-31.

Kablik J, Monheit Gd, Yu L, Chang G, Gershkovich J. “Comparative physical properties of hyaluronic acid dermal fillers.” Dermatol Surg. 2009;35 Suppl 1:302-12.

Ontdek de kunst van een natuurlijk resultaat bij Kliniek Vinci.

Ontdek een unieke combinatie van esthetiek en expertise. Maak een afspraak en ervaar de harmonie tussen innovatieve behandelingen en artistiek vakmanschap.

Lees meer over onze behandelingen

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

Ontdek alles over hyaluronzuur fillers: werking, voordelen en behandelingen. Krijg een jeugdige uitstraling met fillers.

liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd.

Botox na slapen

Veilig slapen na Botox

Ontdek waarom het veilig is om te slapen na een Botox behandeling bij Vinci. Leer meer over de juiste nazorg voor optimale resultaten.

De populairste Botox merken

De populairste Botox merken

Ontdek welk Botox merk het beste bij jou past in deze uitgebreide vergelijkende gids. Leer over de voordelen, verschillen en beste keuzes voor jouw jeugdige uitstraling in 2024.

Styalage Filler

Stylage filler

Stylage filler is op basis van cross-linked hyaluronzuur en een mannitol gemaakt. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.