botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Marionetlijnen fillers

Wat zijn marionetlijnen

De marionetlijnen zijn de lijnen die vanuit de mondhoeken naar beneden lopen, deze kunnen opgevuld worden met fillers. Vaak gaat dit samen met afhangende mondhoeken, wat een verdrietig of een strenge indruk geeft. Door middel van fillers zijn de lijnen en mondhoeken goed te behandelen, hierdoor worden de lijnen zachter en dat geeft een jeugdig effect.

Hoe ontstaan marionetlijnen?

De marionetlijnen ontstaat doordat de wangen hun stevigheid en volume verliezen. Dit zorgt ervoor dat de wangen zakken en gaan hangen. Hierdoor ontstaat er een plooi ter plaatse van de mondhoeken. Daarnaast spelen de jukbeenderen ook een rol. Door het afplatten van de jukbeenderen kunnen deze de wangen niet hun plek houden. Ook hierdoor zakken de wangen tot over de mondhoeken.

Marionetlijnen opvullen met fillers

filler mondhoeken

De mondhoeken en marionetlijnen kunnen opgevuld worden met fillers. Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk stofje wat bij iedereen aanwezig is in de huid en het bindweefsel. Hyaluronzuur kan 1000x zijn eigen gewicht in water vasthouden. Dit is ook hetgeen wat voor volume zorgt en de marionetlijnen en mondhoeken minder zichtbaar kan maken. 

Door de jaren heen kan het hyaluronzuur gehalte in de huid verminderen. Waardoor bepaalde gebieden in ons gezicht inzakken, of beter gezegd; volume verliezen. Door middel van fillers krijgen deze gebieden weer hun volume terug zoals voorheen.

Hoeveel milliliter filler in de marionetlijnen?

Voor een zichtbaar effect is een totaal van 1 milliliter (dus 0,5 ML aan ieder zijde) voldoende. De fillers blijven ongeveer een jaar zichtbaar. 

Prijzen fillers marionetlijnen

Zie hier onze filler prijzen.

Botox aftercare: eerste 2 uur gebied niet aanraken. Eerste 4 uur niet liggen of vooroverbuigen. Eerste 24 uur warmte en intensieve activiteiten vermijden.
Een behandeling waarbij het gezicht met botox wordt afgeslankt wordt kaaklijnverkleining of kauwspierverkleining genoemd.
Overmatig zweten, ook wel hyperhidrosis genoemd kan zeer storend zijn. Botox kan een uitkomst bieden hiervoor in gebieden zoals de
Een lipflip is een botox behandeling van de lippen. In tegenstelling tot lipfillers, worden de lippen niet opgevuld. Voor een
De kin speelt een groot rol in het gezicht. Het bepaald namelijk de contour van het gezicht. Kin fillers kunnen
Fillers in Leiden door dokter Imraan Muradin. Imraan staat bekend om zijn zachte hand en mooie resultaten. Boek online uw
Radiesse is een injecteerbare filler die het volume in het gezicht herstelt en de huid weer steviger maakt. Daarnaast stimuleert