Viscoderm behandelingen in Leiden bij Vinci

Viscoderm

Viscoderm Hydrobooster is een behandeling op basis van pure hyaluronzuur. Het geeft een diepe hydratatie van de huid en verminderd lijntjes en rimpels. Door de dubbele werking (verstevigen en hydrateren) is Viscoderm Hydrobooster twee keer zo efficiënt tegen huidveroudering.

Viscoderm® Hydrobooster is een huidbooster die specifiek ontworpen is voor dynamische gebieden van het gezicht, zoals de periorale (rondom de mond) en perioculair (rondom de ogen) gebieden.

Resultaat rimpels wang Viscoderm door Imraan Muradin kliniek Vinci
Resultaat rimpels wang Viscoderm door Imraan Muradin kliniek Vinci.png

Wat maakt Viscoderm Hydrobooster uniek?

Viscoderm Hydrobooster heeft een dubbele functie: verstevigen en hydrateren. Met name gebieden in het gezicht waar veel beweging plaatsvind, ondervinden veel (mechanische) stress. Met als gevolg dat de huid dunner wordt, waardoor er oppervlakkige rimpels ontstaan. Door middel van optimale weefselintegratie op verschillende niveaus kan Viscoderm deze gebieden weer verstevigen en elastischer maken, waardoor de rimpels zachter worden.

Viscoderm Hydrobooster: Skinbooster

Naast het feit dat  Viscoderm voor een diepe hydratatie zorgt heeft het ook de capaciteit om lijntjes en rimpels te verzachten, ook wel ‘stretching’genoemd. Hierdoor is deze behandeling een alternatief voor botox. Botox zorgt er namelijk voor dat de behandelde spieren verslappen. Viscoderm zorgt ervoor dat de spieren hun volledige kracht blijven behouden. Hierdoor blijf je je natuurlijke uitstraling en mimiek behouden en voorkom je een uitdrukkingloos gelaat. Daarnaast is het ook erg geschikt om acne littekens te behandelen.

Wat is het?

Viscoderm heeft als basisingrediënt hyaluronzuur. Het bevat de voordelen van hyaluronzuur maar heeft geen liftend effect. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons huid. Het neemt echter af naarmate we ouder worden. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt. Hierdoor blijft de bindweefsel in goede conditie en blijft de huid strak. Omdat hyaluronzuur een lichaameigen stof is wordt het door het lichaam vanzelf weer afgebroken.

Hoe werkt het?

Viscoderm heeft een diep hydraterende werking waardoor de kwaliteit van de huid verbetert en de elasticiteit van de huid toeneemt. Daarnaast verzacht het de dynamische rimpels en lijnen. Hierdoor is Viscoderm een ideale behandeling tegen huidveroudering. Deze behandeling is geschikt voor het gelaat, bovenarmen, decolleté en onderbuik. De behandeling zelf bestaat uit meerdere kleine oppervlakkige injecties in de te behandelen huid en rimpels.

Een behandeling duurt ongeveer 10 minuten en kan lichte pijn of ongemak veroorzaken. Dit is mild en tijdelijk.  De meeste mensen kunnen direct na de behandeling hun dagelijkse bezigheden weer hervatten. Het resultaat is na enkele dagen al zichtbaar. Om het effect te optimaliseren kan de behandeling na 2 maanden herhaald worden. Daarna is een onderhoudsbehandeling om de 6 maanden voldoende.

Ontdek de kunst van een natuurlijk resultaat bij Kliniek Vinci.

Ontdek een unieke combinatie van esthetiek en expertise. Maak een afspraak en ervaar de harmonie tussen innovatieve behandelingen en artistiek vakmanschap.

Lees meer over onze behandelingen

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

Ontdek alles over hyaluronzuur fillers: werking, voordelen en behandelingen. Krijg een jeugdige uitstraling met fillers.

liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd.

Botox na slapen

Veilig slapen na Botox

Ontdek waarom het veilig is om te slapen na een Botox behandeling bij Vinci. Leer meer over de juiste nazorg voor optimale resultaten.

De populairste Botox merken

De populairste Botox merken

Ontdek welk Botox merk het beste bij jou past in deze uitgebreide vergelijkende gids. Leer over de voordelen, verschillen en beste keuzes voor jouw jeugdige uitstraling in 2024.