botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Viscoderm

Viscoderm Hydrobooster is een behandeling op basis van pure hyaluronzuur. Het geeft een diepe hydratatie van de huid en verminderd lijntjes en rimpels. Door de dubbele werking (verstevigen en hydrateren) is Viscoderm Hydrobooster twee keer zo efficiënt tegen huidveroudering.

Viscoderm® Hydrobooster is een huidbooster die specifiek ontworpen is voor dynamische gebieden van het gezicht, zoals de periorale (rondom de mond) en perioculair (rondom de ogen) gebieden.

Resultaat rimpels wang Viscoderm door Imraan Muradin kliniek Vinci
Resultaat rimpels wang Viscoderm door Imraan Muradin kliniek Vinci.png

Wat maakt Viscoderm Hydrobooster uniek?

Viscoderm Hydrobooster heeft een dubbele functie: verstevigen en hydrateren. Met name gebieden in het gezicht waar veel beweging plaatsvind, ondervinden veel (mechanische) stress. Met als gevolg dat de huid dunner wordt, waardoor er oppervlakkige rimpels ontstaan. Door middel van optimale weefselintegratie op verschillende niveaus kan Viscoderm deze gebieden weer verstevigen en elastischer maken, waardoor de rimpels zachter worden.

Viscoderm Hydrobooster: Skinbooster

Naast het feit dat  Viscoderm voor een diepe hydratatie zorgt heeft het ook de capaciteit om lijntjes en rimpels te verzachten, ook wel ‘stretching’genoemd. Hierdoor is deze behandeling een alternatief voor botox. Botox zorgt er namelijk voor dat de behandelde spieren verslappen. Viscoderm zorgt ervoor dat de spieren hun volledige kracht blijven behouden. Hierdoor blijf je je natuurlijke uitstraling en mimiek behouden en voorkom je een uitdrukkingloos gelaat. Daarnaast is het ook erg geschikt om acne littekens te behandelen.

Wat is het?

Viscoderm heeft als basisingrediënt hyaluronzuur. Het bevat de voordelen van hyaluronzuur maar heeft geen liftend effect. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons huid. Het neemt echter af naarmate we ouder worden. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt. Hierdoor blijft de bindweefsel in goede conditie en blijft de huid strak. Omdat hyaluronzuur een lichaameigen stof is wordt het door het lichaam vanzelf weer afgebroken.

Hoe werkt het?

Viscoderm heeft een diep hydraterende werking waardoor de kwaliteit van de huid verbetert en de elasticiteit van de huid toeneemt. Daarnaast verzacht het de dynamische rimpels en lijnen. Hierdoor is Viscoderm een ideale behandeling tegen huidveroudering. Deze behandeling is geschikt voor het gelaat, bovenarmen, decolleté en onderbuik. De behandeling zelf bestaat uit meerdere kleine oppervlakkige injecties in de te behandelen huid en rimpels.

Een behandeling duurt ongeveer 10 minuten en kan lichte pijn of ongemak veroorzaken. Dit is mild en tijdelijk.  De meeste mensen kunnen direct na de behandeling hun dagelijkse bezigheden weer hervatten. Het resultaat is na enkele dagen al zichtbaar. Om het effect te optimaliseren kan de behandeling na 2 maanden herhaald worden. Daarna is een onderhoudsbehandeling om de 6 maanden voldoende.

Rokerslijntjes zijn goed te behandelen met fillers. Door de lijntjes met fillers op te vullen worden deze minder diep en
Ingevallen slapen komt door volumeverlies in de slapen. Door middel van fillers kunt u de volume weer herstellen. Om zo
De leefregels na een botox of filler behandeling zijn beperkt. Je kan je dagelijkse werkzaamheden weer hervatten. In grote lijnen
Er zijn veel verschillende technieken om de lippen op te vullen: de russische methode, de klassieke methode, cupidbow, keyhole en
Fillers in Leiden door dokter Imraan Muradin. Imraan staat bekend om zijn zachte hand en mooie resultaten. Boek online uw
Hangende mondhoeken kunnen twee oorzaken hebben: te sterke spieren of volume verlies. Respectievelijk kunnen deze behandeld worden met botox en
Afhangende mondhoeken en marionetlijnen kunnen goed behandeld worden met fillers. Door deze op te vullen worden ze minder zichtbaar.