Huidverbetering in Leiden

Profhilo, Radiesse en Viscoderm zijn drie gerenommeerde huidverbeteringsproducten die worden gebruikt om de huid te verjongen, te hydrateren en het volume in het gezicht te herstellen. Deze producten zijn allemaal gemaakt van veilige en effectieve ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid er jonger en gezonder uitziet.

Er is vaak verwarring over het verschil tussen huidverbeteringsproducten zoals Profhilo, Radiesse en Viscoderm en botox en fillers. Hoewel botox en fillers ook worden gebruikt voor cosmetische doeleinden, werken ze op een heel andere manier dan de huidverbeteringsproducten. Botox wordt gebruikt om de spieren te ontspannen, waardoor rimpels worden verminderd. Fillers daarentegen worden gebruikt om volume toe te voegen aan bepaalde delen van het gezicht, zoals de wangen en lippen.

Huidverbeteringsproducten zoals Profhilo, Radiesse en Viscoderm daarentegen werken door de huid te stimuleren om zichzelf te verbeteren. Door de ingrediënten diep in de huid te injecteren, worden de natuurlijke herstelmechanismen van het lichaam gestimuleerd. Dit kan leiden tot vermindering van rimpels, verbetering van de hydratatie en het herstellen van verloren volume.

Het is belangrijk om te begrijpen dat elke behandeling zijn eigen unieke voordelen heeft en dat een erkende en ervaren cosmetisch arts u het beste kan adviseren over welke behandeling het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften en wensen.

" Zeer vriendelijke en vakkundige arts. Geeft goed advies en de resultaten zijn heel mooi. Super blij mee! Dr Imraan Muradin is zeker een aanrader.. "
Google Review
5/5
profhilo aanbieding

Wat is Profhilo?

Profhilo is een innovatief product dat bestaat uit pure hyaluronzuur. Het wordt gebruikt voor huidverjonging en is geschikt voor alle huidtypen. Profhilo werkt door de huid te hydrateren en te stimuleren om collageen en elastine aan te maken. Het resultaat is een stevigere, stralende en jonger uitziende huid. Profhilo wordt geïnjecteerd in het gezicht, de nek, het decolleté en de handen en is een populaire behandeling voor mensen die er jonger uit willen zien.

lees hier meer over profhilo

Radiesse huidverbetering leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond

Wat is Radiesse?

Radiesse is een filler die wordt gebruikt voor het herstellen van het volume in het gezicht. Het is gemaakt van calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen en wordt geïnjecteerd in de huid om de huid op te vullen en te verstevigen. Het resultaat is een vollere en stevigere huid. Radiesse is geschikt voor mensen die last hebben van volumeverlies in het gezicht, zoals ingevallen wangen en diepe neus-lippenplooien.

lees hier meer over radiesse

viscoderm hydrobooster leiden Groningen den haag amsterdam

Wat is Viscoderm?

Viscoderm is een skinbooster die bestaat uit hyaluronzuur en aminozuren. Het wordt gebruikt om de huid te hydrateren en te verjongen. Viscoderm stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat resulteert in een stevigere, vollere en stralende huid. Viscoderm richt zich specifiek op gebieden in het gezicht waarin veel beweging plaatsvind, denk aan de lachrimpels of kraaienpootjes. 

lees hier meer over viscoderm

Ik werd op mijn gemak gesteld en er werd geluisterd naar mijn wensen. Het was te zien dat de arts verstand heeft van zijn vak. Ik ben super blij met het resultaat! Ik zou het zeker aanraden!​
Google Review
5/5
Fijne arts, Imraan neemt de tijd voor je. Geeft op een ontspannen en ongedwongen manier advies over de behandelingen. Imraan weet waar hij over praat. Een profhilo behandeling gedaan. Nu al blij mee. Kom zeker terug.
Google Review
5/5
Geweldig! Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen en ik ben zeer tevreden over het resultaat bij Dr. Imraan Muradin
Google Review
5/5
Enkele dagen geleden botox in mijn frons gehad voor mijn migraine. Ben nu al van mijn hoofdpijn en frons af. Leuke en ontspannen arts, niet opdringerig. Ik kom hier zeker weer terug!
Google Review
5/5
Geweldig! Liplijntjes laten opvullen, prachtig en natuurlijk door zeer kundige arts, kom zeker weer terug als het nodig is!
Google Review
5/5
Ik heb alleen maar positieve ervaringen bij vinci kliniek . Imraan luistert goed naar mijn wensen en legt alles heel goed uit. Altijd topservice!
Google Review
5/5