botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Huidverbetering

Profhilo
Profhilo is een ‘onder de huid’ hydraterende hyaluronzuurbehandeling en stimuleert de productie van collageen en elastine, daarnaast trekt het water aan en houdt deze vast in de huidlagen – ideaal voor mensen met een wat slappere of droge huid of een oneffen huidstructuur. Het effect houdt na 1 behandeling ongeveer 6 maanden aan en na een tweede boost behandelingen zelfs tot 12-18 maanden.

Door middel van enkele injecties in de huid wordt profhilo in uw huidlaag geïnjecteerd. Vanuit deze plekjes zal het zichzelf verspreiden over het hele gezicht. Hier stimuleert het de huidcelreceptoren om de huid te verstevingen, hydrateren en de oneffenheden te herstellen.

⁣De meest voorkomende behandelingsgebieden zijn het gezicht en de hals, maar ook kan het gebruikt worden voor uw decolleté, handen, armen, benen en buik. ⁣De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en biedt voordelen voor de huid voor patiënten van alle leeftijden.⁣ De behandeling duurt ongeveer 5 minuten. 

Radiesse

De artsen bij kliniek Vinci hebben veel ervaring met Radiesse. Radiesse is een injecteerbare filler die de volume opvult en matige tot diepere rimpels in je gezicht verzacht. Het liftende en verstevigende effect op de huid is direct zichtbaar. Radiesse stimuleert de aanmaak van de lichaamseigen collageen en geeft zo de strakheid en elasticiteit terug aan je huid.

Radiesse bestaat uit onder andere hyaluronzuur en calcium microsferen. Dit kwalitatief hoogstaande product zorgt voor een direct opvullend effect en de stimulans van de natuurlijke collageenaanmaak in de huid. Zowel de gel als de microsferen worden in de loop van de tijd geleidelijk, maar volledig afgebroken. ⁣ De behandeling duurt ongeveer 20 minuten. 

HUIDVERBETERING
Wat is huidverbetering?

Huidverbeteringsproducten vallen niet onder botox of fillers. Het zijn producten die de eigen lichaam stimuleren om te herstellen.

Naarmate we ouder worden nemen de cellen af die de huid glad en soepel houden. Door middel van huidverbeteringsproducten worden deze cellen gestimuleerd om weer actief te worden. De resultaten zullen naarmate de tijd vordert steeds zichtbaarder worden.

Profhilo is een ‘onder de huid’ hydraterende hyaluronzuurbehandeling en stimuleert de productie van collageen en elastine, daarnaast trekt het water aan en houdt deze vast in de huidlagen – ideaal voor mensen met een wat slappere of droge huid of een oneffen huidstructuur. Het effect houdt na 1 behandeling ongeveer 6 maanden aan en na een tweede ‘boost’ behandeling (4 weken na de eerste behandeling) zelfs tot 12 maanden.

Ons huid ziet er gezond en jong uit door collageen. De huid is stevig en zacht door volume en elasticiteit. Als je ouder wordt, verliest je huid elasticiteit en zakt naar beneden. Door het natuurlijke verouderingsproces wordt het lichaamseigen collageen geleidelijk afgebroken. Het verlies van elasticiteit in de huid zorgt voor het ontstaan van rimpels, lijntjes en een slappere huid. Hierdoor neemt de jeugdige uitstraling van je gezicht af. Dit proces kun je vertragen met fillers zoals Radiesse.

KLINIEK VINCI IN LEIDEN

Prijzen huidverbetering behandelingen.

Huidverbetering behandeling kunnen op veel gebieden uitgevoerd worden, niet alleen in het gezicht of de hals. Ook kunnen bijvoorbeeld de armen en benen behandeld worden.

Veel gestelde vragen

Hier vind u antwoorden op de meest gestelde vragen.

Hoelang werkt Profhilo?

Na een behandeling blijft Profhilo ongeveer 6 maanden werken. Een bootsbehandeling kan ervoor zorgen dat de werking zelfs tot 12 tot18 maanden blijft aanhouden.

Hoelang werkt Radiesse?

Radiesse werk gemiddeld 12-18 maanden. Gedurende deze maanden zal u merken dat de huid steeds strakker en stralender wordt.