botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Fillers jukbeenderen

Wat zijn de jukbeenderen?

De jukbeenderen bevinden zich aan de zijkanten van het gezicht. De jukbeenderen hebben een gebogen vorm. Deze vorm wordt gecreëerd door de onderliggende bot, namelijk de os zygomaticus oftewel het jukbeen. De jukbeenderen zorgen voor de definitie en vorm in het gezicht. Fillers in de jukbeenderen kunnen de definitie van het gezicht weer herstellen.

Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk stofje wat bij iedereen aanwezig is in de huid en het bindweefsel. Hyaluronzuur kan 1000x zijn eigen gewicht in water vasthouden. Dit is ook hetgeen wat voor volume zorgt. 

Door de jaren heen kan het hyaluronzuur gehalte in de huid verminderen. Waardoor bepaalde gebieden in onze gezicht inzakken, of beter gezegd; volume verliezen. Door middel van fillers krijgen deze gebieden weer hun volume terug zoals voorheen. Ook de jukbeenderen kunnen volume verliezen op den duur, waarbij fillers een uitkomst bieden.

Waarom fillers in de jukbeenderen?

De jukbeenderen zijn belangrijk voor de contouring van het gezicht. Met andere woorden ze zorgen ervoor dat het gezicht een jeugdige vorm krijgt. Daarnaast kan je de jukbeenderen zien als de kapstok van het gezicht. Door de jukbeenderen op de juiste positie weer op te vullen, is het mogelijk om het gezicht een lift geven.

Hoeveel ML in de jukbeenderen?

Voor een subtiel effect is een totaal van 1 ML net voldoende. Voor een mooie definitie van de jukbeenderen is een hoeveelheid van 2 ML nodig. Hiermee is het ook mogelijk om de wangen een lift te geven.

Prijzen fillers jukbeenderen

Zie hier onze filler prijzen.

Kraaienpootjes zijn de lijnen die ontstaan naast de ogen tijdens het lachen. Door een botox kraaienpootjes behandeling worden deze rimpels
Radiesse is een injecteerbare filler die het volume in het gezicht herstelt en de huid weer steviger maakt. Daarnaast stimuleert
Hoevaak moet je botox herhalen? Bij de eerste keer blijft botox ongeveer 3-4 maanden aanhouden. Doe je het vaker dan
Voorhoofdrimpels kunnen behandeld worden met botox in de voorhoofd Bestaande lijnen worden minder zichtbaar, en nieuwe rimpels voorkomen.
Lipfillers in Leiden. Voor mooie volle lippen is het genoeg om met 1 ML te beginnen. Voor een subtiel effect
De wenkbrauwlift met botox zorgt ervoor dat de wenkbrauwen iets hoger gaan staan. Dit geeft weer een frissen en open
De fronsrimpels zijn een grote ergernis, het geeft een boze en geirrirteerde blik. Botox in de fronsrimpels zorgt ervoor dat
Rokerslijntjes zijn goed te behandelen met fillers. Door de lijntjes met fillers op te vullen worden deze minder diep en