fillers jukbeenderen jukbeen

Herstel de jukbeenderen met fillers

Welkom bij Kliniek Vinci, uw vertrouwde partner voor esthetische behandelingen. Bij ons staat uw natuurlijke schoonheid centraal. We bieden daarom een breed scala aan behandelingen aan om uw zelfvertrouwen te vergroten. Op deze pagina laten u kennismaken met de mogelijkheden van fillers voor het herstellen van volume in de jukbeenderen.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om volume toe te voegen, contouren te verbeteren en rimpels te verminderen. Bij Kliniek Vinci gebruiken we hoogwaardige fillers op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel dat veilig en effectief is voor het herstellen van volume in de jukbeenderen.

Hoe ontstaat volumeverlies in de jukbeenderen?

Veroudering, genetica en externe factoren zoals blootstelling aan de zon kunnen leiden tot volumeverlies in de jukbeenderen. Hierdoor kunnen de jukbeenderen hun jeugdige contour verliezen en een ingevallen uitstraling krijgen. Dit kan invloed hebben op hoe we ons voelen over ons uiterlijk en ons zelfvertrouwen beïnvloeden.

Wat is het gevolg van minder volume in de jukbeenderen?

Minder volume in de jukbeenderen kan leiden tot een verminderde definitie van het gezicht, waardoor het gezicht er ouder en vermoeider uitziet. Daarnaast kan het invloed hebben op de algehele balans en symmetrie van het gezicht. Door het herstellen van volume in de jukbeenderen kunnen we niet alleen de jeugdige uitstraling van het gezicht herstellen, maar ook de algehele harmonie verbeteren.

Hoe kunnen fillers helpen tegen verminderd volume in de jukbeenderen?

Door het injecteren van fillers in de jukbeenderen, herstellen we het verloren volume. Dit geeft een liftend effect en verbetert de contouren. Bij Kliniek Vinci voeren ervaren en gekwalificeerde artsen alle filler behandelingen uit, wat zorgt voor veilige en effectieve resultaten waar u van kunt genieten.

Hoe gaat een filler behandeling in zijn werk bij Kliniek Vinci?

Tijdens de behandeling injecteren we kleine hoeveelheden filler rechtstreeks in de jukbeenderen met behulp van een dunne naald of canule. De procedure duurt doorgaans slechts enkele minuten en vereist meestal geen verdoving. Hierdoor kunt u snel weer uw dagelijkse activiteiten hervatten, zonder lange hersteltijden.

Wat kan je verwachten na de filler behandeling bij Kliniek Vinci?

Direct na de behandeling kunnen er wat zwelling, roodheid en mogelijk blauwe plekken optreden. Dit is normaal en meestal van voorbijgaande aard. De resultaten zijn direct zichtbaar, maar kunnen de eerste dagen nog iets veranderen naarmate de zwelling afneemt. Onze specialisten zullen u voorzien van gedetailleerde instructies over hoe u voor uw huid moet zorgen na de behandeling.

Wat is de aftercare na een filler behandeling bij Kliniek Vinci?

Na de behandeling adviseren we om de behandelde gebieden de eerste 24 uur niet aan te raken, bloot te stellen aan intense hitte of te sporten. Vermijd ook blootstelling aan direct zonlicht en gebruik indien nodig een kalmerende crème. Het is belangrijk om de instructies van de behandelaar op te volgen voor het beste resultaat en om eventuele complicaties te voorkomen.

Conclusie

Door het herstellen van volume in de jukbeenderen met fillers bij Kliniek Vinci, kunt u niet alleen de jeugdige uitstraling van uw gezicht verbeteren, maar ook de algehele balans en symmetrie herstellen. Met behulp van deze veilige en effectieve behandeling kunt u genieten van een frissere en jeugdigere uitstraling. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Vinci om meer te weten te komen over hoe fillers u kunnen helpen uw gewenste look te bereiken.

Veel gestelde vragen over fillers jukbeenderen

Hoe lang blijven de resultaten van fillers in de jukbeenderen zichtbaar?

De duurzaamheid van fillers varieert per persoon, maar over het algemeen blijven de resultaten van fillers in de jukbeenderen gemiddeld 9 tot 12 maanden zichtbaar. Na deze periode kan een touch-up behandeling nodig zijn om het gewenste volume te behouden.

Zijn fillers voor jukbeenderen pijnlijk?

De meeste mensen ervaren slechts milde ongemakken tijdens de injectie, zoals lichte druk of een prikkelend gevoel. Bij Kliniek Vinci maken we gebruik van technieken en verdovende crèmes om eventueel ongemak tot een minimum te beperken.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan het gebruik van fillers voor jukbeenderen?

Hoewel bijwerkingen zeldzaam zijn, kunnen sommige mensen last krijgen van tijdelijke roodheid, zwelling, blauwe plekken of gevoeligheid op de injectieplaats. Deze bijwerkingen zijn meestal mild van aard en verdwijnen binnen enkele dagen.

Kan ik na de behandeling met fillers voor jukbeenderen meteen mijn normale activiteiten hervatten?

Ja, de meeste mensen kunnen direct na de behandeling hun normale activiteiten hervatten. We raden echter aan om de eerste 24 uur na de behandeling intensieve lichamelijke activiteit, blootstelling aan hitte en direct zonlicht te vermijden om eventuele bijwerkingen te minimaliseren.

Zijn fillers voor jukbeenderen geschikt voor iedereen?

Fillers voor jukbeenderen zijn over het algemeen geschikt voor volwassenen die hun jukbeenderen willen verbeteren en een jeugdiger uitstraling willen bereiken. Voorafgaand aan de behandeling zal een van onze experts een consult met u hebben om uw wensen te bespreken en te bepalen of fillers de juiste optie voor u zijn.

Ontdek de kunst van een natuurlijk resultaat bij Kliniek Vinci.

Ontdek een unieke combinatie van esthetiek en expertise. Maak een afspraak en ervaar de harmonie tussen innovatieve behandelingen en artistiek vakmanschap.

Lees meer over onze behandelingen

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

Ontdek alles over hyaluronzuur fillers: werking, voordelen en behandelingen. Krijg een jeugdige uitstraling met fillers.

liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd.

Botox na slapen

Veilig slapen na Botox

Ontdek waarom het veilig is om te slapen na een Botox behandeling bij Vinci. Leer meer over de juiste nazorg voor optimale resultaten.

De populairste Botox merken

De populairste Botox merken

Ontdek welk Botox merk het beste bij jou past in deze uitgebreide vergelijkende gids. Leer over de voordelen, verschillen en beste keuzes voor jouw jeugdige uitstraling in 2024.

Styalage Filler

Stylage filler

Stylage filler is op basis van cross-linked hyaluronzuur en een mannitol gemaakt. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.