Radiesse huidverbetering leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond

Radiesse

Hoe werkt Radiesse?

Radiesse is een injecteerbare filler die het volume in het gezicht herstelt en de huid weer steviger maakt. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van de lichaamseigen collageen en elastine. Hierdoor krijgt de huid weer veerkracht en stevigheid. Hyaluronzuur is een natuurlijke stofje wat bij iedereen aanwezig is in de huid en het bindweefsel. Hyaluronzuur kan 1000x zijn eigen gewicht in water vasthouden. Dit is ook hetgeen wat voor volume zorgt. 

Radiesse maakt ook gebruik van calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen. De CaHA-microsferen worden opgelost in een gel en geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes op te vullen. Het stimuleert ook de natuurlijke productie van collageen en verbetert zo de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Waar wordt Radiesse voor gebruikt?

Radiesse wordt meestal gebruikt om diepe rimpels en plooien op te vullen, vooral rond de neus en mond. Het kan ook worden gebruikt om volume toe te voegen aan de wangen en kin, en om de contouren van het gezicht te verbeteren. Radiesse kan worden gebruikt als een op zichzelf staande behandeling of in combinatie met andere cosmetische behandelingen.

Hoe lang duurt het resultaat van Radiesse?

Het resultaat wordt in loop van de tijd (2-4 maanden) steeds meer zichtbaar en kan tot wel 18 maanden aanhouden. Het duurt even voordat je lichaam zelf volume gaat aanmaken met behulp van de CaHA-microsferen. Dit betekent dat de resultaten geleidelijk zichtbaar worden naarmate de maanden vorderen. Na ongeveer 12 tot 18 maanden neemt het effect weer af en kunt u terugkomen voor een onderhoudsbehandelingen. Bekijk hier enkele resultaten.

Wat te verwachten na een behandeling

Na behandeling zou het kunnen dat de huid wat gaat zwelling. Daarnaast kunnen er mogelijk enkele blauwen plekken ontstaan, deze kunt u na 4 uur camoufleren met make-up. De zwelling kan 24-48 uur aanhouden. Waarbij koelen na de behandeling helpt tegen de zwelling. Na de behandeling duurt het enkele weken voordat u resultaat begint te zien. Zelfs tot na 4 maanden kunt u nog meer verbetering verwachten.

Behandeling met Radiesse voor een jonge en strakke huid.

Welke gebieden zijn geschikt voor Radiesse?⁣

De meest voorkomende behandelingsgebieden zijn de jukbeenderen, wangen en kaken. Daarnaast is het eigenlijk mogelijk over het gehele lichaam. Denk aan de hals, decolleté, armen of benen.

Prijzen Radiesse

Zie hier onze prijzen voor Radiesse. Radiesse is in meerdere volumes beschikbaar. Dit hangt samen met de grootte van de te behandelen gebied in het gezicht.

Ontdek de kunst van een natuurlijk resultaat bij Kliniek Vinci.

Ontdek een unieke combinatie van esthetiek en expertise. Maak een afspraak en ervaar de harmonie tussen innovatieve behandelingen en artistiek vakmanschap.

Lees meer over onze behandelingen

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

Ontdek alles over hyaluronzuur fillers: werking, voordelen en behandelingen. Krijg een jeugdige uitstraling met fillers.

liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd.

Botox na slapen

Veilig slapen na Botox

Ontdek waarom het veilig is om te slapen na een Botox behandeling bij Vinci. Leer meer over de juiste nazorg voor optimale resultaten.

De populairste Botox merken

De populairste Botox merken

Ontdek welk Botox merk het beste bij jou past in deze uitgebreide vergelijkende gids. Leer over de voordelen, verschillen en beste keuzes voor jouw jeugdige uitstraling in 2024.

Styalage Filler

Stylage filler

Stylage filler is op basis van cross-linked hyaluronzuur en een mannitol gemaakt. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.