botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Radiesse

Hoe werkt Radiesse?

Radiesse is een injecteerbare filler die het volume in het gezicht herstelt en de huid weer steviger maakt. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van de lichaamseigen collageen en elastine. Hierdoor krijgt de huid weer veerkracht en stevigheid. Hyaluronzuur is een natuurlijke stofje wat bij iedereen aanwezig is in de huid en het bindweefsel. Hyaluronzuur kan 1000x zijn eigen gewicht in water vasthouden. Dit is ook hetgeen wat voor volume zorgt. 

Radiesse maakt ook gebruik van calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen. De CaHA-microsferen worden opgelost in een gel en geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes op te vullen. Het stimuleert ook de natuurlijke productie van collageen en verbetert zo de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Waar wordt Radiesse voor gebruikt?

Radiesse wordt meestal gebruikt om diepe rimpels en plooien op te vullen, vooral rond de neus en mond. Het kan ook worden gebruikt om volume toe te voegen aan de wangen en kin, en om de contouren van het gezicht te verbeteren. Radiesse kan worden gebruikt als een op zichzelf staande behandeling of in combinatie met andere cosmetische behandelingen.

Hoe lang duurt het resultaat van Radiesse?

Het resultaat wordt in loop van de tijd (2-4 maanden) steeds meer zichtbaar en kan tot wel 18 maanden aanhouden. Het duurt even voordat je lichaam zelf volume gaat aanmaken met behulp van de CaHA-microsferen. Dit betekent dat de resultaten geleidelijk zichtbaar worden naarmate de maanden vorderen. Na ongeveer 12 tot 18 maanden neemt het effect weer af en kunt u terugkomen voor een onderhoudsbehandelingen. Bekijk hier enkele resultaten.

Wat te verwachten na een behandeling

Na behandeling zou het kunnen dat de huid wat gaat zwelling. Daarnaast kunnen er mogelijk enkele blauwen plekken ontstaan, deze kunt u na 4 uur camoufleren met make-up. De zwelling kan 24-48 uur aanhouden. Waarbij koelen na de behandeling helpt tegen de zwelling. Na de behandeling duurt het enkele weken voordat u resultaat begint te zien. Zelfs tot na 4 maanden kunt u nog meer verbetering verwachten.

Behandeling met Radiesse voor een jonge en strakke huid.

Welke gebieden zijn geschikt voor Radiesse?⁣

De meest voorkomende behandelingsgebieden zijn de jukbeenderen, wangen en kaken. Daarnaast is het eigenlijk mogelijk over het gehele lichaam. Denk aan de hals, decolleté, armen of benen.

Prijzen Radiesse

Zie hier onze prijzen voor Radiesse. Radiesse is in meerdere volumes beschikbaar. Dit hangt samen met de grootte van de te behandelen gebied in het gezicht.

Fillers in de jukbeenderen zorgen voor een mooie definitie van het gezicht. Daarnaast zorgt het ook voor een liftende effect
In het algemeen zijn beide producten bedoeld om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen, maar ze verschillen in
Lipfillers in Leiden. Voor mooie volle lippen is het genoeg om met 1 ML te beginnen. Voor een subtiel effect
Profhilo is geschikt om verslapping van de huid in je gezicht, hals, decolleté, bovenarmen en handen te herstellen.
De kin speelt een groot rol in het gezicht. Het bepaald namelijk de contour van het gezicht. Kin fillers kunnen
Kraaienpootjes zijn de lijnen die ontstaan naast de ogen tijdens het lachen. Door een botox kraaienpootjes behandeling worden deze rimpels
Een gummysmile is een lach waarbij er veel tandvlees zichtbaar is. Met enkele botox injecties is het mogelijk om dit
Radiesse is een injecteerbare filler die het volume in het gezicht herstelt en de huid weer steviger maakt. Daarnaast stimuleert