Bij Kliniek Vinci benadrukken we met subtiele aanpassingen jouw eigen schoonheid, voor een natuurlijk stralend resultaat.

JAAR ERVARING
1
INGREPEN
1
BEOORDELING
1 %

Fillers met een natuurlijk resultaat

Welkom bij Kliniek Vinci, dé cosmetische kliniek voor fillers in Leiden waar deskundigheid en natuurlijke verjonging samenkomen. 

Onder leiding van Dr. Imraan Muradin bieden wij geavanceerde filler behandelingen om de tekenen van veroudering effectief te verminderen. 

Ontdek waarom Kliniek Vinci de ideale bestemming is voor een verfrissende transformatie.

Wat zijn fillers en hoe werkt het?

Fillers zijn injecteerbare medische substanties die gebruikt worden om volume toe te voegen, contouren te verbeteren en tekenen van veroudering te verminderen. Bij Kliniek Vinci in Leiden maken we gebruik van hoogwaardige fillers, specifiek op basis van hyaluronzuur.

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam, bekend om zijn vermogen om vocht vast te houden. Door fillers met hyaluronzuur te gebruiken, kunnen we op een veilige en effectieve manier verloren volume herstellen. 

Of het nu gaat om het verminderen van rimpels, het accentueren van gezichtskenmerken of het vergroten van de lippen, onze filler behandelingen bieden op maat gemaakte oplossingen voor een natuurlijk verbeterde uitstraling met respect voor uw lichaamseigen stoffen.

Voordelen van filler behandelingen bij Kliniek Vinci

Ervaring & Expertise

Bij Kliniek Vinci hebben uitgebreide ervaring in het toepassen van fillers voor natuurlijk resultaat. Dr Imraan Muradin heeft diepgaande kennis van de gezichtsanatomie en werkt nauwkeurig voor een optimaal en natuurlijk resultaat.

Natuurlijke resultaten

Bij Kliniek Vinci streven we naar natuurlijke resultaten met onze fillers. Onze behandelingen zijn ontworpen om uw eigen schoonheid te verbeteren zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. We willen dat u er opgefrist en jeugdig uitziet, met behoud van een natuurlijke uitstraling.

Op maat gemaakte behandeling

We begrijpen dat elk gezicht uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte behandelingen met fillers voor natuurlijk resultaat die zijn afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. De arts zal samen met u een behandelplan opstellen om de gewenste resultaten te bereiken. We streven ernaar om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw zelfvertrouwen te vergroten.

Veiligheid & hygiëne

Jouw veiligheid staat bij ons voorop. Onze moderne faciliteit voldoet aan de hoogste hygiënenormen, onze behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd volgens de richtlijnen. 

De kunst van schoonheid ligt in het begrijpen van de verborgen verhoudingen van de natuur.

ONZE BEHANDELINGEN

Filler BEHANDELINGEN

Fillers kunnen een aanzienlijke impact hebben op het uiterlijk van iemands gezicht door te helpen bij het herstellen van verloren volume, het verminderen van rimpels en het verbeteren van de algemene jeugdige uitstraling. Deze injecteerbare substantie op basis van hyaluronzuur, kunnen worden gebruikt om diepe lijnen en plooien op te vullen, zoals nasolabiale plooien en marionetlijnen, waardoor een gladdere en meer verjongde huid ontstaat. Daarnaast kunnen fillers worden toegepast om de contouren van het gezicht te verbeteren, bijvoorbeeld door vollere lippen te creëren of de jukbeenderen te accentueren.

FAQ's

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Fillers gemaakt van hyaluronzuur en worden geïnjecteerd om volume toe te voegen, rimpels te verminderen en contouren te verbeteren. Ze werken door het opvullen van ruimtes onder de huid, waardoor een jeugdiger uiterlijk ontstaat.

Ja, fillers zijn over het algemeen veilig wanneer ze worden toegediend door een ervaren en gekwalificeerde professional. Bijwerkingen zijn meestal mild en tijdelijk.

De duur van een fillerbehandeling varieert, maar de meeste behandelingen duren ongeveer 5 tot 10 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Over het algemeen is er weinig tot geen hersteltijd na een fillerbehandeling. Sommige patiënten ervaren lichte zwelling of blauwe plekken, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

De duur van de resultaten varieert afhankelijk van het type filler en het behandelde gebied, maar veel mensen ervaren dat de resultaten ongeveer 8 – 12 maanden aanhouden.

De meeste mensen ervaren slechts milde pijn of ongemak tijdens de injecties. Al onze fillers bevatten een verdovingsmiddel om het ongemak te minimaliseren.

Hoewel fillers over het algemeen als veilig worden beschouwd, zijn er enkele risico’s zoals infectie, allergische reacties of ongewenste resultaten. Een ervaren arts kan deze risico’s minimaliseren.

Ja, de meeste mensen kunnen na een fillerbehandeling hun normale activiteiten direct hervatten. Het wordt echter aanbevolen om intensieve lichaamsbeweging en blootstelling aan extreme temperaturen de eerste 48 uur te vermijden.

Nee, sinds 2015 zijn permanente filler verboden. Ze bieden tijdelijke resultaten, wat betekent dat ze na verloop van tijd natuurlijk afbreken. Herhaling van de behandeling is meestal nodig om de resultaten te behouden.

Botox en fillers zijn beide injecteerbare behandelingen, maar ze werken op verschillende manieren. Botox ontspant spieren om rimpels te verminderen, terwijl fillers volume toevoegen aan specifieke gebieden.

Veel mensen ervaren direct na de behandeling verbeteringen, maar het uiteindelijke resultaat kan enkele dagen tot een paar weken duren, afhankelijk van het behandelde gebied.

Nee,  fillers zijn niet permanent en bieden tijdelijke resultaten. Na verloop van tijd worden ze natuurlijk afgebroken door het lichaam, waardoor herhaalde behandelingen nodig zijn om de resultaten te behouden.

Carmen
Lees verder
Hele fijne kliniek! Dr. Muradin is aardig, geeft goede uitleg en de behandeling is vrijwel pijnloos! Hij luistert goed naar je wensen en het resultaat blijft een stuk langer dan bij andere klinieken. Kortom, zeer tevreden!
Kim
Lees verder
De locatie in Leiden is netjes en schoon. Het personeel is kundig en vriendelijk. De prijzen zijn hier nog zeer redelijk. Ook fijn om op korte termijn een afspraak te kunnen maken.
Vera
Lees verder
Woon zelf in Den Haag en kom al ruime tijd bij Imraan in Leiden. Talentvolle arts met een oog voor detail, meest belangrijke voor mij is dat hij altijd voor een natuurlijke resultaat gaat. Hij zorgt ervoor dat je er frisser uitziet, zonder dat mensen kunnen zien dat je fillers hebt.
Marielle
Lees verder
Al meerdere keren bij Imraan geweest. Eerste keer heel erg zenuwachtig, maar Imraan is heel relaxed en stelt je meteen op je gemak. Zowel botoxbehandelingen gehad als fillers, beide vrijwel pijnloos en zeker goed te doen. Evt verdovende creme als je wilt. Iedere keer toch een beetje spannend, maar ik ga nooit meer naar een ander! Erg blij met het eindresultaat, kundig arts!
Marijn
Lees verder
Super fijne en flexibele openingstijden (ook op zondag en s avonds). Eerlijke en normale prijs voor de botox. Dr. Muradin is een zeer vriendelijke en nette arts. Hij neemt de tijd voor je en informeert je volledig over de behandeling en werking van botox.
Joelle
Lees verder
Dokter Muradin neemt de tijd om de anatomie van je gezicht te bekijken en te bekijken waar de injecties moeten komen. De aller eerste keer stelde hij mij gerust (ik was een beetje bang). Ondertussen ben ik al een aantal keer terug gekomen en wil ik naar niemand anders meer!

BLOG & NIEUWs

meer informatie over FIllers