Fillers voor een natuurlijk resultaat – verjong uw uitstraling met subtiel volume

Bij Kliniek Vinci begrijpen we hoe belangrijk het is om er op uw best uit te zien. Onze fillers voor natuurlijk resultaat zijn de ideale oplossing om subtiel volume toe te voegen aan uw gezicht, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en uw jeugdige uitstraling te herstellen. Met onze ervaren artsen en hoogwaardige fillers kunt u rekenen op resultaten die er natuurlijk uitzien en uw unieke kenmerken verbeteren.

Voordelen van onze fillers voor natuurlijk resultaat:

Ervaring en expertise

Onze artsen bij Kliniek Vinci hebben uitgebreide ervaring in het toepassen van fillers voor natuurlijk resultaat. Ze hebben een diepgaande kennis van gezichtsanatomie en zullen nauwkeurig de juiste hoeveelheid filler aanbrengen voor een optimaal en natuurlijk resultaat. U kunt vertrouwen op hun expertise en professionele aanpak.

Natuurlijke resultaten

Bij Kliniek Vinci streven we naar natuurlijke resultaten met onze fillers. Onze behandelingen zijn ontworpen om uw eigen schoonheid te verbeteren zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. We willen dat u er opgefrist en jeugdig uitziet, met behoud van een natuurlijke uitstraling.

Veiligheid en kwaliteit

Bij Kliniek Vinci gebruiken we alleen hoogwaardige fillers voor natuurlijk resultaat die veilig zijn voor gebruik. Onze producten zijn grondig getest en voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze prioriteit, en we zorgen ervoor dat de behandelingen comfortabel en probleemloos verlopen.

Op maat gemaakte behandeling

We begrijpen dat elk gezicht uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte behandelingen met fillers voor natuurlijk resultaat die zijn afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Onze artsen zullen samen met u een behandelplan opstellen om de gewenste resultaten te bereiken. We streven ernaar om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw zelfvertrouwen te vergroten.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Kliniek Vinci voor een persoonlijk consult. Ontdek hoe onze fillers voor natuurlijk resultaat uw uitstraling kunnen verjongen en uw zelfvertrouwen kunnen herstellen.

" Zeer vriendelijke en vakkundige arts. Geeft goed advies en de resultaten zijn heel mooi. Super blij mee! Dr Imraan Muradin is zeker een aanrader.. "
Google Review
5/5

Veel gestelde vragen over fillers in Leiden

Dit hangt af van veel factoren, waaronder het behandelingsgebied, de injectietechniek, type filler  en het metabolisme van de patiënt. Omdat ieder persoon anders is bekijken we eerst wat de beste behandelmethode en welke type filler het best bij u past. In het algemeen blijven fillers tussen de 8-12 maanden effect houden.

Hyaluronzuur fillers kunnen snel worden opgelost met behulp van een enzym dat bekend staat als hyaluronidase. Met een paar injecties kunnen fillers snel opgelost worden.

De hoofdingrediënt van fillers is hyaluronzuur. Verschillende onderzoeken suggereren dat hyaluronzuur ook de vorming van collageen stimuleerd.

Fillers kunnen gebruikt worden om gebieden met verloren volume in het gezicht te herstellen die optreden naarmate we ouder worden. Strategische  plaatsing van fillers kan het gezicht op natuurlijke wijze liften en ondersteunen zonder dat een chirurgische ingreep nodig is.

Verschillende fillers bereiken verschillende resultaten. Tijdens uw eerste consult met een van onze artsen bespreken we een persoonlijk behandelplan.

U zult meteen verschil zien. Gedurende de behandeling treed er ook wat zwelling op, deze zwelling zal in de loop van de dagen afnemen. Daarnaast duurt het ongeveer 2-4 weken voordat u het eindresultaat ziet. 

Veel mensen vinden hun ingreep comfortabeler dan verwacht, daarnaast werken we met fillers waarin verdoving zit verwerkt. Gevoelige gebieden zoals de lippen worden eerste worden eerst verdooft.

Beide behandelingen omvatten injecties, maar botox ontspant de spierbeweging die rimpels veroorzaken, terwijl fillers volume geven aan het gezicht. Soms zijn deze behandelingen effectiever in combinatie.