fillers wangen

Fillers wangen: voor een gezonde look

Bij Kliniek Vinci bieden fillers voor de wangen een effectieve oplossing voor ingevallen wangen, een bron van onzekerheid voor veel mensen. Ze kunnen het volume in uw wangen herstellen, waardoor u weer met zelfvertrouwen door het leven kunt gaan. Deze behandeling revitaliseert uw gezicht en transformeert een vermoeide blik naar een gezonde en stralende uitstraling.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn injecteerbare stoffen die volume toevoegen. Ze verbeteren contouren en verminderen rimpels. Bij Kliniek Vinci gebruiken we hoogwaardige fillers op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel dat afbreekbaar, veilig en effectief is voor het herstellen van volume in de wangen. Deze zijn gebaseerd op hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel. De fillers van Vinci zijn afbreekbaar, veilig en effectief voor het herstellen van volume in de wangen.

Hoe ontstaat volumeverlies in de wangen?

Verschillende factoren kunnen bijdragen aan het verlies van volume in de wangen. Allereerst speelt het natuurlijke verouderingsproces een belangrijke rol, waarbij de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Daarnaast kan gewichtsverlies een impact hebben, aangezien het vetweefsel in het gezicht afneemt. Bovendien kunnen veranderingen in de botstructuur, zoals resorptie van botweefsel, ook leiden tot ingevallen wangen. Veranderingen in het bindweefsel, dat de structuur van de huid ondersteunt, dragen ook bij aan dit fenomeen.

Wat is het gevolg van minder volume in de wangen?

Minder volume in de wangen kan leiden tot een aantal zichtbare tekenen van veroudering en volumeverlies. Allereerst kan het resulteren in een afname van de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor deze meer gaat hangen en rimpels en lijntjes (neuslippenplooi en marionettelijnen) meer zichtbaar worden.

Daarnaast kunnen ingevallen wangen ervoor zorgen dat het gezicht er ouder en vermoeider uitziet, omdat het volumeverlies kan bijdragen aan een ingevallen, uitgeholde uitstraling. Dit kan het zelfvertrouwen van een persoon aantasten en hun jeugdige uitstraling verminderen. Het herstellen van het volume in de wangen met fillers kan helpen om deze tekenen van veroudering te verminderen en een jeugdige, frisse uitstraling te herstellen.

Hoe kunnen fillers helpen tegen ingevallen wangen?

Fillers voor de wangen bieden een effectieve oplossing voor het herstellen van verloren volume. Hierdoor ontstaat een minder ingevallen uiterlijk en een gezondere, levendigere uitstraling. Bovendien verbetert het de contour van uw gezicht, wat resulteert in een betere balans en een jeugdige, verfriste look.

Hoe gaat een filler behandeling in zijn werk bij Kliniek Vinci?

Bij Kliniek Vinci voeren ervaren en gekwalificeerde professionals elke filler behandeling zorgvuldig uit. Ze analyseren uw gezicht en injecteren de filler nauwkeurig in de wangen met een dunne naald of canule. Deze procedure is vrijwel pijnloos en duurt doorgaans niet langer dan 10 minuten.

Wat is de aftercare na een filler behandeling?

Na de behandeling ontvangt u gedetailleerde instructies voor de aftercare van onze deskundige medewerkers. Dit omvat het vermijden van intensieve lichamelijke activiteit, blootstelling aan direct zonlicht en het gebruik van make-up op de behandelde gebieden gedurende de eerste 24 uur. Ook raden we aan om te koelen om eventuele zwelling te verminderen.

Conclusie

Bij Kliniek Vinci willen we onze cliënten de best mogelijke zorg en resultaten bieden. Met onze expertise in cosmetische behandelingen, waaronder fillers voor wangen, helpen we u graag om uw esthetische doelen te bereiken. Of u nu een subtiele verbetering of een opvallende transformatie zoekt, onze artsen begeleiden u bij elke stap naar een frisse uitstraling.

Veel gestelde vragen over fillers in de wangen

Zijn fillers voor wangen permanent?

Nee, fillers voor wangen zijn niet permanent. De duurzaamheid van de resultaten varieert meestal van 6 maanden tot 2 jaar, afhankelijk van het type filler en individuele factoren.

Kan ik fillers voor wangen combineren met andere behandelingen?

Ja, fillers voor wangen kunnen veilig worden gecombineerd met andere cosmetische behandelingen zoals botox.

Wat is de nazorg na een filler behandeling voor de wangen?

Na de behandeling wordt geadviseerd intensieve activiteit en blootstelling aan de zon te vermijden, evenals het gebruik van make-up op het behandelde gebied gedurende de eerste 24 uur.

Ben ik een geschikte kandidaat voor een filler behandeling voor de wangen?

eschiktheid als kandidaat hangt af van factoren zoals medische geschiedenis en esthetische doelen. Tijdens het consultproces zal de arts uw situatie beoordelen en een behandelplan op maat voorstellen.

Referenties

Wilson, Andrew J., et al. “Current applications of facial volumization with fillers.” Plastic and Reconstructive Surgery, vol. 137, no. 5, 2016, pp. 872e-889e.

Cattin, Thierry A. “A single injection technique for midface rejuvenation.” Journal of Cosmetic Dermatology, vol. 9, no. 3, 2010, pp. 256-259.

Shamban, Ava, et al. “A novel and more aesthetic injection pattern for malar cheek volume restoration.” Aesthetic Plastic Surgery, vol. 42, no. 1, 2018, pp. 197-200.

Ontdek de kunst van een natuurlijk resultaat bij Kliniek Vinci.

Ontdek een unieke combinatie van esthetiek en expertise. Maak een afspraak en ervaar de harmonie tussen innovatieve behandelingen en artistiek vakmanschap.

Lees meer over onze behandelingen

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

Ontdek alles over hyaluronzuur fillers: werking, voordelen en behandelingen. Krijg een jeugdige uitstraling met fillers.

liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd.

Botox na slapen

Veilig slapen na Botox

Ontdek waarom het veilig is om te slapen na een Botox behandeling bij Vinci. Leer meer over de juiste nazorg voor optimale resultaten.

De populairste Botox merken

De populairste Botox merken

Ontdek welk Botox merk het beste bij jou past in deze uitgebreide vergelijkende gids. Leer over de voordelen, verschillen en beste keuzes voor jouw jeugdige uitstraling in 2024.

Styalage Filler

Stylage filler

Stylage filler is op basis van cross-linked hyaluronzuur en een mannitol gemaakt. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.