botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Fillers wangen

Ingevallen wangen

Fillers in de wangen kunnen uitkomst bieden bij ingevallen wangen. Ingevallen wangen kunnen meerdere oorzaken hebben. Vaak is het de combinatie van meerdere factoren waardoor de wangen beginnen te hangen:

  • Het slapper worden van de huid en het bindweefsel.
  • Door in een korte tijd veel af te vallen.
  • Afname van volume in de wangen.
  • Veranderingen van de onderliggende botstructuren.

Hierdoor ontstaan er vaak rimpeltjes en lijnen in het gezicht. Denk bijvoorbeeld aan een diepe neuslippenplooi en marionettelijnen. Daarnaast zorgen ingevallen wangen ervoor dat we er ouder uitzien. Door de wangen op te vullen met fillers is het mogelijk om de volume te herstellen in de wangen. Dit geeft een jeugdige uiterlijk en zorgt ervoor dat de lijnen minder zichtbaar worden.

Behandeling ingevallen wangen met fillers

Door middel van fillers is het mogelijk om het volume in de wangen weer terug te krijgen. Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk stofje wat bij iedereen aanwezig is in de huid en het bindweefsel. Hyaluronzuur kan 1000x zijn eigen gewicht in water vasthouden. Dit is ook hetgeen wat voor volume zorgt. 

Door de jaren heen kan het hyaluronzuur gehalte in de huid verminderen. Waardoor bepaalde gebieden in onze gezicht inzakken, of beter gezegd; volume verliezen. Door middel van fillers krijgen deze gebieden weer hun volume terug zoals voorheen.

Hoeveel milliliter filler in de wangen?

Voor een zichtbaar effect is een totaal van 2 milliliter voldoende. De fillers blijven ongeveer een jaar zichtbaar.

Prijzen fillers wangen

Zie hier onze filler prijzen.

Botox kan op een makkelijke en effectieve manier rimpels en lijntjes verzachten of verwijderen, zonder dat je je natuurlijke uitstraling
Profhilo bevat hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd blijft. Dit maakt uw huid weer steviger en soepel.
Profhilo is geschikt om verslapping van de huid in je gezicht, hals, decolleté, bovenarmen en handen te herstellen.
Een botox touch-up / top-up is een controleafspraak om nog iets extra botox te injecteren. Om restbeweging tegen te gaan.
In het algemeen zijn beide producten bedoeld om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen, maar ze verschillen in
Rokerslijnen zijn de lijntjes rondom de mond. Welke behandeling het meest geschikt is hangt af van de diepte van de
Imraan Muradin onderscheid zich door zijn persoonlijke benadering. Door zijn precisie en ervaring weet hij prachtige resultaten te behalen.
Een behandeling waarbij het gezicht met botox wordt afgeslankt wordt kaaklijnverkleining of kauwspierverkleining genoemd.