liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

Een liquid facelift biedt een niet-chirurgische oplossing voor het tegengaan van tekenen van verzakking in het gezicht. Bovendien, door fillers te combineren met huidverbeterende injectables, kan deze behandeling volume toevoegen, rimpels verminderen en de algehele huidconditie verbeteren. Dus, in dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over liquid facelifts en waarom ze zo populair zijn.

Wat is een Liquid Facelift?

Tijdens de behandeling plaatst de arts fillers op strategische plekken in het gezicht, wat resulteert in een liftend effect. Deze fillers worden zorgvuldig geïnjecteerd in specifieke gebieden. De meest voorkomende plekken zijn de jukbeenderen, neus-lippenplooi en kaaklijn. Dit zijn gebieden waar volumeverlies optreedt naarmate de leeftijd vordert.

Hoe werkt een Liquid Facelift?

Tijdens de behandeling plaatst de arts meerdere milliliters fillers, meestal vanaf 3 milliliter, geïnjecteerd op de gebieden waar volumeverlies optreedt. Deze procedure kan variëren, afhankelijk van de individuele behoeften van de patiënt en de aanbevelingen van de cosmetisch arts. Bovendien wordt de filler zorgvuldig ingebracht om de gewenste resultaten te bereiken, waardoor de contouren van het gezicht worden verbeterd.

Voordelen van een Liquid Facelift.

  1. Niet-chirurgisch: Een fillers behandeling is niet pijnlijk of zwaar. Dit minimaliseert risico’s en hersteltijd door zijn niet-chirurgische karakter.
  2. Gerichte behandeling: Tijdens de behandeling kunnen exact die gebieden in je gezicht worden behandeld waar je volume verliest.
  3. Natuurlijke resultaten: Goed uitgevoerde liquid facelifts kunnen natuurlijke en subtiele resultaten opleveren, waardoor je er jeugdiger en frisser uitziet.
  4. Minimale bijwerkingen: Bijwerkingen zijn over het algemeen mild en van korte duur.

Verschil tussen Liquid Facelift en normale fillers.

Een liquid facelift onderscheidt zich van normale fillers doordat het zich richt op het herstellen van volume in meerdere gebieden tegelijk. Een normale fillers behandeling richt zich vaak op 1 probleemgebied. Dit maakt het een uitgebreidere en effectievere behandeling voor het verjongen van het gezicht.

Huidverbetering met skinboosters.

Naast het herstellen van volume, is het ook belangrijk om de algehele huidconditie te verbeteren. De combinatie van fillers met spinbooster, zoals Profhilo, Viscoderm of Belotero Revive – werken uitstekend samen. Deze injectables hydrateren, verstevigen en verjongen de huid, waardoor je een stralende en jeugdige teint krijgt.

Conclusie:

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd. Deze aanpak maakt het mogelijk om volumeverlies op meerdere plekken in het gezicht aan te pakken, wat resulteert in een algehele verjongende uitstraling. Deze methode pakt volumeverlies op meerdere plekken in het gezicht aan. Dit zorgt voor een algeheel verjongend effect.

FAQ

Wat is een liquid facelift?

Een cosmetische behandeling zonder operatie, waarbij fillers worden gebruikt om volume toe te voegen en rimpels te verminderen, voor een jeugdigere uitstraling.

Hoe lang duurt een liquid facelift?

De duur van een liquid facelift kan variëren, maar de procedure zelf duurt meestal tussen de 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de omvang van de behandeling en de te behandelen gebieden.

Hoe lang duren de resultaten van een liquid facelift?

De resultaten zijn niet permanent, maar kunnen langdurig zijn. Meestal zichtbaar tussen de 8 maanden tot een jaar, afhankelijk van het type filler en de individuele reactie van de patiënt.

Wat is het verschil tussen een liquid facelift en een chirurgische facelift?

Het belangrijkste verschil is dat een injectable behandeling geen zware behandeling is. Het richt zich op het herstellen van volume en het verminderen van rimpels met behulp van fillers. Terwijl een chirurgische facelift de huid strakker maakt door middel van een operatie.

Ben ik een geschikte kandidaat voor een liquid facelift?

Mensen met beginnende tekenen van veroudering zijn meestal geschikte kandidaten. Echter, voor meer gevorderde gevallen kan een chirurgische facelift nodig zijn. Daarom kan een ervaren cosmetisch arts beoordelen welke behandeling geschikt is.

Moet een liquid facelift in één behandeling?

Nee. Hoewel sommige patiënten ervoor kiezen om het in één sessie te laten uitvoeren, verdelen anderen de behandeling liever over meerdere sessies.

Ontdek de kunst van een natuurlijk resultaat bij Kliniek Vinci.

Ontdek een unieke combinatie van esthetiek en expertise. Maak een afspraak en ervaar de harmonie tussen innovatieve behandelingen en artistiek vakmanschap.

Lees meer over onze behandelingen

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

Ontdek alles over hyaluronzuur fillers: werking, voordelen en behandelingen. Krijg een jeugdige uitstraling met fillers.

liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd.

Botox na slapen

Veilig slapen na Botox

Ontdek waarom het veilig is om te slapen na een Botox behandeling bij Vinci. Leer meer over de juiste nazorg voor optimale resultaten.

De populairste Botox merken

De populairste Botox merken

Ontdek welk Botox merk het beste bij jou past in deze uitgebreide vergelijkende gids. Leer over de voordelen, verschillen en beste keuzes voor jouw jeugdige uitstraling in 2024.