profhilo behandeling

Profhilo

Profhilo behandeling: hydratatie en versteviging voor een stralende Huid

Profhilo (IBSA), gebaseerd op puur hyaluronzuur, is de nieuwste sensatie op het gebied van esthetische behandelingen. Deze behandeling belooft niet alleen hydratatie maar ook versteviging van de huid, waardoor een gezondere en stralende teint ontstaat. Voor degenen die dromen van een jeugdige uitstraling, is Profhilo het overwegen waard. In deze blog nemen we je mee door de basisinformatie, hoe het werkt en wat je kunt verwachten.

Wat is Profhilo?

Profhilo is een geavanceerde behandeling die puur hyaluronzuur gebruikt. Hyaluronzuur, een natuurlijke stof in ons lichaam, staat bekend om zijn hydraterende en huidverstevigende eigenschappen. Met Profhilo wordt dit krachtige ingrediënt gebruikt om een natuurlijke gloed te bevorderen. Deze behandeling is specifiek ontworpen om fijne lijntjes, rimpels en algemene huidverslapping aan te pakken.

Profhilo gaat verder dan oppervlakkige oplossingen door diepe hydratatie te bieden. De intradermale injecties van hyaluronzuur spelen een cruciale rol bij het stimuleren van collageen en elastine, waardoor de huid niet alleen gehydrateerd wordt maar ook steviger aanvoelt.

Diepe hydratatie door middel van injecties

Het geheim van Profhilo ligt in de intradermale injecties van hyaluronzuur. Deze worden strategisch toegediend om diepe hydratatie te bevorderen. Na de behandeling verspreidt het hyaluronzuur zich over het hele gezicht, wat leidt tot een algehele verbetering van de huidtextuur. Deze injecties, hoewel minimaal invasief, spelen een cruciale rol bij het stimuleren van collageen en elastine, waardoor de huid steviger wordt.

Spreiding van hyaluronzuur 15 minuten na de behandeling

Resultaten en duurzaamheid

Geduld wordt beloond met Profhilo. Na enkele dagen worden de effecten zichtbaar en bereiken hun hoogtepunt binnen de eerste 4 weken. Wat deze behandeling extra aantrekkelijk maakt, is dat je na slechts één sessie tot wel 6 maanden van de resultaten kunt genieten. Regelmatige hydratatie, zoals voldoende water drinken, ondersteunt de duurzaamheid en verlengt de positieve effecten op de huid.

Voor wie is Profhilo geschikt?

Profhilo is ontworpen voor diegenen die streven naar een verbetering van fijne lijntjes, rimpels en algemene huidverslapping. De meest voorkomende behandelingsgebieden zijn het gezicht en de hals, maar ook kan het gebruikt worden voor uw decolleté, handen, armen, benen en buik. Het gebrek aan contra-indicaties maakt Profhilo toegankelijk voor een breed scala aan mensen, ongeacht hun huidtype of medische geschiedenis.

Conclusie

Profhilo biedt meer dan alleen oppervlakkige verbeteringen. Het is een investering in de gezondheid en uitstraling van je huid. Met Kliniek Vinci in Leiden als betrouwbare partner kun je streven naar een stralende toekomst voor je huid. Overweeg Profhilo als je op zoek bent naar een effectieve, niet-chirurgische behandeling voor een jeugdige uitstraling die langdurig aanhoudt.

Prijzen Profhilo

Profhilo brengt vernieuwing in de wereld van esthetische behandelingen, en de resultaten spreken voor zich. Hydratatie en versteviging gaan hand in hand, waardoor je niet alleen een gezondere huid krijgt maar ook een boost in zelfvertrouwen. Overweeg Profhilo voor een stralende toekomst voor je huid. Zie hier onze prijzen.

Ontdek de kunst van een natuurlijk resultaat bij Kliniek Vinci.

Ontdek een unieke combinatie van esthetiek en expertise. Maak een afspraak en ervaar de harmonie tussen innovatieve behandelingen en artistiek vakmanschap.

Lees meer over onze behandelingen

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

Ontdek alles over hyaluronzuur fillers: werking, voordelen en behandelingen. Krijg een jeugdige uitstraling met fillers.

liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd.

Botox na slapen

Veilig slapen na Botox

Ontdek waarom het veilig is om te slapen na een Botox behandeling bij Vinci. Leer meer over de juiste nazorg voor optimale resultaten.

De populairste Botox merken

De populairste Botox merken

Ontdek welk Botox merk het beste bij jou past in deze uitgebreide vergelijkende gids. Leer over de voordelen, verschillen en beste keuzes voor jouw jeugdige uitstraling in 2024.

Styalage Filler

Stylage filler

Stylage filler is op basis van cross-linked hyaluronzuur en een mannitol gemaakt. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.

PRP , Plaatjes Rijke Plasma , Plasma Rich Platelets

PRP behandeling

PRP (plaatjes rijk plasma) behandeling tegen haarverlies en huidveroudering. Leer hoe PRP werkt en wat je kunt verwachten bij Kliniek Vinci.