botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Botox wenkbrauwlift

Wat is een wenkbrauwlift met botox?

Een wenkbrauwlift is een relatief kleine behandeling. Door middel van botox worden de spieren (de musculis orbicularis oculi) uitschakeld die de wenkbrauwen omlaag trekken. Als gevolg hiervan gaan de wenkbrauwen iets hoger staan, hierbij gaat het om enkele millimeters. Waarbij het met name gaat om de zijkanten van de wenkbrauwen. De m. orbicularis oculi is ook verantwoordelijk voor de kraaienpootjes, dit maakt het een ideale behandeling om te combineren met de kraaienpootjes behandeling.

Resultaat van een wenkbrauwlift.

De wenkbrauw kan op verschillende manieren gelift worden. De meest natuurlijke manier is “het staartje” van de wenkbrauw iets te liften.

botox wenkbrauwlift voor en na
Botox wenkbrauwlift voor en na

Voor wie is een wenkbrauwlift geschikt?

De behandeling is geschikt voor personen die een opener blik willen. Laag hangende wenkbrauwen zorgen voor een gesloten blik en een vermoeide indruk. Ook zorgen laag hangende wenkbrauwen ervoor dat de bovenste oogleden iets meer gaan hangen. De wenkbrauwen liften is niet alleen ideaal om de blik te openen, maar zorgt ook voor een jeugdige uitstraling.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling is relatief kort een vrijwel pijnloos. Middels 2 tot 4 injecties net onder de wenkbrauwen worden de spieren behandeld met botox. De resultaat is binnen enkele dagen zichtbaar en houdt enkele maanden aan.

Wat zijn de prijzen voor een wenkbrauwlift?

Bekijk hier onze botox prijzen. Wilt u een afspraak inplannen, dat kan gemakkelijk online.

Radiesse is een injecteerbare filler die het volume in het gezicht herstelt en de huid weer steviger maakt. Daarnaast stimuleert
Door bepaalde gebieden te behandelen met botox kunnen de hoofdpijnklachten bij migraine afnemen. Laat u behandelen door ervaren cosmetische artsen.
De eerste dag na de behandeling (24 uur) mag je niet intensief sporten of veel alcohol drinken. Ook mag je
Een behandeling waarbij het gezicht met botox wordt afgeslankt wordt kaaklijnverkleining of kauwspierverkleining genoemd.
Overmatig zweten, ook wel hyperhidrosis genoemd kan zeer storend zijn. Botox kan een uitkomst bieden hiervoor in gebieden zoals de
Dysport is uiterst geschikt voor rimpels rond de ogen zoals kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdrimpels.
Ingevallen slapen komt door volumeverlies in de slapen. Door middel van fillers kunt u de volume weer herstellen. Om zo
Baby botox is een subtiele botox behandeling, waarbij de spieren niet volledig stil komen te liggen. Ideaal voor een natuurlijk