INJECTABLES & SKINCARE

Look as young as you feel.

"Zeer vriendelijke en vakkundige arts. Geeft goed advies en de resultaten zijn heel mooi. Super blij mee!
Dr Imraan Muradin is zeker een aanrader.. "

BIG: 19919453001

Drs Imraan Muradin

Imraan is sinds 2015 werkzaam als arts en heeft zijn studie Geneeskunde gevolgd  aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Vervolgens is hij begonnen aan de opleiding tot medisch specialist in 2019 aan het UMC Groningen. 

Sindsdien heeft hij in diverse ziekenhuizen en hoogstaande klinieken gewerkt. Door zijn vele uren op de operatiekamer heeft hij uitstekende vaardigheden ontwikkeld. Daarnaast heeft hij een nauwkeurige blik ontwikkeld bij de radiologie en hierbij gedetailleerde kennis van de anatomie opgedaan.

Reeds met al meer dan 20.000 cosmetische behandelingen op zijn naam heeft Imraan zeer veel ervaring op het gebied van cosmetische ingrepen door heel Nederland. Daarnaast komt het regelmatig voor dat klanten uit onze buurlanden langskomen voor zijn expertise. 

Bij Kliniek Vinci benadrukken we met subtiele aanpassingen jouw eigen schoonheid, voor een natuurlijk stralend resultaat.

drs Imraan Muradin ervaringen:

Ik werd op mijn gemak gesteld en er werd geluisterd naar mijn wensen. Het was te zien dat de arts verstand heeft van zijn vak. Ik ben super blij met het resultaat! Ik zou het zeker aanraden!​
Google Review
5/5
Fijne arts, Imraan neemt de tijd voor je. Geeft op een ontspannen en ongedwongen manier advies over de behandelingen. Imraan weet waar hij over praat. Een profhilo behandeling gedaan. Nu al blij mee. Kom zeker terug.
Google Review
5/5
Geweldig! Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen en ik ben zeer tevreden over het resultaat bij Dr. Imraan Muradin
Google Review
5/5
Enkele dagen geleden botox in mijn frons gehad voor mijn migraine. Ben nu al van mijn hoofdpijn en frons af. Leuke en ontspannen arts, niet opdringerig. Ik kom hier zeker weer terug!
Google Review
5/5
Geweldig! Liplijntjes laten opvullen, prachtig en natuurlijk door zeer kundige arts, kom zeker weer terug als het nodig is!
Google Review
5/5
Ik heb alleen maar positieve ervaringen bij vinci kliniek . Imraan luistert goed naar mijn wensen en legt alles heel goed uit. Altijd topservice!
Google Review
5/5