Botox neustip

botox neustip botox neusvleugel

Botox neustip: een subtiele verandering

Botox, afkomstig van botulinumtoxine, fungeert als een spierverslapper. Door de juiste spieren te behandelen, worden de zenuwsignalen die normaal gesproken spiercontracties veroorzaken, geblokkeerd. Voor botox bij de neustip betekent dit een gerichte ontspanning van de spieren die de neustip naar beneden trekken, resulterend in een subtiele, maar effectieve lift.

Botox neustip: kunst van verfijning

In de neustip bevinden zich verschillende kleine spieren die de beweging van de neus reguleren. Twee belangrijke spieren zijn de depressor septi nasi en de dilator naris. De depressor septi nasi is verantwoordelijk voor het naar beneden trekken van de neustip, wat soms kan bijdragen aan een zwaardere uitstraling van de neus. De dilator naris beïnvloed de positie van de neusvleugels. Door botox in deze spieren te injecteren, ontspannen de spieren en ontstaat er een natuurlijke opwaartse lift van de neustip.

Bij Kliniek Vinci hebben we ons toegelegd op het verfijnen van de neus, specifiek de neustip, met behulp van botox. Dit is geen radicale transformatie, maar eerder een zorgvuldig uitgevoerde kunst om je neus een jeugdige uitstraling te geven zonder afbreuk te doen aan je unieke natuurlijke schoonheid.

Botox neusvleugels: illusie van versmalling

De neusvleugels worden beïnvloed door de kleine spieren. Deze spieren zorgen voor de beweging van de neusvleugels bij het ademen en lachen. Soms kunnen overactieve spieren in dit gebied de neus breder doen lijken dan gewenst. Botox kan worden gebruikt om deze spieren selectief te ontspannen, waardoor de neusvleugels vernauwen en de algehele breedte van de neus verminderen.

Bij botox voor de neusvleugels zetten we onze expertise in om deze spieren selectief te ontspannen. Door minuscule hoeveelheden botox op strategische punten te injecteren, verminderen we de spieractiviteit die de neusvleugels breder doet lijken. Het resultaat is een subtiel vernauwde neus, een effectieve illusie van slankheid zonder ingrijpende procedures.

Vragen over botox neustip?

Heb je meer vragen over de anatomie van de neus en hoe botox op de spieren werkt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een consult waarin we al je vragen kunnen beantwoorden en een persoonlijk behandelplan kunnen bespreken.

Wat zijn de prijzen van een botox fronsrimpels?

Bekijk onze botox prijzen pagina voor de prijzen.

Bij Kliniek Vinci benadrukken we met subtiele aanpassingen jouw eigen schoonheid, voor een natuurlijk stralend resultaat.

1
JAAR ERVARING
1
INGREPEN
1 %
BEOORDELING

Ontdek de kunst van natuurlijke schoonheid.

Stap in de wereld van tijdloze elegantie. Maak een afspraak en beleef vernieuwde schoonheid.

BLOG & NIEUWs

Meer informatie over Botox & Fillers