RRS HA EYES

RRS HA Eyes is geschikt voor mensen die last hebben van wallen en donkere kringen onder je ogen. Heb je last van een vermoeide uiterlijk en wil je een frissere blik? Dan kan RRS HA Eyes de oplossing bieden die je zoekt. Ontdek hoe deze injectable behandeling bij Kliniek Vinci in Leiden je kan helpen om wallen, donkere kringen en fijne lijntjes te verminderen. Heb je last van diepte onder de ogen, dan kunnen traangootfillers een uitkomst bieden. Na de eerste behandeling merkt u al binnen enkele dagen resultaat.

RSS HA EYES LEIDEN

Wat is RRS HA Eyes?

RRS HA Eyes is een injectable behandeling die specifiek is ontworpen om vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen te verminderen. Deze skinbooster bevat een injectievloeistof met actieve ingrediënten, waaronder hyaluronzuur en stoffen die het lymfedrainagesysteem onder de ogen activeren.

Door middel van injecties wordt de vloeistof direct in de huid aangebracht, wat zorgt voor een betere doorbloeding en de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Hierdoor nemen vochtwallen en donkere kringen af en verstevigd de huid rondom de ogen.

Voordelen van RRS HA Eyes

RRS HA Eyes biedt verschillende voordelen voor het opfrissen van het gebied rondom de ogen:

  1. Vermindert vochtwallen en donkere kringen: De specifieke samenstelling van RRS HA Eyes helpt bij het verminderen van vochtwallen en donkere kringen onder de ogen, waardoor je een frissere en meer uitgeruste uitstraling krijgt.
  2. Verbetert de oogcontour: Door stimulatie van collageen en elastine verbetert RRS HA Eyes de spanning en permeabiliteit van de vaatwand, waardoor de oogcontour strakker en jeugdiger wordt.
  3. Whitening effect: RRS HA Eyes onderdrukt pigmentvorming, waardoor de huid onder de ogen lichter wordt.
  4. Langdurige resultaten: Een kuur van 4 tot 6 behandelingen wordt doorgaans geadviseerd voor optimale resultaten. Na de behandelingen zie je een frissere uitstraling en een verminderde vermoeidheid rondom de ogen.

RRS HA Eyes behandeling en behandelplan

De RRS HA Eyes behandeling bij Kliniek Vinci in Leiden wordt zorgvuldig uitgevoerd. Tijdens de behandeling wordt de huid rondom de ogen gereinigd en ontsmet. Vervolgens wordt de injectievloeistof met behulp van kleine injecties (ongeveer 4 injecties per zijde) oppervlakkig in de huid aangebracht. De behandeling duurt gemiddeld ongeveer 2-3 minuten.

Na de behandeling treed er zwelling op de injectieplekken, maar dit verdwijnt binnen een paar uur. Als je behandeld bent tegen vochtwallen, kunnen deze er tijdelijk erger uitzien, maar het vocht wordt doorgaans binnen een dag afgevoerd. Mogelijk ontstaan er kleine blauwe plekjes, die meestal binnen 2-3 dagen verdwijnen.

Voor langdurige resultaten en om het effect van de behandeling te ondersteunen, is het belangrijk om een behandelplan te volgen. Een serie van 4 tot 6 behandelingen met een interval van 1 of 2 weken wordt aanbevolen. Het exacte behandelplan wordt in overleg met de arts bepaald, afhankelijk van je huidtype en individuele behoeften.

AD Eyes oogserum voor ondersteuning van het resultaat

Als onderdeel van het behandelplan wordt het gebruik van AD Daily Care Eyes serum aanbevolen. Dit speciaal ontwikkelde oogserum helpt het resultaat en de duurzaamheid van de RRS HA Eyes behandeling te verbeteren. Door het serum twee keer per dag rondom de ogen aan te brengen, wordt de huid steviger, de teint egaler en krijg je een frisse en stralende oogopslag.

Het AD Eyes oogserum bevat krachtige antioxidanten, zoals vitamine C, resveratrol en vitis vinifera, die zorgen voor sterke antioxidantbescherming. Het serum heeft ook een whitening effect dankzij melanineremmers, tyrosinaseremmers en ontstekingsremmende ingrediënten zoals vitamine C, citrus, peptides, aesculus en melilot.

Tips voor maximaal resultaat

  1. Volg het behandelprotocol: Houd je aan de voorgeschreven behandelingsschema’s en intervallen.
  2. Zorg voor voldoende slaap: Een goede nachtrust is essentieel voor een frisse uitstraling. Zorg voor voldoende slaap, omdat een slaaptekort kan leiden tot dunner wordende huid onder de ogen en zichtbare bloedvaatjes, wat resulteert in donkere kringen.
  3. Beperk alcohol- en zoutinname: Alcohol en zout kunnen leiden tot een verstoorde vochtbalans, ook onder de ogen. Beperk daarom je consumptie van alcohol en zout om vochtophoping te voorkomen.
  4. Hydrateer jezelf: Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt. Voldoende hydratatie helpt bij het afvoeren van overtollig vocht uit je lichaam, inclusief de wallen onder je ogen.
  5. Vermijd roken: Roken kan de bloedvaten vernauwen en de bloedcirculatie verminderen, wat kan leiden tot een doffe huid en donkere kringen onder de ogen. Stoppen met roken kan daarom bijdragen aan een frissere uitstraling.
  6. Gebruik het AD Eyes oogserum: Breng twee keer per dag het geadviseerde AD Daily Care Eyes serum aan rondom de ogen.