botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Fillers rokerslijnen

Wat zijn rokerslijntjes?

Rokerslijntjes zijn de lijnen die zich rondom de lippen en mond bevinden. Deze lijnen bestaan uit fijne streepjes in de huid rondom de mond. De term doet het vermoeden dat deze rimpels alleen voorkomen bij mensen die roken of gerookt hebben. Dit is echter niet waar. Door middel van een fillers behandeling in de rokerslijntjes kunnen deze minder diep worden gemaakt.

Hoe ontstaan rokerslijntjes?

Rokerslijnen ofwel periorale lijnen zijn lijnen die ontstaan door meerdere factoren. Allereerst speelt de onderliggende spier een rol, dit is de musculus orbicularis oris. De musculus orbicularis oris kan overactief worden bij mensen die veel beroep doen op deze spier zoals muziekanten, sprekers of rokers. Daarnaast veranderen ook de structuren en de verhoudingen rondom de mond naarmate we ouder worden. Tot slot speelt ook het dunner worden van de huid (met name rondom de mond) een rol. Hierdoor is de huid rondom de mond vatbaarder voor het vormen van rimpels.

Rokerslijntjes behandelen met fillers

De rokerslijnen zijn vaak een lastig gebied om te behandelen, waarbij goede verdoving noodzakelijk is. Echter met een goede verdoving en goede priktechnieken is deze behandeling goed te doen. Deze lijnen worden zowel met fillers als met botox behandeld.

Met fillers is het mogelijk om de lijnen minder diep te maken. Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk stofje wat bij iedereen aanwezig is in de huid en het bindweefsel. Hyaluronzuur kan 1000x zijn eigen gewicht in water vasthouden. Door de lijnen op te vullen met fillers worden deze minder diep.

Prijzen fillers rokerslijntjes

Zie hier onze filler prijzen.

Overmatig zweten, oftewel hyperhidrosis, kan behandeld worden met botox. Na 1 week ervaart u 83% minder zweet productie, dit houdt
Overmatig zweten, ook wel hyperhidrosis genoemd kan zeer storend zijn. Botox kan een uitkomst bieden hiervoor in gebieden zoals de
Ingevallen slapen komt door volumeverlies in de slapen. Door middel van fillers kunt u de volume weer herstellen. Om zo
Afhangende mondhoeken en marionetlijnen kunnen goed behandeld worden met fillers. Door deze op te vullen worden ze minder zichtbaar.
Door middel van fillers is het mogelijk om kleine imperfecties te corrigeren met fillers, denk aan littekens of de vorm
Een behandeling waarbij het gezicht met botox wordt afgeslankt wordt kaaklijnverkleining of kauwspierverkleining genoemd.
Profhilo is geschikt om verslapping van de huid in je gezicht, hals, decolleté, bovenarmen en handen te herstellen.
Fillers in Leiden door dokter Imraan Muradin. Imraan staat bekend om zijn zachte hand en mooie resultaten. Boek online uw