Bij Kliniek Vinci benadrukken we met subtiele aanpassingen jouw eigen schoonheid, voor een natuurlijk stralend resultaat.

JAAR ERVARING
1
INGREPEN
1
BEOORDELING
1 %

Ontdek de wonderen van botox bij
Kliniek Vinci

Welkom bij Kliniek Vinci, dé cosmetische kliniek voor botox in Leiden waar deskundigheid en natuurlijke verjonging samenkomen. 

Onder leiding van Dr. Imraan Muradin bieden wij geavanceerde botox behandelingen om de tekenen van veroudering effectief te verminderen. 

Ontdek waarom Kliniek Vinci de ideale bestemming is voor een verfrissende transformatie.

Wat is botox en hoe werkt het?

Botox, afgeleid van het botulinetoxine, werkt door de tijdelijke ontspanning van spieren. Wanneer geïnjecteerd, blokkeert botox de zenuwsignalen naar de spieren, waardoor ze zich ontspannen. Dit resulteert in een verzachting van fijne lijntjes en rimpels, vooral op gebieden die gevoelig zijn voor herhaalde spierbewegingen, zoals het voorhoofd en rond de ogen. 

De procedure is snel en vrijwel pijnloos, het effect is zichtbaar tussen 3-5 maanden. Onder de deskundige leiding van Dr. Imraan Muradin bij Kliniek Vinci in Leiden, is Botox een doeltreffende oplossing voor om rimpels te verzachten.

Voordelen van botox behandelingen bij Kliniek Vinci

Ervaring & Expertise

De behandelingen worden uitgevoerd door dokter Imraan Muradin, fulltime cosmetisch arts. Met zeer veel ervaren in de cosmetische geneeskunde en een oog voor detail, bent u in goede handen. 

Persoonlijke aandacht

Bij Kliniek Vinci geloven we in een persoonlijke benadering. Drs. Muradin bespreekt jouw wensen en verwachtingen grondig tijdens een consult om op maat gemaakte resultaten te garanderen.

Veiligheid & hygiëne

Jouw veiligheid staat bij ons voorop. Onze moderne faciliteit voldoet aan de hoogste hygiënenormen, onze behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd volgens de richtlijnen. 

De kunst van schoonheid ligt in het begrijpen van de verborgen verhoudingen van de natuur.

Ontdek de kunst van natuurlijke schoonheid.

Stap in de wereld van tijdloze elegantie. Maak een afspraak en beleef vernieuwde schoonheid.

ONZE BEHANDELINGEN

BOTOX BEHANDELINGEN

Ontdek hoe Botox kan bijdragen aan een stralend en jeugdig uiterlijk. Botox is een oplossing om de zichtbaarheid van rimpels te verminderen en uw huid weer glad te laten ogen. Door de behandeling op regelmatige basis te herhalen, kan u genieten van nog betere en langdurige resultaten.

FAQ's

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Botox is een merknaam voor een toxine genaamd botulinetoxine. Het wordt gebruikt voor cosmetische doeleinden om de verschijning van rimpels te verminderen door de spieren tijdelijk te verlammen. Botulinetoxine blokkeert de zenuwsignalen in de spieren, waardoor ze ontspannen en de rimpels vervagen.

Botox wordt voornamelijk gebruikt om rimpels te verminderen, met name op het voorhoofd, rond de ogen (kraaienpootjes) en tussen de wenkbrauwen. Daarnaast wordt het ook toegepast voor medische doeleinden, zoals bij overmatig zweten, migraine en spierstoornissen.

De resultaten van Botox zijn doorgaans binnen enkele dagen tot twee weken zichtbaar. 

Dit hangt van de arts af. Bij dr Muradin worden de injecties over het algemeen als relatief pijnloos beschouwd. Sommige mensen ervaren een lichte pijn of een prikkelend gevoel op de injectieplaatsen.

De resultaten van Botox zijn tijdelijk en duren meestal 3 tot 6 maanden. Na verloop van tijd herstellen de spieren zich en keren de rimpels geleidelijk terug.

Bijwerkingen zijn over het algemeen mild en tijdelijk. Dit kan onder andere roodheid, zwelling, blauwe plekken of een lichte hoofdpijn zijn. Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven wordt over het algemeen afgeraden om Botox te gebruiken. Mensen met bepaalde spier- en zenuwaandoeningen moeten vooraf met hun arts overleggen.

Botox zelf is niet verslavend, maar sommige mensen kunnen zich aan de positieve resultaten hechten en regelmatig behandelingen willen ondergaan. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en een gezond evenwicht te vinden.

Ja, de meeste mensen kunnen direct na een Botox-behandeling hun normale activiteiten hervatten. Het wordt echter aanbevolen om intense fysieke inspanningen, blootstelling aan hitte en alcoholgebruik op de dag van de behandeling te vermijden.

Allergische reacties op Botox zijn zeldzaam. Het wordt echter aanbevolen om uw arts op de hoogte te stellen van eventuele allergieën of overgevoeligheden die u heeft voordat u een Botox-behandeling ondergaat.

Er is geen bewijs dat regelmatige Botox-behandelingen op de lange termijn schadelijke effecten hebben. Sommige mensen merken zelfs dat met regelmatige behandelingen de spieren minder actief worden en de behoefte aan herhaalde behandelingen afneemt.

Als u niet tevreden bent met de resultaten van uw Botox-behandeling, is het mogelijk om contact op te nemen met ons. Soms kan een aanvullende behandeling of correctie nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Open communicatie met uw arts is essentieel voor een succesvolle ervaring met Botox.

Carmen
Lees verder
Hele fijne kliniek! Dr. Muradin is aardig, geeft goede uitleg en de behandeling is vrijwel pijnloos! Hij luistert goed naar je wensen en het resultaat blijft een stuk langer dan bij andere klinieken. Kortom, zeer tevreden!
Kim
Lees verder
De locatie in Leiden is netjes en schoon. Het personeel is kundig en vriendelijk. De prijzen zijn hier nog zeer redelijk. Ook fijn om op korte termijn een afspraak te kunnen maken.
Vera
Lees verder
Woon zelf in Den Haag en kom al ruime tijd bij Imraan in Leiden. Talentvolle arts met een oog voor detail, meest belangrijke voor mij is dat hij altijd voor een natuurlijke resultaat gaat. Hij zorgt ervoor dat je er frisser uitziet, zonder dat mensen kunnen zien dat je fillers hebt.
Marielle
Lees verder
Al meerdere keren bij Imraan geweest. Eerste keer heel erg zenuwachtig, maar Imraan is heel relaxed en stelt je meteen op je gemak. Zowel botoxbehandelingen gehad als fillers, beide vrijwel pijnloos en zeker goed te doen. Evt verdovende creme als je wilt. Iedere keer toch een beetje spannend, maar ik ga nooit meer naar een ander! Erg blij met het eindresultaat, kundig arts!
Marijn
Lees verder
Super fijne en flexibele openingstijden (ook op zondag en s avonds). Eerlijke en normale prijs voor de botox. Dr. Muradin is een zeer vriendelijke en nette arts. Hij neemt de tijd voor je en informeert je volledig over de behandeling en werking van botox.
Joelle
Lees verder
Dokter Muradin neemt de tijd om de anatomie van je gezicht te bekijken en te bekijken waar de injecties moeten komen. De aller eerste keer stelde hij mij gerust (ik was een beetje bang). Ondertussen ben ik al een aantal keer terug gekomen en wil ik naar niemand anders meer!

BLOG & NIEUWs

meer informatie over botox