fillers traangoot

Welkom bij Kliniek Vinci, uw vertrouwde partner voor esthetische behandelingen. Bij ons staat uw natuurlijke schoonheid centraal, en daarom bieden we een breed scala aan behandelingen, waaronder fillers, om uw jeugdige uitstraling te herstellen en uw zelfvertrouwen te vergroten. In deze uitgebreide gids laten we u kennismaken met de mogelijkheden van fillers voor het herstellen van volume in de traangoten.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om volume toe te voegen, contouren te verbeteren en rimpels te verminderen. Bij Kliniek Vinci gebruiken we hoogwaardige fillers op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel dat veilig en effectief is voor het herstellen van volume in de traangoten.

Hoe ontstaat volumeverlies in de traangoot?

Volumeverlies in de traangoot kan veroorzaakt worden door verschillende factoren, waaronder genetica, veroudering en levensstijl. Naarmate we ouder worden, neemt het volume onder de ogen af, waardoor holle plekken ontstaan die bijdragen aan het verschijnen van wallen en donkere kringen.

Heeft u last van puffy eyes of donkere kringen zonder diepte, dan zou RSS een oplossing kunnen bieden.

Wat is het gevolg van minder volume in de traangoot?

Minder volume in de traangoot kan leiden tot een vermoeide en verouderde uitstraling. De holle plekken onder de ogen kunnen donker lijken, waardoor wallen en donkere kringen prominenter worden, zelfs met make-up. Dit kan het zelfvertrouwen van mensen aantasten en hun algehele uitstraling negatief beïnvloeden.

Hoe kunnen fillers helpen tegen ingevallen traangoten?

Fillers voor traangoten bieden een effectieve oplossing voor het herstellen van verloren volume onder de ogen. Door fillers rechtstreeks in de traangoten te injecteren, kunnen we het volume herstellen en de holle plekken opvullen. Dit resulteert in een gladdere huid en een jeugdige uitstraling.

Hoe gaat een traangoot filler behandeling in zijn werk?

Bij Kliniek Vinci wordt elke filler behandeling zorgvuldig uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde artsen. Na een grondige analyse van uw gezichtskenmerken en uw esthetische doelen, wordt de filler met behulp van een dunne naald of canule nauwkeurig in de traangoten geïnjecteerd. Deze procedure duurt doorgaans niet langer dan 10 minuten en is vrijwel pijnloos.

traangoot fillers before after

Veel gestelde vragen over traangoot filler behandeling

Wat zijn traangoten?

Traangoten verwijzen naar de depressie of groef onder de ogen, die zich uitstrekt van de binnenste ooghoek langs het onderste ooglid. Dit gebied kan soms hol of donker lijken, wat bijdraagt aan het verschijnen van wallen onder de ogen of donkere kringen.

Zijn traangoot fillers veilig?

Alhoewel traangoot fillers eng lijken is het een relatief veilig ingreep, mits het gedaan wordt door een ervaren cosmetische arts. Het plaatsen van traangoot fillers is namelijk technisch lastig. Dit met name omdat het een complex gebied is.

Hoelang blijven traangoot fillers zichtbaar?

De duur van de resultaten varieert, maar over het algemeen blijven de effecten 6 maanden tot een jaar behouden. Individuele factoren spelen een rol in de duurzaamheid van de resultaten. Vaak zien we wel dat bij de tweede keer de traangoot fillers langer blijven zitten.

Doen traangoot fillers pijn?

Het toedienen van traangoot fillers wordt doorgaans als vrijwel pijnvrij ervaren. Veel fillers bevatten ook een verdovingsmiddel om eventuele ongemakken te minimaliseren.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van traangoot fillers?

Hoewel bijwerkingen zeldzaam zijn, soms komt het voor dat het gebied licht gaat zwellen. Dit trekt vaak vanzelf weer weg binnen enkele dagen. Koelen en masseren help het proces te versnellen.

Wat moet ik doen als ik veel zwelling heb na een traangoot filler behandeling?

Het beste is om dan contact op te nemen met de kliniek of arts die deze fillers geplaatst heeft. Deze kunnen dan de filler verwijderen met oplosmiddel.

Referenties

Steinsapir, KD, and SMGG Steinsapir. “Deep-fill hyaluronic acid for the temporary treatment of the naso-jugal groove: a report of 303 consecutive treatments.” Ophthalmic Plastic & Reconstructive Surgery, vol. 22, no. 5, 2006, pp. 344-348.

Tung, R, et al. “Brighter eyes: combined upper cheek and tear trough augmentation: a systematic approach utilizing two complementary hyaluronic acid fillers.” Journal of Drugs in Dermatology, vol. 11, no. 9, 2012, pp. 1094-1097.

Lim, HK, et al. “Rejuvenation effects of hyaluronic acid injection on nasojugal groove: prospective randomized split face clinical controlled study.” Journal of Cosmetic and Laser Therapy, vol. 16, no. 1, 2014, pp. 32-36.

Goldberg, RA, and D Fiaschetti. “Filling the periorbital hollows with hyaluronic acid gel: initial experience with 244 injections.” Ophthalmic Plastic & Reconstructive Surgery, vol. 22, no. 5, 2006, pp. 335-341, discussion 341–343.

Ontdek de kunst van een natuurlijk resultaat bij Kliniek Vinci.

Ontdek een unieke combinatie van esthetiek en expertise. Maak een afspraak en ervaar de harmonie tussen innovatieve behandelingen en artistiek vakmanschap.

Lees meer over onze behandelingen

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

Ontdek alles over hyaluronzuur fillers: werking, voordelen en behandelingen. Krijg een jeugdige uitstraling met fillers.

liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd.

Botox na slapen

Veilig slapen na Botox

Ontdek waarom het veilig is om te slapen na een Botox behandeling bij Vinci. Leer meer over de juiste nazorg voor optimale resultaten.

De populairste Botox merken

De populairste Botox merken

Ontdek welk Botox merk het beste bij jou past in deze uitgebreide vergelijkende gids. Leer over de voordelen, verschillen en beste keuzes voor jouw jeugdige uitstraling in 2024.

Styalage Filler

Stylage filler

Stylage filler is op basis van cross-linked hyaluronzuur en een mannitol gemaakt. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.