botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Ingevallen slapen

Fillers in de slapen

De slapen bevinden zich aan de zijkanten van het gezicht. Naarmate we ouder worden kunnen deze gebieden hun volume verliezen. Dit geeft een ingevallen uiterlijk. Daarnaast kan de huid rondom de ogen en wenkbrauwen hierdoor iets gaan zakken. Fillers in de slapen vullen dit volumeverlies weer op. De slapen zijn een zeer delicaat gebied. Dit komt omdat de botten in dit gebied het dunst zijn en er grote bloedvaten en zenuwen lopen. Het is dus belangrijk om een ervaren arts te hebben om dit gebied te behandelen.

Hoe ontstaan ingevallen slapen?

Het gezicht bevat vele structuren welke voor volume zorgen. Zo ook in de slapen. De contour van de slapen worden voornamelijk gevormd door een grote kauwspier en vet. Zowel de kauwspieren als het vet verliezen hun volume naarmate we ouder worden. Vaak is dit een natuurlijk proces waar je niks aan kan doen.

Hoe behandel je ingevallen slapen?

De behandeling voor ingevallen slapen bestaat uit het injecteren van fillers in dit gebied. Hiermee is het mogelijk om de structuren meer volume te geven. Injecteren kan op meerdere manieren, middels een naald of middels canule. De voorkeur hiervoor hangt af van de behandelende arts.

Door de slapen op te vullen krijgt uw gezicht de oude vorm weer terug en oogt het voller. Bijkomende voordelen van het opvullen van de slapen is dat de lijntjes rondom de ogen (in rust) minder zichtbaar worden. Daarnaast wordt de huid ter plaatse van de wenkbrauwen iets gelift. Het resultaat blijft een jaar zichtbaar, soms wel langer.

Wat zijn de prijzen voor een filler behandeling bij ingevallen slapen?

Een filler behandeling gaat per milliliter (ML), met 1 ML in totaal is er al een mooi resultaat zichtbaar. Zie hier onze filler prijzen.

In het algemeen zijn beide producten bedoeld om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen, maar ze verschillen in
Hoelang botox werkt is afhankelijk van verschillende factoren. Elk patiënt is anders en elk lichaam reageert anders. Zo hebben mannen
Een botox touch-up / top-up is een controleafspraak om nog iets extra botox te injecteren. Om restbeweging tegen te gaan.
De kin speelt een groot rol in het gezicht. Het bepaald namelijk de contour van het gezicht. Kin fillers kunnen
Dysport is uiterst geschikt voor rimpels rond de ogen zoals kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdrimpels.
Fillers in de jukbeenderen zorgen voor een mooie definitie van het gezicht. Daarnaast zorgt het ook voor een liftende effect
Botox tegen tandenknarsen of kaakklemmen kan enorme verlichting met zich meebrengen. Tandenknarsen kan uiteindelijk de tanden beschadigen.
Profhilo is geschikt om verslapping van de huid in je gezicht, hals, decolleté, bovenarmen en handen te herstellen.