botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Fillers neuslippenplooi

Wat is de neuslippenplooi

De neuslippenplooi (ook wel de nasolabiale plooi genoemd) is de lijn die vanaf de neus naar de mondhoeken loopt. Het is de overgang van de wangen naar de lippen. Naarmate deze plooien worden, kan men deze als zeer vervelend ervaren. Dit komt mede doordat deze plooien centraal in het gezicht staan. Door middel van fillers in de neuslippenplooi kunnen deze plooien minder diep en minder zichtbaar worden gemaakt.

Hoe ontstaan de neuslippenplooien

De neuslippenplooi ontstaat doordat de wangen hun stevigheid en volume verliezen. Dit zorgt ervoor dat de wangen zakken en gaan hangen. Hierdoor ontstaat er een plooi ter hoogte van de neus-lippen overgang. Daarnaast spelen de jukbeenderen ook een rol. Door het afplatten van de jukbeenderen kunnen deze de wangen niet meer op hun plek houden. Ook hierdoor zakken de wangen tot over de neuslippenplooi.

Neuslippenplooi behandelen met fillers

De neuslippenplooien kunnen opgevuld worden met fillers. Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijke stofje wat bij iedereen aanwezig is in de huid en het bindweefsel. Hyaluronzuur kan 1000x zijn eigen gewicht in water vasthouden. Dit is ook hetgeen wat voor volume zorgt en de neuslippenplooi minder diep kan maken. 

Door de jaren heen kan het hyaluronzuur gehalte in de huid verminderen. Waardoor bepaalde gebieden in onze gezicht inzakken, of beter gezegd; volume verliezen. Door middel van fillers krijgen deze gebieden weer hun volume terug zoals voorheen.

filler neuslippenplooi voor en na foto

Hoeveel milliliter filler in de neuslippenplooi?

Voor een zichtbaar effect is een totaal van 1 milliliter (dus 0,5 ML aan ieder zijde) voldoende. De fillers blijven ongeveer een jaar zichtbaar. 

Prijzen fillers neuslippenplooi

Zie hier onze filler prijzen.

Baby botox is een subtiele botox behandeling, waarbij de spieren niet volledig stil komen te liggen. Ideaal voor een natuurlijk
De kaaklijn en kin zijn de bouwstenen van het gezicht. Met fillers in de kin of kaaklijn is het mogelijk
Profhilo is geschikt om verslapping van de huid in je gezicht, hals, decolleté, bovenarmen en handen te herstellen.
Botox ontspant de spieren die rimpels veroorzaken. Hierdoor worden nieuwe rimpels voorkomen en bestaande rimpels verzacht. Hoe werkt botox?
De fronsrimpels zijn een grote ergernis, het geeft een boze en geirrirteerde blik. Botox in de fronsrimpels zorgt ervoor dat
Ingevallen of hangende wangen kunnen u ouder doen lijken. Met behulp van fillers in de wangen is het mogelijk om
Diepe traangoten zorgen voor een permanente vermoeide blik. Met traangoot fillers is het mogelijk om de traangoten weer op te
Hoelang botox werkt is afhankelijk van verschillende factoren. Elk patiënt is anders en elk lichaam reageert anders. Zo hebben mannen