fillers neuslippenplooi

Behandeling van de neuslippenplooi met fillers

De neuslippenplooi kan een bron van zorg zijn, aangezien ze het gezicht een vermoeide en verouderde uitstraling geven. Gelukkig biedt Kliniek Vinci een doeltreffende oplossing voor dit probleem met fillers. Deze pagina richt zich op hoe fillers kunnen helpen om neuslippenplooien te verminderen en het gezicht een jeugdiger en frisser uiterlijk te geven.

Wat zijn fillers voor de neuslippenplooi?

Fillers voor neuslippenplooien zijn injecteerbare stoffen die speciaal zijn ontworpen om volume toe te voegen aan de gebieden rond de neus en mond. Bij Kliniek Vinci worden hoogwaardige fillers op basis van hyaluronzuur gebruikt, die specifiek zijn geformuleerd om de diepte van neuslippenplooien te verminderen.

Hoe ontstaan de neuslippenplooien?

Je neuslippenplooi kan ontstaan door een combinatie van factoren. Het verlies van stevigheid en volume in de wangen speelt een grote rol. Wanneer de wangen beginnen te hangen, ontstaan er plooien bij de overgang van de neus naar de lippen. Daarnaast kunnen veranderingen in de jukbeenderen bijdragen aan dit proces doordat ze de wangen niet meer op hun plek kunnen houden, waardoor deze verder naar beneden zakken.

Neuslippenplooi behandelen met fillers

Fillers voor neuslippenplooien bieden een effectieve oplossing door het verloren volume te herstellen en de plooien op te vullen. Door het injecteren van fillers op strategische punten kunnen we de neuslippenplooien verminderen en een jeugdiger uiterlijk herstellen. De filler vult de ruimte op en ondersteunt de huid, waardoor de plooien minder zichtbaar worden en een gladdere uitstraling ontstaat.

Hoe gaat een neuslippenplooi behandeling?

Bij Kliniek Vinci voeren ervaren en gekwalificeerde artsen elke filler behandeling zorgvuldig uit. Ze analyseren uw gezicht en injecteren de filler nauwkeurig in de neuslippenplooi met een dunne naald of canule. Deze procedure is vrijwel pijnloos en duurt doorgaans niet langer dan 10 minuten.

Wat is de aftercare na een neuslippenplooi behandeling?

Na de behandeling ontvangt u gedetailleerde instructies voor de aftercare van onze deskundige medewerkers. Dit omvat het vermijden van intensieve lichamelijke activiteit, blootstelling aan direct zonlicht en het gebruik van make-up op de behandelde gebieden gedurende de eerste 24 uur. Ook raden we aan om te koelen om eventuele zwelling te verminderen.

Conclusie

Fillers voor de neuslippenplooien zijn een doeltreffende remedie om rimpels te verminderen en jeugdigheid te herstellen. Bij Kliniek Vinci zorgen we ervoor dat onze cliënten zich zelfverzekerd voelen met een gladde, jeugdig uitziende huid.

Veel gestelde vragen over fillers in de neuslippenplooi

Hoe lang duurt een typische filler behandeling voor neuslippenplooien?

Een filler behandeling voor neuslippenplooien duurt meestal niet langer dan 10 minuten.

Zijn er verschillende soorten fillers die kunnen worden gebruikt voor neuslippenplooien?

Ja, verschillende soorten fillers kunnen worden gebruikt, allemaal op basis van hyaluronzuur.

Is er downtime na een filler behandeling voor neuslippenplooien?

Nee, er is meestal geen downtime na een fillerbehandeling voor neuslippenplooien. Je kunt direct na de behandeling je normale activiteiten hervatten.

Kan een filler behandeling voor neuslippenplooien worden gecombineerd met andere behandelingen?

Ja, het is vaak mogelijk om een fillerbehandeling voor neuslippenplooien te combineren met andere cosmetische procedures, zoals botox of huidverstrakking.

Zijn er specifieke nazorg instructies die ik moet volgen na een filler behandeling voor neuslippenplooien?

Na de behandeling kunnen we instructies geven om blootstelling aan de zon te vermijden en om de behandelde gebieden voorzichtig te masseren.

Referenties

Hong, JY, et al. “Randomized, patient/evaluator-blinded, intraindividual comparison study to evaluate the efficacy and safety of a novel hyaluronic acid dermal filler in the treatment of nasolabial folds.” Dermatologic Surgery, vol. 44, 2018, pp. 542-548. DOI: 10.1097/DSS.0000000000001335.

Hu, X., et al. “Comparative study of autologous fat vs hyaluronic acid in correction of the nasolabial folds.” Journal of Cosmetic Dermatology, vol. 16, 2017, pp. e1-e8. DOI: 10.1111/jocd.12333.

Hyun, MY, et al. “Efficacy and safety of injection with poly-L-lactic acid compared with hyaluronic acid for correction of nasolabial fold: a randomized, evaluator-blinded, comparative study.” Clinical and Experimental Dermatology, vol. 40, 2015, pp. 129-135. DOI: 10.1111/ced.12499.

Joo, HJ, Kang, H. “A randomized clinical trial to evaluate the efficacy and safety of lidocaine-containing monophasic hyaluronic acid filler for nasolabial folds.” Plastic and Reconstructive Surgery, vol. 137, 2016, pp. 799-808.

Ontdek de kunst van een natuurlijk resultaat bij Kliniek Vinci.

Ontdek een unieke combinatie van esthetiek en expertise. Maak een afspraak en ervaar de harmonie tussen innovatieve behandelingen en artistiek vakmanschap.

Lees meer over onze behandelingen

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

Ontdek alles over hyaluronzuur fillers: werking, voordelen en behandelingen. Krijg een jeugdige uitstraling met fillers.

liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd.

Botox na slapen

Veilig slapen na Botox

Ontdek waarom het veilig is om te slapen na een Botox behandeling bij Vinci. Leer meer over de juiste nazorg voor optimale resultaten.

De populairste Botox merken

De populairste Botox merken

Ontdek welk Botox merk het beste bij jou past in deze uitgebreide vergelijkende gids. Leer over de voordelen, verschillen en beste keuzes voor jouw jeugdige uitstraling in 2024.

Styalage Filler

Stylage filler

Stylage filler is op basis van cross-linked hyaluronzuur en een mannitol gemaakt. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.