botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Verschil tussen Profhilo en Fillers

Wat is profhilo?

Profhilo stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Fillers daarentegen vullen rimpels op. Elastine en collageen zijn eiwitten die ervoor zorgen dat ons huid elastisch en stevig blijft. Wanneer deze eiwitten in de huid afnemen kan profhilo dit weer aanvullen. De natuurlijke volle uitstraling van de huid wordt hierdoor hersteld. De contouren van het gezicht worden echter met profhilo niet veranderd.

Wat zijn fillers?

Door de jaren heen verliest de huid elasticiteit en volume. Hierdoor wordt de huid slapper en ontstaan er rimpels en plooien. Fillers worden gebruikt om rimpels en volumeverlies op te vullen. Hierdoor oogt het huid jonger. Met fillers is het ook mogelijk om de contouren zoals de jukbeenderen, kaaklijn en kin aan te passen.

Collageen en elastine

Een jonge huid bestaat voor ongeveer 80% uit collageen en elastine. Na de 25ste levensjaar kan de collageen en elastine in de huid al beginnen af te nemen. Collageen is een eiwit dat dient om de huid een stevigheid te geven. Bovendien ondersteunt het de herstel van de natuurlijke bindweefsels in het lichaam. Elastine zorgt ervoor dat de huid elastisch blijft. Hierdoor keert de huid terug naar zijn oorspronkelijke vorm wanneer je bepaalde bewegingen hebt gemaakt. Elastine is dus van belang voor de veerkracht van de huid.

Waarvoor is profhilo geschikt?

Profhilo is geschikt om verslapping van de huid in je gezicht, hals, decolleté, bovenarmen en handen te herstellen. Een Profhilo behandeling stimuleert namelijk de aanmaak van de natuurlijke eiwitten collageen en elastine. Hierdoor houdt de huid meer vocht vast en wordt de huid elastischer.

Hoe werkt de Profhilo behandeling?

Profhilo is een huidverjongings-behandeling. De behandeling bestaat uit injecties met hyaluronzuur. Hyalurionzuur stimuleert de aanmaak van collageen. Collageen zorgt voor stevigheid van de huid. Elastine daarentegen zorgt voor rekbaarheid van de huid. Het gevolg hiervan is dat de huid  in de verschillende huidlagen weer stevig wordt. Na de behandeling is de huid merkbaar beter gehydrateerd. Voor een optimale eindresultaat adviseren wij een herhaalbehandeling na vier weken.

botox fillers kaaklijn leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Fillers

fillers kaaklijn

De kaaklijn en kin zijn de bouwstenen van het gezicht. Met fillers in de kin of kaaklijn is het mogelijk om de contouren te verscherpen en versterken.

Lees verder »
fillers neuslippen plooi neuslippenplooi leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Fillers

fillers neuslippenplooi

De neuslippen plooi kan dieper worden naarmate we ouder worden. Door middel van fillers in de neuslippenplooi worden deze minder diep en opvallend.

Lees verder »
botox migraine hoofdpijn leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Gezondheid

Botox tegen migraine

Door bepaalde gebieden te behandelen met botox kunnen de hoofdpijnklachten bij migraine afnemen. Laat u behandelen door ervaren cosmetische artsen.

Lees verder »
botox overmatig zweten hyperhidrosis
Botox

Overmatig zweten

Overmatig zweten, ook wel hyperhidrosis genoemd kan zeer storend zijn. Botox kan een uitkomst bieden hiervoor in gebieden zoals de oksels, handen en voeten.

Lees verder »
imraan muradin
Botox

Wat is een botox touch-up

Een botox touch-up / top-up is een controleafspraak om nog iets extra botox te injecteren. Om restbeweging tegen te gaan. Bij ons kan dit 2-4 weken na de botox behandeling en is kosteloos.

Lees verder »
botox kaken kaakklemmen tandenknarsen
Botox

kaken

Bruxisme (tandenknarsen, kaakklemmen) komt vaak voor bij te sterke kaakspieren. Door middel van botox in de kaken kunnen deze ontspannen.

Lees verder »