viscoderm of profhilo

Verschil tussen Profhilo en Viscoderm

Het verschil tussen Profhilo en Viscoderm Hydrobooster

Viscoderm is een merknaam voor een specifiek type injecteerbare huidverzorging. Het bevat hyaluronzuur om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Daarnaast kan het ook huidoneffenheden behandelen en de huid te hydrateren en te verzorgen.

Profhilo is een innovatief product voor huidverzorging dat gebruikmaakt van hyaluronzuur om de huid te verstevigen en te hydrateren. In tegenstelling tot andere injecteerbare huidverzorgingsproducten, bevat Profhilo een hoge concentratie vrije hyaluronzuurmoleculen die zich gelijkmatig verdelen over het gezicht voor een nog betere verzorging van de huid.

Wat is Profhilo?

Profhilo en Viscoderm zijn beide injecteerbare huidverzorgingsproducten die gebruikmaken van hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in het menselijk lichaam. Het belangrijkste verschil tussen deze producten is de functie van de werkzame stoffen. Profhilo is specifiek ontworpen om de aanmaak van collageen en elastine in de huid te stimuleren, wat helpt om de huid elastisch en stevig te houden. Dit is vooral belangrijk naarmate we ouder worden, omdat het natuurlijke verouderingsproces de aanmaak van hyaluronzuur vertraagt en de huid slapper en rimpeliger kan worden. Viscoderm kan de huid verstevigen en rimpels te verminderen, maar het is vooral bedoeld om de huid op specifieke plekken te hydrateren en te verzorgen.

Profhilo is een injecteerbare huidverzorging die geen volume toevoegt aan de huid, maar wel voor een betere hydratatie zorgt. Hierdoor kan de natuurlijke volle uitstraling van de huid worden hersteld. Dit product is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar kan ook gebieden zoals de hals, decolleté, handen en bovenarmen.

Wat is viscoderm?

Viscoderm is een skinbooster die net als Profhilo bestaat uit hyaluronzuur, maar met meer bindingen tussen de moleculen om ze op hun plek te houden. Dit bevordert het lokale vochtgehalte in de huid en geeft Viscoderm een stretchende werking om dynamische rimpels, zoals lachrimpels en lijntjes rond de ogen en het voorhoofd, te verminderen. Het resultaat van een behandeling met Viscoderm houdt ongeveer een half jaar aan

Conclusie verschil tussen Profhilo en Viscoderm

In het algemeen zijn beide producten bedoeld om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Echter verschillen in de manier waarop ze de huid ondersteunen. Viscoderm is meer gericht op gebieden in het gezicht waar veel beweging in zit zoals de lachrimpels of rondom de mond en Profhilo is meer gericht op de algehele conditie van de huid. Daarnaast heeft Viscoderm meer stevigheid, waardoor de wat diepere rimpels met precisie weggewerkt kunnen worden.

Mocht je nog vragen hebben of twijfelen mag je altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvend gesprek, een intake afspraak kunt u makkelijk via de site boeken.

Ontdek de kunst van een natuurlijk resultaat bij Kliniek Vinci.

Ontdek een unieke combinatie van esthetiek en expertise. Maak een afspraak en ervaar de harmonie tussen innovatieve behandelingen en artistiek vakmanschap.

Lees meer over onze behandelingen

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

Ontdek alles over hyaluronzuur fillers: werking, voordelen en behandelingen. Krijg een jeugdige uitstraling met fillers.

liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd.

Botox na slapen

Veilig slapen na Botox

Ontdek waarom het veilig is om te slapen na een Botox behandeling bij Vinci. Leer meer over de juiste nazorg voor optimale resultaten.

De populairste Botox merken

De populairste Botox merken

Ontdek welk Botox merk het beste bij jou past in deze uitgebreide vergelijkende gids. Leer over de voordelen, verschillen en beste keuzes voor jouw jeugdige uitstraling in 2024.

Styalage Filler

Stylage filler

Stylage filler is op basis van cross-linked hyaluronzuur en een mannitol gemaakt. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.