botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Verschil tussen profhilo en viscoderm

Het verschil tussen Profhilo en Viscoderm Hydrobooster

Viscoderm is een merknaam voor een specifiek type injecteerbare huidverzorging. Het bevat hyaluronzuur om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Daarnaast kan het ook huidoneffenheden behandelen en de huid te hydrateren en te verzorgen.

Profhilo is een innovatief product voor huidverzorging dat gebruikmaakt van hyaluronzuur om de huid te verstevigen en te hydrateren. In tegenstelling tot andere injecteerbare huidverzorgingsproducten, bevat Profhilo een hoge concentratie vrije hyaluronzuurmoleculen die zich gelijkmatig verdelen over het gezicht voor een nog betere verzorging van de huid.

Wat is Profhilo?

Profhilo en Viscoderm zijn beide injecteerbare huidverzorgingsproducten die gebruikmaken van hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in het menselijk lichaam. Het belangrijkste verschil tussen deze producten is de functie van de werkzame stoffen. Profhilo is specifiek ontworpen om de aanmaak van collageen en elastine in de huid te stimuleren, wat helpt om de huid elastisch en stevig te houden. Dit is vooral belangrijk naarmate we ouder worden, omdat het natuurlijke verouderingsproces de aanmaak van hyaluronzuur vertraagt en de huid slapper en rimpeliger kan worden. Viscoderm kan de huid verstevigen en rimpels te verminderen, maar het is vooral bedoeld om de huid op specifieke plekken te hydrateren en te verzorgen.

Profhilo is een injecteerbare huidverzorging die geen volume toevoegt aan de huid, maar wel voor een betere hydratatie zorgt. Hierdoor kan de natuurlijke volle uitstraling van de huid worden hersteld. Dit product is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar kan ook gebieden zoals de hals, decolleté, handen en bovenarmen.

Wat is viscoderm?

Viscoderm is een skinbooster die net als Profhilo bestaat uit hyaluronzuur, maar met meer bindingen tussen de moleculen om ze op hun plek te houden. Dit bevordert het lokale vochtgehalte in de huid en geeft Viscoderm een stretchende werking om dynamische rimpels, zoals lachrimpels en lijntjes rond de ogen en het voorhoofd, te verminderen. Het resultaat van een behandeling met Viscoderm houdt ongeveer een half jaar aan

Conclusie verschil tussen Profhilo en Viscoderm

In het algemeen zijn beide producten bedoeld om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Echter verschillen in de manier waarop ze de huid ondersteunen. Viscoderm is meer gericht op gebieden in het gezicht waar veel beweging in zit zoals de lachrimpels of rondom de mond en Profhilo is meer gericht op de algehele conditie van de huid.

Mocht je nog vragen hebben of twijfelen mag je altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvend gesprek, een intake afspraak kunt u makkelijk via de site boeken.

imraan muradin
Botox

Wat is een botox touch-up

Een botox touch-up / top-up is een controleafspraak om nog iets extra botox te injecteren. Om restbeweging tegen te gaan. Bij ons kan dit 2-4 weken na de botox behandeling en is kosteloos.

Lees verder »
imraan muradin
Botox

Imraan Muradin

Imraan Muradin onderscheid zich door zijn persoonlijke benadering. Door zijn precisie en ervaring weet hij prachtige resultaten te behalen.

Lees verder »
botox migraine hoofdpijn leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Gezondheid

Botox tegen migraine

Door bepaalde gebieden te behandelen met botox kunnen de hoofdpijnklachten bij migraine afnemen. Laat u behandelen door ervaren cosmetische artsen.

Lees verder »
traangoot behandeling met fillers in Leiden Den Haag Amsterdam
Fillers

Traangoot fillers

Diepe traangoten zorgen voor een permanente vermoeide blik. Met traangoot fillers is het mogelijk om de traangoten weer op te vullen. Voor een frisse blik!

Lees verder »
Resultaat rimpels wang Viscoderm door Imraan Muradin kliniek Vinci
Huidverbetering

Viscoderm

Viscoderm Hydrobooster is een behandeling op basis van pure hyaluronzuur. Het geeft een diepe hydratatie van de huid en verminderd lijntjes en rimpels. Door de

Lees verder »
verschil profhilo en viscoderm hydrobooster
Huidverbetering

Verschil tussen profhilo en viscoderm

In het algemeen zijn beide producten bedoeld om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen, maar ze verschillen in de manier waarop ze worden toegediend en in de concentratie van hyaluronzuur die ze bevatten.

Lees verder »
botox overmatig zweten hyperhidrosis
Botox

Overmatig zweten

Overmatig zweten, ook wel hyperhidrosis genoemd kan zeer storend zijn. Botox kan een uitkomst bieden hiervoor in gebieden zoals de oksels, handen en voeten.

Lees verder »