Lipfillers Leiden

Hoe worden lipfillers geplaatst?

Lipfillers in Leiden. Fillers in de lippen zijn een populaire ingreep in cosmetische klinieken. Lipfillers kunnen de lippen voller maken, hiervoor zijn er verschillende technieken. Een populaire techniek op dit moment is de Russische methode (russian method). Tijdens deze behandeling plaats de arts meerdere injecties vanuit de lipcontour in de lippen. Met als resultaat een lift en een krul in de lippen. Een meer natuurlijk effect is de klassieke methode. Bij de klassieke methode verandert de vorm van de lippen niet.

Fillers in de lippen met canule of naald?

De voorkeur hiervoor ligt bij de behandelaar. De meeste behandelaren kiezen voor een naald. De reden hiervoor is dat er technisch meer mogelijk is. Dus het vormen of krullen van de lippen is makkelijker met een naald. Daartegenover staat dat een behandeling met een naald een grotere kans heeft op zwelling en blauwe plekken.

Canules zijn stompe en soepele naalden. Deze canules glijden tussen de huidlagen door. De grote voordeel van canules zijn dat er maar 1 prikgat nodig is. De kans op zwelling en blauwe plekken is hierdoor een stuk minder. Het nadeel van een behandeling met canule is dat er weinig technieken mogelijk zijn om de lippen te vormen.

Hoeveel milliliter nodig voor de lippen?

Voor de eerste keer is een behandeling van 1 ML (milliliter) voldoende voor mooie volle lippen. De resultaten hiervan blijven ongeveer een jaar zichtbaar. Mocht het zo zijn dan 1 ML te weinig is, dan is het altijd mogelijk om na enkele weken een tweede milliliter bij te plaatsen. Ook is het mogelijk om een halve milliliter te gebruiken. Dit geeft een subtiele verfraaiing van de lippen.

Lipfiller met een halve milliliter (0.5 of 0.6 ML)

Voor een natuurlijke effect over alleen een gedeelde van de lippen, zoals alleen de bovenkant – volstaat een halve milliliter. Dit geeft net een mooiere vorm aan de lippen, zonder deze volume te geven. Dit is een van de specialties van Drs Muradin.

Prijzen lipfillers in Leiden

Zie hier onze fillers prijzen.