botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Lipfillers Leiden

Hoe worden lipfillers geplaatst?

Lipfillers in Leiden. Fillers in de lippen zijn een populaire ingreep in cosmetische klinieken. Lipfillers kunnen de lippen voller maken, hiervoor zijn er verschillende technieken. Een populaire techniek op dit moment is de Russische methode (russian method). Tijdens deze behandeling plaats de arts meerdere injecties vanuit de lipcontour in de lippen. Met als resultaat een lift en een krul in de lippen. Een meer natuurlijk effect is de klassieke methode. Bij de klassieke methode verandert de vorm van de lippen niet.

Fillers in de lippen met canule of naald?

De voorkeur hiervoor ligt bij de behandelaar. De meeste behandelaren kiezen voor een naald. De reden hiervoor is dat er technisch meer mogelijk is. Dus het vormen of krullen van de lippen is makkelijker met een naald. Daartegenover staat dat een behandeling met een naald een grotere kans heeft op zwelling en blauwe plekken.

Canules zijn stompe en soepele naalden. Deze canules glijden tussen de huidlagen door. De grote voordeel van canules zijn dat er maar 1 prikgat nodig is. De kans op zwelling en blauwe plekken is hierdoor een stuk minder. Het nadeel van een behandeling met canule is dat er weinig technieken mogelijk zijn om de lippen te vormen.

Hoeveel milliliter nodig voor de lippen?

Voor de eerste keer is een behandeling van 1 ML (milliliter) voldoende voor mooie volle lippen. De resultaten hiervan blijven ongeveer een jaar zichtbaar. Mocht het zo zijn dan 1 ML te weinig is, dan is het altijd mogelijk om na enkele weken een tweede milliliter bij te plaatsen. Ook is het mogelijk om een halve milliliter te gebruiken. Dit geeft een subtiele verfraaiing van de lippen.

Lipfiller met een halve milliliter (0.5 of 0.6 ML)

Voor een natuurlijke effect over alleen een gedeelde van de lippen, zoals alleen de bovenkant – volstaat een halve milliliter. Dit geeft net een mooiere vorm aan de lippen, zonder deze volume te geven. Dit is een van de specialties van Drs Muradin.

Prijzen lipfillers in Leiden

Zie hier onze fillers prijzen.

Profhilo huidverbetering leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Huidverbetering

Profhilo leiden

Profhilo bevat hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd blijft. Dit maakt uw huid weer steviger en soepel.

Lees verder »
wenkbrauw lift met botox voorbeeld
Botox

Wenkbrauwlift

De wenkbrauwlift met botox zorgt ervoor dat de wenkbrauwen iets hoger gaan staan. Dit geeft weer een frissen en open blik.

Lees verder »
voorbeeld baby botox
Botox

Baby Botox

Baby botox is een subtiele botox behandeling, waarbij de spieren niet volledig stil komen te liggen. Ideaal voor een natuurlijk resultaat.

Lees verder »
bunnylines botox
Botox

Bunnylines

Wat zijn bunnylines? Bunnylines zijn de rimpels die zich op de neusbrug bevinden. Deze ontstaan tijdens het optrekken van de neus, bijvoorbeeld bij het lachen

Lees verder »
traangoot behandeling met fillers in Leiden Den Haag Amsterdam
Fillers

Traangoot fillers

Diepe traangoten zorgen voor een permanente vermoeide blik. Met traangoot fillers is het mogelijk om de traangoten weer op te vullen. Voor een frisse blik!

Lees verder »
Natuurlijke lipfillers
Fillers

Lipfillers Leiden

Lipfillers in Leiden. Voor mooie volle lippen is het genoeg om met 1 ML te beginnen. Voor een subtiel effect volstaat 0.5 ML.

Lees verder »
gummysmile voor en na
Botox

Gummysmile

Een gummysmile is een lach waarbij er veel tandvlees zichtbaar is. Met enkele botox injecties is het mogelijk om dit te verhelpen.

Lees verder »