Lipfillers Leiden

Hoe worden lipfillers geplaatst?

Lipfillers in Leiden. Fillers in de lippen zijn een populaire ingreep in cosmetische klinieken. Lipfillers kunnen de lippen voller maken, hiervoor zijn er verschillende technieken. Een populaire techniek op dit moment is de Russische methode (russian method). Tijdens deze behandeling plaats de arts meerdere injecties vanuit de lipcontour in de lippen. Met als resultaat een lift en een krul in de lippen. Een meer natuurlijk effect is de klassieke methode. Bij de klassieke methode verandert de vorm van de lippen niet.

Fillers in de lippen met canule of naald?

De voorkeur hiervoor ligt bij de behandelaar. De meeste behandelaren kiezen voor een naald. De reden hiervoor is dat er technisch meer mogelijk is. Dus het vormen of krullen van de lippen is makkelijker met een naald. Daartegenover staat dat een behandeling met een naald een grotere kans heeft op zwelling en blauwe plekken.

Canules zijn stompe en soepele naalden. Deze canules glijden tussen de huidlagen door. De grote voordeel van canules zijn dat er maar 1 prikgat nodig is. De kans op zwelling en blauwe plekken is hierdoor een stuk minder. Het nadeel van een behandeling met canule is dat er weinig technieken mogelijk zijn om de lippen te vormen.

Hoeveel milliliter nodig voor de lippen?

Vaak is een behandeling van 1 ML (milliliter) voldoende voor mooie volle lippen. De resultaten hiervan blijven ongeveer een jaar zichtbaar. Mocht het zo zijn dan 1 ML te weinig is, dan is het altijd mogelijk om na enkele weken een tweede milliliter bij te plaatsen. Ook is het mogelijk om een halve milliliter te gebruiken. Dit geeft een subtiele verfraaiing van de lippen.

Lipfillers in Leiden voorbeeld van 1 ML
Voorbeeld van lipfillers met 1 ML

Prijzen lipfillers in Leiden

Zie hier onze fillers prijzen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
botox frons, fronslijnen
Botox

Botox fronsrimpels

De fronsrimpels zijn een grote ergernis, het geeft een boze en geirrirteerde blik. Botox in de fronsrimpels zorgt ervoor dat deze lijnen verminderen.

Lees verder »
traangoten fillers leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Fillers

Traangoot fillers

Diepe traangoten zorgen voor een permanente vermoeide blik. Met traangoot fillers is het mogelijk om de traangoten weer op te vullen. Voor een frisse blik!

Lees verder »
ingevallen slapen botox fillers leiden
Fillers

Ingevallen slapen

Ingevallen slapen komt door volumeverlies in de slapen. Door middel van fillers kunt u de volume weer herstellen. Om zo weer een vollere gezicht te krijgen.

Lees verder »
fillers in de wangen leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Fillers

fillers wangen

Ingevallen of hangende wangen kunnen u ouder doen lijken. Met behulp van fillers in de wangen is het mogelijk om de wangen meer volume te geven.

Lees verder »
rokerslijnen botox en fillers
Botox

Rokerslijnen

Rokerslijnen zijn de lijntjes rondom de mond. Welke behandeling het meest geschikt is hangt af van de diepte van de rimpels. Zowel botox als fillers kunnen een oplossing bieden.

Lees verder »
botox mondhoeken
Botox

Mondhoeken

Hangende mondhoeken kunnen twee oorzaken hebben: te sterke spieren of volume verlies. Respectievelijk kunnen deze behandeld worden met botox en fillers.

Lees verder »
Radiesse huidverbetering leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Huidverbetering

Radiesse

Hoe werkt Radiesse? Radiesse is een injecteerbare filler die het volume in het gezicht herstelt en de huid weer steviger maakt. Daarnaast stimuleert het de

Lees verder »
fillers neuslippen plooi neuslippenplooi leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Fillers

fillers neuslippenplooi

De neuslippen plooi kan dieper worden naarmate we ouder worden. Door middel van fillers in de neuslippenplooi worden deze minder diep en opvallend.

Lees verder »