botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Lipfillers Leiden

Hoe worden lipfillers geplaatst?

Lipfillers in Leiden. Fillers in de lippen zijn een populaire ingreep in cosmetische klinieken. Lipfillers kunnen de lippen voller maken, hiervoor zijn er verschillende technieken. Een populaire techniek op dit moment is de Russische methode (russian method). Tijdens deze behandeling plaats de arts meerdere injecties vanuit de lipcontour in de lippen. Met als resultaat een lift en een krul in de lippen. Een meer natuurlijk effect is de klassieke methode. Bij de klassieke methode verandert de vorm van de lippen niet.

Fillers in de lippen met canule of naald?

De voorkeur hiervoor ligt bij de behandelaar. De meeste behandelaren kiezen voor een naald. De reden hiervoor is dat er technisch meer mogelijk is. Dus het vormen of krullen van de lippen is makkelijker met een naald. Daartegenover staat dat een behandeling met een naald een grotere kans heeft op zwelling en blauwe plekken.

Canules zijn stompe en soepele naalden. Deze canules glijden tussen de huidlagen door. De grote voordeel van canules zijn dat er maar 1 prikgat nodig is. De kans op zwelling en blauwe plekken is hierdoor een stuk minder. Het nadeel van een behandeling met canule is dat er weinig technieken mogelijk zijn om de lippen te vormen.

Hoeveel milliliter nodig voor de lippen?

Voor de eerste keer is een behandeling van 1 ML (milliliter) voldoende voor mooie volle lippen. De resultaten hiervan blijven ongeveer een jaar zichtbaar. Mocht het zo zijn dan 1 ML te weinig is, dan is het altijd mogelijk om na enkele weken een tweede milliliter bij te plaatsen. Ook is het mogelijk om een halve milliliter te gebruiken. Dit geeft een subtiele verfraaiing van de lippen.

Lipfiller met een halve milliliter (0.5 of 0.6 ML)

Voor een natuurlijke effect over alleen een gedeelde van de lippen, zoals alleen de bovenkant – volstaat een halve milliliter. Dit geeft net een mooiere vorm aan de lippen, zonder deze volume te geven. Dit is een van de specialties van Drs Muradin.

Prijzen lipfillers in Leiden

Zie hier onze fillers prijzen.

botox mondhoeken
Botox

Mondhoeken

Hangende mondhoeken kunnen twee oorzaken hebben: te sterke spieren of volume verlies. Respectievelijk kunnen deze behandeld worden met botox en fillers.

Lees verder »
imraan muradin kliniek vinci leiden
Botox

Imraan Muradin

Imraan Muradin onderscheid zich door zijn persoonlijke benadering. Door zijn precisie en ervaring weet hij prachtige resultaten te behalen.

Lees verder »
botox fillers marionetlijnen leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Fillers

marionetlijnen

Afhangende mondhoeken en marionetlijnen kunnen goed behandeld worden met fillers. Door deze op te vullen worden ze minder zichtbaar.

Lees verder »
ingevallen slapen botox fillers leiden
Fillers

Ingevallen slapen

Ingevallen slapen komt door volumeverlies in de slapen. Door middel van fillers kunt u de volume weer herstellen. Om zo weer een vollere gezicht te krijgen.

Lees verder »
lipfillers leiden
Fillers

Lipfillers Leiden

Lipfillers in Leiden. Voor mooie volle lippen is het genoeg om met 1 ML te beginnen. Voor een subtiel effect volstaat 0.5 ML.

Lees verder »
rokerslijnen botox en fillers
Botox

Rokerslijnen

Rokerslijnen zijn de lijntjes rondom de mond. Welke behandeling het meest geschikt is hangt af van de diepte van de rimpels. Zowel botox als fillers kunnen een oplossing bieden.

Lees verder »