botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Lipfillers Leiden

Hoe worden lipfillers geplaatst?

Lipfillers in Leiden. Fillers in de lippen zijn een populaire ingreep in cosmetische klinieken. Lipfillers kunnen de lippen voller maken, hiervoor zijn er verschillende technieken. Een populaire techniek op dit moment is de Russische methode (russian method). Tijdens deze behandeling plaats de arts meerdere injecties vanuit de lipcontour in de lippen. Met als resultaat een lift en een krul in de lippen. Een meer natuurlijk effect is de klassieke methode. Bij de klassieke methode verandert de vorm van de lippen niet.

Fillers in de lippen met canule of naald?

De voorkeur hiervoor ligt bij de behandelaar. De meeste behandelaren kiezen voor een naald. De reden hiervoor is dat er technisch meer mogelijk is. Dus het vormen of krullen van de lippen is makkelijker met een naald. Daartegenover staat dat een behandeling met een naald een grotere kans heeft op zwelling en blauwe plekken.

Canules zijn stompe en soepele naalden. Deze canules glijden tussen de huidlagen door. De grote voordeel van canules zijn dat er maar 1 prikgat nodig is. De kans op zwelling en blauwe plekken is hierdoor een stuk minder. Het nadeel van een behandeling met canule is dat er weinig technieken mogelijk zijn om de lippen te vormen.

Hoeveel milliliter nodig voor de lippen?

Voor de eerste keer is een behandeling van 1 ML (milliliter) voldoende voor mooie volle lippen. De resultaten hiervan blijven ongeveer een jaar zichtbaar. Mocht het zo zijn dan 1 ML te weinig is, dan is het altijd mogelijk om na enkele weken een tweede milliliter bij te plaatsen. Ook is het mogelijk om een halve milliliter te gebruiken. Dit geeft een subtiele verfraaiing van de lippen.

Lipfiller met een halve milliliter (0.5 of 0.6 ML)

Voor een natuurlijke effect over alleen een gedeelde van de lippen, zoals alleen de bovenkant – volstaat een halve milliliter. Dit geeft net een mooiere vorm aan de lippen, zonder deze volume te geven. Dit is een van de specialties van Drs Muradin.

Prijzen lipfillers in Leiden

Zie hier onze fillers prijzen.

imraan muradin
Botox

Imraan Muradin

Imraan Muradin onderscheid zich door zijn persoonlijke benadering. Door zijn precisie en ervaring weet hij prachtige resultaten te behalen.

Lees verder »
fillers in leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Fillers

fillers leiden

Fillers in Leiden door dokter Imraan Muradin. Imraan staat bekend om zijn zachte hand en mooie resultaten. Boek online uw filler behandeling.

Lees verder »
fillers rokerslijntjes leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Fillers

Fillers rokerslijnen

Rokerslijntjes zijn goed te behandelen met fillers. Door de lijntjes met fillers op te vullen worden deze minder diep en opvallend.

Lees verder »
rokerslijnen botox en fillers
Botox

Rokerslijnen

Rokerslijnen zijn de lijntjes rondom de mond. Welke behandeling het meest geschikt is hangt af van de diepte van de rimpels. Zowel botox als fillers kunnen een oplossing bieden.

Lees verder »
wenkbrauw lift met botox voorbeeld
Botox

Wenkbrauwlift

De wenkbrauwlift met botox zorgt ervoor dat de wenkbrauwen iets hoger gaan staan. Dit geeft weer een frissen en open blik.

Lees verder »
kaaklijn fillers voor en na
Fillers

Fillers kaaklijn

De kaaklijn en kin zijn de bouwstenen van het gezicht. Met fillers in de kin of kaaklijn is het mogelijk om de contouren te verscherpen en versterken.

Lees verder »
ingevallen slapen botox fillers leiden
Fillers

Ingevallen slapen

Ingevallen slapen komt door volumeverlies in de slapen. Door middel van fillers kunt u de volume weer herstellen. Om zo weer een vollere gezicht te krijgen.

Lees verder »
voorbeeld botox frons
Botox

Botox fronsrimpels

De fronsrimpels zijn een grote ergernis, het geeft een boze en geirrirteerde blik. Botox in de fronsrimpels zorgt ervoor dat deze lijnen verminderen.

Lees verder »