INJECTABLES & SKINCARE

Look as young as you feel.

Echografie bij fillers

echografie bij fillers

Echografie bij fillers: een veilige en effectieve methode

Heb je ooit fillers laten injecteren en ben je niet tevreden met het resultaat? Of heb je last van complicaties door fillers? Gelukkig is er een oplossing: echoapparatuur kan helpen om fillers veilig en effectief op te lossen.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn gelachtige stoffen die in de huid worden geïnjecteerd om rimpels te verminderen, volumeverlies te herstellen en contouren te verbeteren. Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kunnen er complicaties optreden, zoals ongelijke verdeling, overmatige zwelling of infecties.

Waarom echografie bij fillers gebruiken om fillers op te lossen?

Echoapparatuur maakt gebruik van hoogfrequente geluidsgolven om afbeeldingen van de onderliggende weefsels te produceren. Door deze beelden kan een medische professional de fillers nauwkeurig lokaliseren en oplossen met hyaluronidase, een enzym dat de gel oplost. Het gebruik van echoapparatuur vermindert het risico op complicaties en minimaliseert de kans op schade aan omliggende weefsels en bloedvaten.

Voordelen en veiligheid van echografie bij fillers

Het oplossen van fillers met behulp van echoapparatuur biedt verschillende voordelen en is veilig voor de patiënt. Enkele voordelen zijn:

  1. Nauwkeurigheid: Echoapparatuur biedt een nauwkeurige lokalisatie van fillers, waardoor ze effectief kunnen worden opgelost zonder schade aan omliggende weefsels en bloedvaten.
  2. Effectiviteit: Het gebruik van echoapparatuur maakt het mogelijk om de fillers volledig op te lossen, waardoor er geen residuen achterblijven.
  3. Veiligheid: Het gebruik van echoapparatuur vermindert het risico op complicaties zoals bloedingen, infecties en weefselschade. De procedure is over het algemeen veilig en er is weinig tot geen downtime.

Conclusie

Als je last hebt van fillers die niet goed zijn geplaatst of complicaties hebt ondervonden, is het oplossen ervan met behulp van echoapparatuur een veilige en effectieve methode. De procedure biedt verschillende voordelen, waaronder nauwkeurigheid, effectiviteit en veiligheid. Overleg met een ervaren medische professional om te bepalen of deze procedure geschikt is voor jouw situatie.

Bij Kliniek Vinci benadrukken we met subtiele aanpassingen jouw eigen schoonheid, voor een natuurlijk stralend resultaat.

1
JAAR ERVARING
1
INGREPEN
1 %
BEOORDELING

Ontdek de kunst van natuurlijke schoonheid.

Stap in de wereld van tijdloze elegantie. Maak een afspraak en beleef vernieuwde schoonheid.

BLOG & NIEUWs

meer informatie over FIllers