botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

fillers leiden

Fillers in Leiden

Bij kliniek Vinci in Leiden bent u op het juiste adres voor fillers. We werken met meerdere merken fillers zoals Juvederm, Teosyal, Belotero en Stylage. Door gebruik te maken van meerdere type fillers houden we de kwaliteit van de behandelingen hoog.

Wat zijn fillers?

Fillers worden gebruikt om het gezicht weer volume te geven op bepaalde plekken. Hierbij kan gedacht worden aan de jukbeenderen, wangen of de kin. Dit geeft een verjongend effect.

Wat zit er in fillers?

Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk stofje wat bij iedereen aanwezig is in de huid en het bindweefsel. Hyaluronzuur kan 1000x zijn eigen gewicht in water vasthouden. Dit is ook hetgeen wat voor volume zorgt. 

Door de jaren heen kan het hyaluronzuur gehalte in de huid verminderen. Waardoor bepaalde gebieden in onze gezicht inzakken, of beter gezegd; volume verliezen. Door middel van fillers krijgen deze gebieden weer hun volume terug zoals voorheen.

Hoe gaat een filler behandeling bij Kliniek Vinci?

Indien nodig beginnen we met het aanbrengen van een verdovende crème. Door middel van een klein entree opening in de huid kan de filler worden toegebracht. Omdat we voornamelijk met canules werken is dit vrijwel pijnloos. Daarbij is de kans op blauwe plekken en zwelling minimaal. Na 4 uurtjes kunt u het gebied ook weer aanraken of camoufleren met make-up.

Leuke van een filler behandeling is dat het resultaat direct zichtbaar is!

Wat te verwachten na een filler behandeling?

Na de behandeling ziet u al gelijk resultaat. De komende 2-4 weken zal de filler zich settelen en is het eind resultaat zichtbaar. Het effect houdt ongeveer een jaar aan, soms wel langer.

Prijzen fillers in Leiden

Zie hier onze filler prijzen. Ook hebben wij lopende acties op botox en fillers.

Fillers in de jukbeenderen zorgen voor een mooie definitie van het gezicht. Daarnaast zorgt het ook voor een liftende effect
Botox aftercare: eerste 2 uur gebied niet aanraken. Eerste 4 uur niet liggen of vooroverbuigen. Eerste 24 uur warmte en intensieve activiteiten vermijden.
De blog gaat over de geschiedenis van botox en andere botulinetoxines, zoals Azzalure, Dysport en Bocouture. Botox is een merknaam
Door middel van fillers is het mogelijk om kleine imperfecties te corrigeren met fillers, denk aan littekens of de vorm
Een gummysmile is een lach waarbij er veel tandvlees zichtbaar is. Met enkele botox injecties is het mogelijk om dit
Botox tegen tandenknarsen of kaakklemmen kan enorme verlichting met zich meebrengen. Tandenknarsen kan uiteindelijk de tanden beschadigen.
De wenkbrauwlift met botox zorgt ervoor dat de wenkbrauwen iets hoger gaan staan. Dit geeft weer een frissen en open
De kin speelt een groot rol in het gezicht. Het bepaald namelijk de contour van het gezicht. Kin fillers kunnen