botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

fillers leiden

Fillers in Leiden

Bij kliniek Vinci in Leiden bent u op het juiste adres voor fillers. We werken met meerdere merken fillers zoals Juvederm, Teosyal, Belotero en Stylage. Door gebruik te maken van meerdere type fillers houden we de kwaliteit van de behandelingen hoog.

Wat zijn fillers?

Fillers worden gebruikt om het gezicht weer volume te geven op bepaalde plekken. Hierbij kan gedacht worden aan de jukbeenderen, wangen of de kin. Dit geeft een verjongend effect.

Wat zit er in fillers?

Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk stofje wat bij iedereen aanwezig is in de huid en het bindweefsel. Hyaluronzuur kan 1000x zijn eigen gewicht in water vasthouden. Dit is ook hetgeen wat voor volume zorgt. 

Door de jaren heen kan het hyaluronzuur gehalte in de huid verminderen. Waardoor bepaalde gebieden in onze gezicht inzakken, of beter gezegd; volume verliezen. Door middel van fillers krijgen deze gebieden weer hun volume terug zoals voorheen.

Hoe gaat een filler behandeling bij Kliniek Vinci?

Indien nodig beginnen we met het aanbrengen van een verdovende crème. Door middel van een klein entree opening in de huid kan de filler worden toegebracht. Omdat we voornamelijk met canules werken is dit vrijwel pijnloos. Daarbij is de kans op blauwe plekken en zwelling minimaal. Na 4 uurtjes kunt u het gebied ook weer aanraken of camoufleren met make-up.

Leuke van een filler behandeling is dat het resultaat direct zichtbaar is!

Wat te verwachten na een filler behandeling?

Na de behandeling ziet u al gelijk resultaat. De komende 2-4 weken zal de filler zich settelen en is het eind resultaat zichtbaar. Het effect houdt ongeveer een jaar aan, soms wel langer.

Prijzen fillers in Leiden

Zie hier onze filler prijzen. Ook hebben wij lopende acties op botox en fillers.

jukbeenderen jukbeen fillers leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Fillers

fillers jukbeenderen

Fillers in de jukbeenderen zorgen voor een mooie definitie van het gezicht. Daarnaast zorgt het ook voor een liftende effect van de wangen.

Lees verder »
gummysmile voor en na
Botox

Gummysmile

Een gummysmile is een lach waarbij er veel tandvlees zichtbaar is. Met enkele botox injecties is het mogelijk om dit te verhelpen.

Lees verder »
voorbeeld baby botox
Botox

Baby Botox

Baby botox is een subtiele botox behandeling, waarbij de spieren niet volledig stil komen te liggen. Ideaal voor een natuurlijk resultaat.

Lees verder »
botox of fillers leiden
Botox

Wat zijn botox en fillers

Wat zijn botox en fillers? Botulinetoxine is het werkzame stof in Botox. Botox is eigenlijk een merknaam. Vergelijk het maar met Cola, alles wat erop

Lees verder »
botox migraine hoofdpijn leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Gezondheid

Botox tegen migraine

Door bepaalde gebieden te behandelen met botox kunnen de hoofdpijnklachten bij migraine afnemen. Laat u behandelen door ervaren cosmetische artsen.

Lees verder »
Botox

Hoelang werkt Botox?

Hoelang botox werkt is afhankelijk van verschillende factoren. Elk patiënt is anders en elk lichaam reageert anders. Zo hebben mannen vaak krachtigere spieren dan vrouwen.

Lees verder »
kinfiller voorbeeld voor- en na de behandeling
Fillers

kin filler

De kin speelt een groot rol in het gezicht. Het bepaald namelijk de contour van het gezicht. Kin fillers kunnen net dat beetje meer geven.

Lees verder »