imraan muradin

Fillers in Leiden: veilige en efficiënte behandelingen bij Kliniek Vinci

Inleiding en Overzicht

Bent u op zoek naar een uitgebreide, deskundige en betrouwbare informatie over fillers in Leiden? Dan bent u op de juiste plek. Bij Kliniek Vinci bieden we niet alleen hoogwaardige behandelingen, maar we nemen ook de tijd om u volledig te informeren over uw opties. In deze uitgebreide blog gaan we in op alles wat u moet weten over fillers, van het soorten en merken die we aanbieden tot het behandelingsproces en nazorg.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn een van de meest populaire niet-chirurgische cosmetische behandelingen beschikbaar vandaag de dag. Ze worden gebruikt om volume en volheid toe te voegen aan gebieden van het gezicht, bijvoorbeeld bij het opvullen van de jukbeenderen, wangen of de kin. Wat zijn fillers precies en hoe werken ze?

Soorten Fillers bij Kliniek Vinci

Bij Kliniek Vinci in Leiden werken we met verschillende merken fillers om aan uw unieke behoeften te voldoen. Hieronder vind u de meeste gebruikte fillers van dit moment:

Teosyal

Teosyal is een toonaangevend merk als het gaat om hyaluronzuur-based fillers. Dit Zwitserse merk staat bekend om zijn zuiverheid en effectiviteit. Teosyal biedt een breed scala aan producten die zijn ontworpen om verschillende behoeften aan te pakken, van fijne lijntjes tot diepere rimpels en volumeverlies. Een belangrijk voordeel van Teosyal is de lange levensduur, waarbij sommige producten tot 12 maanden resultaat kunnen bieden. Dankzij de zachte gelconsistentie is het ook uitermate geschikt voor delicate gebieden zoals de lippen en onder de ogen.

Stylage

Stylage is een ander populair merk dat gebruik maakt van hyaluronzuur, maar het bevat ook antioxidanten zoals mannitol of sorbitol. Deze antioxidanten helpen om de huid te beschermen tegen vrije radicalen en verlengen de effecten van de behandeling. Stylage is ideaal voor zowel oppervlakkige als diepere injecties, en is vooral bekend om zijn natuurlijk ogende resultaten. Dit merk wordt vaak gebruikt voor lipvergroting, het corrigeren van holtes onder de ogen, en het toevoegen van volume aan de wangen.

Belotero

Belotero is bekend om zijn unieke vermogen om zich te integreren in het weefsel, wat zorgt voor zeer natuurlijke resultaten. Dit Duitse merk maakt ook gebruik van hyaluronzuur, maar heeft een reeks producten met verschillende dichtheden die het mogelijk maken om het product aan te passen aan specifieke behoeften. Of het nu gaat om het opvullen van kleine liplijntjes of het herstellen van het volume in de wangen, Belotero biedt een flexibele reeks opties. Het is zelfs geschikt voor gevoelige of moeilijk te behandelen gebieden zoals de hals en handen.

Waarom Fillers in Leiden bij Kliniek Vinci?

Als u op zoek bent naar fillers in Leiden, zijn er veel klinieken om uit te kiezen. Echter, niet alle klinieken bieden dezelfde mate van expertise, ervaring en klanttevredenheid als Kliniek Vinci. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

 1. Deskundig Personeel: Onze artsen zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in esthetische behandelingen, met name fillers en botox.
 2. Gepersonaliseerde Behandelingen: Wij bieden een gratis consultatie om uw behoeften te begrijpen en een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen.
 3. Veiligheid Eerst: Wij volgen strenge hygiëne- en veiligheidsprotocollen om uw welzijn te garanderen.
 4. Tevreden Klanten: Onze beoordelingen spreken voor zich. We hebben een lange lijst van tevreden klanten die tevreden zijn met hun resultaten.

De Wetenschap achter Fillers

Wat zit er in Fillers en waarom is het veilig?

Het primaire ingrediënt van de fillers van Kliniek Vinci is hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in de huid, het bindweefsel en zelfs in de ogen. Dit maakt hyaluronzuur een biocompatibele en veilige optie voor de meeste mensen. Bij Kliniek Vinci kiezen we alleen fillers die uitvoerig zijn getest en goedgekeurd volgens strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Hoe Werkt Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur heeft een opmerkelijk vermogen om water vast te houden. Eén gram kan tot zes liter water vasthouden! Dit is wat het zo effectief maakt in het toevoegen van volume en hydratatie aan de huid. Door de jaren heen kan het hyaluronzuur gehalte in de huid verminderen. Waardoor bepaalde gebieden in onze gezicht inzakken, of beter gezegd; volume verliezen. Door middel van fillers krijgen deze gebieden weer hun volume terug zoals voorheen.

Het behandelingsproces bij Kliniek Vinci

Consultatie

Voordat u besluit om voor fillers te gaan, bieden wij een gratis consultatie aan. Dit stelt ons in staat om uw behoeften en esthetische doelen te begrijpen, en om een op maat gemaakt behandelplan op te stellen.

Voorbereiding

Een week voor de behandeling adviseren we u om te stoppen met het innemen van bepaalde supplementen en medicijnen die bloedverdunnende effecten kunnen hebben, zoals aspirine en visolie.

De Behandeling

 1. Verdovende Crème: Om uw comfort te maximaliseren, kan er een verdovende crème worden aangebracht.
 2. Injectie: Een fijne naald of canule wordt gebruikt om de filler nauwkeurig te injecteren in het vooraf bepaalde gebied.
 3. Massage: Na de injectie wordt het gebied vaak gemasseerd om de filler gelijkmatig te verspreiden.

Na de Behandeling

 1. Direct resultaat: Het mooie van fillers is dat het resultaat direct zichtbaar is.
 2. Nazorg: Het is belangrijk om het behandelde gebied dezelfde dag niet aan te raken of te masseren om infecties te voorkomen. De volgende wordt het aangeraden om de behandelde gebied zelf te masseren.
 3. Downtime: De dagen na de behandeling gaat de fillers zich settelen. Dit betekend dat de fillers zich mooi gaat egaliseren en integreren in uw eigen weefsel. Daarnaast zal de fillers zich nog iets uitzetten voor een optimaal resultaat. Dit kan tot 4 weken duren.

Nazorg en Veelgestelde Vragen

Wat te verwachten na een fillerbehandeling?

Een van de voordelen van fillers is het onmiddellijke resultaat. Echter, het is normaal om enige zwelling of roodheid te ervaren direct na de behandeling. Hier zijn enkele tips voor nazorg:

 1. Vermijd overmatig contact: Probeer het behandelde gebied gedurende ten minste 4 uur na de behandeling niet aan te raken.
 2. Hydratatie: Drink veel water om de huid goed gehydrateerd te houden, wat het resultaat kan verbeteren.
 3. Vermijd hitte: Sauna’s en intensieve blootstelling aan de zon kunnen de zwelling verergeren en moeten worden vermeden. Ook in de eerste weken na de behandeling kan er zwelling ontstaan. Dit heeft echter geen effect op het uiteindelijke eindresultaat.

Veelgestelde vragen over Fillers in Leiden

 1. Hoe lang blijft het effect van de fillers zichtbaar?
  • Meestal blijft het effect van fillers ongeveer 8 tot 12 maanden zichtbaar, afhankelijk van het type filler en het behandelde gebied.
 2. Is de behandeling pijnlijk?
  • De meeste patiënten ervaren minimaal ongemak, dankzij het gebruik van een verdovende crème en fijne naalden.
 3. Zijn er risico’s verbonden aan fillers?
  • Zoals bij elke medische behandeling, zijn er potentiële risico’s. Echter, bij Kliniek Vinci volgen we strikte veiligheidsprotocollen om deze tot een minimum te beperken.

Prijzen fillers in Leiden

Transparant in de prijzen

Wij bij Kliniek Vinci streven naar transparantie, vooral als het gaat om kosten. U kunt onze actuele prijslijst raadplegen op onze website. Ook voor de behandeling wordt uw kostenplaatje besproken, zodat u niet voor verrassingen staat.

Waarom zijn Fillers de investering waard?

Investeren in jezelf is altijd een goed idee. Met fillers kun je niet alleen je uiterlijke verschijning verbeteren, maar ook je zelfvertrouwen. Fillers bieden een snelle, niet-chirurgische manier om er jonger uit te zien en je weer goed te voelen.

Referenties

Prager, Welf, et al. “A prospective, split‐face, randomized, comparative study of safety and 12‐month longevity of three formulations of hyaluronic acid dermal filler for treatment of nasolabial folds.” Dermatologic surgery 38.7pt2 (2012): 1143-1150.

Tezel, Ahmet, and Glenn H. Fredrickson. “The science of hyaluronic acid dermal fillers.” Journal of Cosmetic and Laser Therapy 10.1 (2008): 35-42.

Gold, Michael. “The science and art of hyaluronic acid dermal filler use in esthetic applications.” Journal of cosmetic dermatology 8.4 (2009): 301-307.

Ontdek de kunst van een natuurlijk resultaat bij Kliniek Vinci.

Ontdek een unieke combinatie van esthetiek en expertise. Maak een afspraak en ervaar de harmonie tussen innovatieve behandelingen en artistiek vakmanschap.

Lees meer over onze behandelingen

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

Ontdek alles over hyaluronzuur fillers: werking, voordelen en behandelingen. Krijg een jeugdige uitstraling met fillers.

liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd.

Botox na slapen

Veilig slapen na Botox

Ontdek waarom het veilig is om te slapen na een Botox behandeling bij Vinci. Leer meer over de juiste nazorg voor optimale resultaten.

De populairste Botox merken

De populairste Botox merken

Ontdek welk Botox merk het beste bij jou past in deze uitgebreide vergelijkende gids. Leer over de voordelen, verschillen en beste keuzes voor jouw jeugdige uitstraling in 2024.

Styalage Filler

Stylage filler

Stylage filler is op basis van cross-linked hyaluronzuur en een mannitol gemaakt. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.