botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

fillers leiden

Fillers in Leiden

Bij kliniek Vinci in Leiden bent u op het juiste adres voor fillers. We werken met meerdere merken fillers zoals Juvederm, Teosyal, Belotero en Stylage. Door gebruik te maken van meerdere type fillers houden we de kwaliteit van de behandelingen hoog.

Wat zijn fillers?

Fillers worden gebruikt om het gezicht weer volume te geven op bepaalde plekken. Hierbij kan gedacht worden aan de jukbeenderen, wangen of de kin. Dit geeft een verjongend effect.

Wat zit er in fillers?

Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk stofje wat bij iedereen aanwezig is in de huid en het bindweefsel. Hyaluronzuur kan 1000x zijn eigen gewicht in water vasthouden. Dit is ook hetgeen wat voor volume zorgt. 

Door de jaren heen kan het hyaluronzuur gehalte in de huid verminderen. Waardoor bepaalde gebieden in onze gezicht inzakken, of beter gezegd; volume verliezen. Door middel van fillers krijgen deze gebieden weer hun volume terug zoals voorheen.

Hoe gaat een filler behandeling bij Kliniek Vinci?

Indien nodig beginnen we met het aanbrengen van een verdovende crème. Door middel van een klein entree opening in de huid kan de filler worden toegebracht. Omdat we voornamelijk met canules werken is dit vrijwel pijnloos. Daarbij is de kans op blauwe plekken en zwelling minimaal. Na 4 uurtjes kunt u het gebied ook weer aanraken of camoufleren met make-up.

Leuke van een filler behandeling is dat het resultaat direct zichtbaar is!

Wat te verwachten na een filler behandeling?

Na de behandeling ziet u al gelijk resultaat. De komende 2-4 weken zal de filler zich settelen en is het eind resultaat zichtbaar. Het effect houdt ongeveer een jaar aan, soms wel langer.

Prijzen fillers in Leiden

Zie hier onze filler prijzen. Ook hebben wij lopende acties op botox en fillers.

ingevallen slapen botox fillers leiden
Fillers

Ingevallen slapen

Ingevallen slapen komt door volumeverlies in de slapen. Door middel van fillers kunt u de volume weer herstellen. Om zo weer een vollere gezicht te krijgen.

Lees verder »
Botox

Hoelang werkt Botox?

Hoelang botox werkt is afhankelijk van verschillende factoren. Elk patiënt is anders en elk lichaam reageert anders. Zo hebben mannen vaak krachtigere spieren dan vrouwen.

Lees verder »
kaaklijn fillers voor en na
Fillers

Fillers kaaklijn

De kaaklijn en kin zijn de bouwstenen van het gezicht. Met fillers in de kin of kaaklijn is het mogelijk om de contouren te verscherpen en versterken.

Lees verder »
Radiesse huidverbetering leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Huidverbetering

Radiesse

Hoe werkt Radiesse? Radiesse is een injecteerbare filler die het volume in het gezicht herstelt en de huid weer steviger maakt. Daarnaast stimuleert het de

Lees verder »
imraan muradin
Botox

Imraan Muradin

Imraan Muradin onderscheid zich door zijn persoonlijke benadering. Door zijn precisie en ervaring weet hij prachtige resultaten te behalen.

Lees verder »
botox migraine hoofdpijn leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Gezondheid

Botox tegen migraine

Door bepaalde gebieden te behandelen met botox kunnen de hoofdpijnklachten bij migraine afnemen. Laat u behandelen door ervaren cosmetische artsen.

Lees verder »
voorbeeld botox kraaienpootjes
Botox

Botox kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn de lijnen die ontstaan naast de ogen tijdens het lachen. Door een botox kraaienpootjes behandeling worden deze rimpels minder zichtbaar.

Lees verder »