INJECTABLES & SKINCARE

Look as young as you feel.

Verschil tussen Radiesse en hyaluronzuur fillers

Radiesse

In de wereld van cosmetische behandelingen zijn Radiesse en fillers twee veelgebruikte opties voor het verminderen van rimpels en het herstellen van volume in het gezicht. Hoewel hun doelen vergelijkbaar zijn, zijn er aanzienlijke verschillen tussen deze twee behandelingen. In dit artikel zullen we uitgebreid het verschil tussen Radiesse en fillers bespreken, en de factoren die u in overweging moet nemen bij het kiezen van de juiste behandeling die aansluit bij uw specifieke behoeften.

Wat is Radiesse?

Radiesse is een type dermaal filler dat effectief wordt gebruikt voor het herstellen van verloren volume in het gezicht en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Het belangrijkste actieve ingrediënt in Radiesse is calciumhydroxyapatiet (het mineraal waaruit het tandglazuurbestaat), een natuurlijk voorkomende stof die veilig en effectief de natuurlijke collageenproductie stimuleert. Radiesse wordt meestal toegepast voor grotere oppervlakten, zoals de wangen.

Wat zijn hyaluronzuur fillers?

Hyaluronzuur fillers, ook wel bekend als dermale fillers of injecteerbare fillers, omvatten een breed scala aan producten die worden gebruikt om volume toe te voegen, rimpels op te vullen en contouren te verbeteren. Deze fillers bestaan uit verschillende materialen met als hoofdingrediënt: hyaluronzuur. Fillers kunnen worden gebruikt om fijne lijntjes, rimpels en diepe plooien in verschillende delen van het gezicht te verminderen, zoals de neuslippenplooi, lippen en kaaklijn.

Het verschil tussen Radiesse en hyaluronzuur fillers

Het belangrijkste onderscheid tussen Radiesse en fillers ligt in de samenstelling en het werkingsmechanisme. Radiesse werkt door de natuurlijke collageenproductie te stimuleren, met als gevolg meer natuurlijke volume en verstrakking van de huid. De resultaten van Radiesse kunnen tot anderhalf jaar aanhouden. Aan de andere kant bestaan fillers vaak uit hyaluronzuur, dat vocht aantrekt en hiermee volume creeerd. De resultaten van fillers zijn doorgaans tijdelijk en variëren van 6 maanden tot een jaar.

Er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden, het gewenste resultaat, de duurzaamheid en het budget. Voor een langdurige resultaten met natuurlijke collageenproductie stimulatie, kan Radiesse een geschikte keuze zijn. Voor direct resultaat hebben reguliere fillers de voorkeur.

Conclusie

Het maken van een keuze tussen Radiesse en fillers hangt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Radiesse, met zijn vermogen om de natuurlijke collageenproductie te stimuleren en langdurige resultaten te bieden, is ideaal voor grotere oppervlakten. Fillers, daarentegen, gemaakt van hyaluronzuur, bieden direct resultaat en zijn veelzijdiger.

Om u te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze, hebben we een lijst samengesteld met belangrijke overwegingen:

  1. Gewenst resultaat: Overweeg welke specifieke gebieden u wilt verbeteren en welk type rimpels u wilt aanpakken. Radiesse is effectief bij grote oppervlaktes, fillers zijn geschikt voor specifieke rimpels.
  2. Duurzaamheid: voor langdurige resultaat, kan Radiesse een geschikte optie zijn, aangezien de effecten tot anderhalf jaar kunnen aanhouden. Fillers hebben doorgaans een kortere levensduur, variërend van 8 maanden tot een jaar.
  3. Budget: Houd rekening met uw budget en de kosten van de behandeling. Radiesse kan initiëel duurder zijn dan fillers, maar omdat de resultaten langer aanhouden, kan het kosteneffectiever zijn.

Onthoud dat een succesvolle en bevredigende esthetische behandeling afhangt van het vinden van een ervaren professional en het zorgvuldig afwegen van uw doelen en verwachtingen. Door de juiste behandeling te kiezen, kunt u uw natuurlijke schoonheid verbeteren en met vertrouwen stralen.

Bij Kliniek Vinci benadrukken we met subtiele aanpassingen jouw eigen schoonheid, voor een natuurlijk stralend resultaat.

1
JAAR ERVARING
1
INGREPEN
1 %
BEOORDELING

Ontdek de kunst van natuurlijke schoonheid.

Stap in de wereld van tijdloze elegantie. Maak een afspraak en beleef vernieuwde schoonheid.

BLOG & NIEUWs

meer informatie over FIllers