HAREN - GRONINGEN

Botox en fillers door imraan muradin

H a r e n , G r o n i n g e n

Accentueer
je
natuurlijke schoonheid

drs Imraan Muradin cosmetisch arts Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Leeuwarden, Emmen, Alphen aan den Rijn, Westland, Alkmaar, Hoorn, Gouda, Purmerend, Vlaardingen, Spijkenisse, Lelystad, Velsen, Helmond, Roosendaal, Oss, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Heerlen, Kampen, Weert, Hengelo, Assen, Houten, Zeist, Doetinchem, Schiedam, Roermond, Ridderkerk, Deventer, Heerenveen, Tiel, Drachten, Hardenberg.

Imraan Muradin is vanaf oktober 2022 ook werkzaam op de locatie Haren in Groningen. Hij staat in Nederland bekend om zijn vrijwel pijnloze priktechniek voor botox en fillers. 

Filler behandeling worden met uiterste precisie geplaatst. Zoals een kunstenaar, zoekt Imraan de balans op in het gezicht voor een gegarandeerd natuurlijk effect. 

imraan muradin botox en fillers leiden en groningen haren
imraan-muradin-botox en fillers

Dokter Imraan Muradin is in het LUMC (Leiden) opgeleid tot arts. Vervolgens heeft hij in verschillende ziekenhuizen veel tijd doorgebracht op de operatiekamers. Vervolgens is Dokter Imraan Muradin begonnen met de opleiding tot medisch specialist in UMCG (Groningen). Hier heeft hij de anatomie van de mens tot op de puntjes bestudeerd. De combinatie van de chirurgie en zijn anatomische kennis maken dokter Imraan Muradin uniek in zijn vak. 

In zijn vrije tijd is Imraan een kunstliefhebber en dat zie je ook terug op de manier van werken: zijn oog voor detail en het geheel maken dat zijn behandelingen altijd een natuurlijk resultaat geeft.

Ervaringen bij
Imraan Muradin in Groningen

Dr Imraan Muradin is zeer bekwaam. Ging in het verleden naar een andere kliniek waar dezelfde behandelingen (botox en fillers) altijd zeer pijnlijk was en had ik achteraf altijd enorme blauwe plekken. Bij Imraan is het zo goed als pijnloos en heb ik geen blauwe plekken
Assen
19-9-2022
Dokter Imraan is perfectionistisch deskundig en weet van aanpakken. Bij mijn vriendinnen omschrijf ik hem als de laparchitect. Hij heeft mijn lippen die door een andere arts niet zo mooi gedaan waren- weer kunnen corrigeren en symmetrisch maken!
Groningen
29-6-2022