Dysport Botox behandelingen

Een botox behandeling met Dysport

Dysport verzacht rimpels door het verminderen van spiercontracties en is een merk van botulinetoxine type A. Veel artsen beschouwen het als een betrouwbare optie vanwege de hoge kwaliteitsnormen en strenge veiligheidsmaatregelen tijdens het productieproces .

Mensen die op zoek zijn naar goede resultaten zullen Dysport waarderen vanwege de langdurige effecten. De formule van Dysport is namelijk ontworpen om geleidelijk af te breken in het lichaam. Hierdoor blijven de effecten langer zichtbaar.

Botox is de eerste merknaam van botuline toxine die op de markt kwam. Botuline toxine vermindert de spieractiviteit in het geïnjecteerde gebied. Na Botox kwam de merknaam Dysport op de markt. Dysport is specifiek ontwikkeld voor cosmetische doeleinden. Het is in staat om grotere gebieden te behandelen en vult rimpels goed op.

Waarvoor kan je Dysport gebruiken?

Dysport is uiterst geschikt voor rimpels rond de ogen zoals kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdrimpels. Dit zijn klassieke gebieden waar de spieren vaak samentrekken. Vanzelfsprekend lijdt de huid hieronder en ontstaan er lijntjes en rimpels.

Hoelang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Met een dunne naald wordt de botox geïnjecteerd in de gewenste gebied. Na enkele dagen zal het gewenste effect optreden. Mits de behandeling door een ervaren arts volgens de strenge normen wordt uitgevoerd, is de behandeling volledig veilig.  

Wat te verwachten na een Dysport behandeling?

Na de behandeling met Dysport kan de huid op de geïnjecteerde plekken rood worden. In enkele gevallen kunnen kleine blauwe plekjes ontstaan op deze plekken. Desgewenst kunnen deze plekken gecamoufleerd worden. Na de behandeling kan u uw dagelijkse activiteiten hervatten. We raden het echter af om druk uit te oefenen op de behandelde gebieden. Dit om ervoor te zorgen dat de werkzame bestanddeel op de juiste plaatsen inwerkt.

Wanneer effect van Dysport behandeling

Het effect wordt na 3-4 dagen zichtbaar en is na 10-14 dagen optimaal. Het resultaat houdt 3-4 maanden aan. Dit verschilt echter per persoon. Naarmate de behandeling vaker wordt herhaald zal het resultaat langer aanhouden. Soms zijn de rimpels blijvend verminderd, ook wanneer er geen herhaalbehandeling plaatsvindt.

Ontdek de kunst van een natuurlijk resultaat bij Kliniek Vinci.

Ontdek een unieke combinatie van esthetiek en expertise. Maak een afspraak en ervaar de harmonie tussen innovatieve behandelingen en artistiek vakmanschap.

Lees meer over onze behandelingen

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

Ontdek alles over hyaluronzuur fillers: werking, voordelen en behandelingen. Krijg een jeugdige uitstraling met fillers.

liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd.

Botox na slapen

Veilig slapen na Botox

Ontdek waarom het veilig is om te slapen na een Botox behandeling bij Vinci. Leer meer over de juiste nazorg voor optimale resultaten.

De populairste Botox merken

De populairste Botox merken

Ontdek welk Botox merk het beste bij jou past in deze uitgebreide vergelijkende gids. Leer over de voordelen, verschillen en beste keuzes voor jouw jeugdige uitstraling in 2024.

Styalage Filler

Stylage filler

Stylage filler is op basis van cross-linked hyaluronzuur en een mannitol gemaakt. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.