Een botox behandeling met Dysport

Dysport Botox behandelingen

Dysport verzacht rimpels door het verminderen van spiercontracties en is een merk van botulinetoxine type A. Veel artsen beschouwen het als een betrouwbare optie vanwege de hoge kwaliteitsnormen en strenge veiligheidsmaatregelen tijdens het productieproces .

Mensen die op zoek zijn naar goede resultaten zullen Dysport waarderen vanwege de langdurige effecten. De formule van Dysport is namelijk ontworpen om geleidelijk af te breken in het lichaam. Hierdoor blijven de effecten langer zichtbaar.

Botox is de eerste merknaam van botuline toxine die op de markt kwam. Botuline toxine vermindert de spieractiviteit in het geïnjecteerde gebied. Na Botox kwam de merknaam Dysport op de markt. Dysport is specifiek ontwikkeld voor cosmetische doeleinden. Het is in staat om grotere gebieden te behandelen en vult rimpels goed op.

Waarvoor kan je Dysport gebruiken?

Dysport is uiterst geschikt voor rimpels rond de ogen zoals kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdrimpels. Dit zijn klassieke gebieden waar de spieren vaak samentrekken. Vanzelfsprekend lijdt de huid hieronder en ontstaan er lijntjes en rimpels.

Hoelang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Met een dunne naald wordt de botox geïnjecteerd in de gewenste gebied. Na enkele dagen zal het gewenste effect optreden. Mits de behandeling door een ervaren arts volgens de strenge normen wordt uitgevoerd, is de behandeling volledig veilig.  

Wat te verwachten na een Dysport behandeling?

Na de behandeling met Dysport kan de huid op de geïnjecteerde plekken rood worden. In enkele gevallen kunnen kleine blauwe plekjes ontstaan op deze plekken. Desgewenst kunnen deze plekken gecamoufleerd worden. Na de behandeling kan u uw dagelijkse activiteiten hervatten. We raden het echter af om druk uit te oefenen op de behandelde gebieden. Dit om ervoor te zorgen dat de werkzame bestanddeel op de juiste plaatsen inwerkt.

Wanneer effect van Dysport behandeling

Het effect wordt na 3-4 dagen zichtbaar en is na 10-14 dagen optimaal. Het resultaat houdt 3-4 maanden aan. Dit verschilt echter per persoon. Naarmate de behandeling vaker wordt herhaald zal het resultaat langer aanhouden. Soms zijn de rimpels blijvend verminderd, ook wanneer er geen herhaalbehandeling plaatsvindt.

Bij Kliniek Vinci benadrukken we met subtiele aanpassingen jouw eigen schoonheid, voor een natuurlijk stralend resultaat.

1
JAAR ERVARING
1
INGREPEN
1 %
BEOORDELING

Ontdek de kunst van natuurlijke schoonheid.

Stap in de wereld van tijdloze elegantie. Maak een afspraak en beleef vernieuwde schoonheid.

BLOG & NIEUWs

Meer informatie over Botox & Fillers