botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

botox herhalen

Botox herhalen zorgt voor langdurige resultaat. Bij de eerste botox behandeling zal het effect ongeveer 3 tot 4 maanden aanhouden. Dit verschilt echter per persoon. Bij de een houdt het effect langer aan dan bij de ander. Dit heeft te maken met verschillende factoren.  De botox wordt langzaam door het lichaam afgebroken. Je zal merken dat je je spieren langzaamaan weer een beetje kan bewegen. Dit gaat heel geleidelijk. De populairste behandeling, is een behandeling van de fronsspieren.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar

Het resultaat van de eerste botox behandeling houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan. Dit hangt onder andere af van het gebied dat is behandeld en hoeveel eenheden botox is toegediend. Na 3 tot 4 maanden kan je de spieren geleidelijk weer bewegen en kan je de behandeling herhalen. de volgende keer zal het effect langer zichtbaar zijn.

Als de botox helemaal is afgebroken door het lichaam kan je je spieren nog niet optimaal gebruiken. De spieren die tijdelijk uitgeschakeld waren hebben tijd nodig om te herstellen. Daarna zullen deze spieren hun normale spierkracht weer opbouwen.  Je kan dit vergelijken met een gebroken been. Wanneer een been lange tijd in het gips heeft gezeten is de spierkracht van de beenspieren aanzienlijk afgenomen. Wanneer de been uit het gips komt moet het langzaamaan weer spierkracht opbouwen om er weer goed op te kunnen lopen en rennen. dit geldt ook voor de spieren die met botox behandeld zijn.

Botox herhalen

Wanneer een botox behandeling steeds wordt herhaald worden de behandelde spieren steeds zwakker omdat ze weinig worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het resultaat steeds langer aanhoudt. Hierdoor hoeft de behandeling minder vaak herhaald te worden om hetzelfde effect te verkrijgen die daarnaast ook langer zichtbaar blijft.

Effecten van botox herhalen

Het herhalen van botox behandelingen heeft niet alleen het voordeel dat het effect langer aanhoudt. Het herhalen van botox behandelingen zorgt er namelijk ook voor dat er geen nieuwe rimpels op de behandelde plaatsen ontstaan. Dit voorkomt dus nieuwe tekenen van veroudering waar je normaliter een botox behandeling voor nodig zou hebben. In dit geval is voorkomen beter dan genezen want dit bespaart je botox behandelingen.

Natuurlijke lipfillers
Fillers

Lipfillers Leiden

Lipfillers in Leiden. Voor mooie volle lippen is het genoeg om met 1 ML te beginnen. Voor een subtiel effect volstaat 0.5 ML.

Lees verder »
verschil profhilo en viscoderm hydrobooster
Huidverbetering

Verschil tussen profhilo en viscoderm

In het algemeen zijn beide producten bedoeld om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen, maar ze verschillen in de manier waarop ze worden toegediend en in de concentratie van hyaluronzuur die ze bevatten.

Lees verder »
Resultaat rimpels wang Viscoderm door Imraan Muradin kliniek Vinci
Huidverbetering

Viscoderm

Viscoderm Hydrobooster is een behandeling op basis van pure hyaluronzuur. Het geeft een diepe hydratatie van de huid en verminderd lijntjes en rimpels. Door de

Lees verder »
bunnylines botox
Botox

Bunnylines

Wat zijn bunnylines? Bunnylines zijn de rimpels die zich op de neusbrug bevinden. Deze ontstaan tijdens het optrekken van de neus, bijvoorbeeld bij het lachen

Lees verder »
botox of fillers leiden
Botox

Wat zijn botox en fillers

Wat zijn botox en fillers? Botulinetoxine is het werkzame stof in Botox. Botox is eigenlijk een merknaam. Vergelijk het maar met Cola, alles wat erop

Lees verder »
Botox

Hoelang werkt Botox?

Hoelang botox werkt is afhankelijk van verschillende factoren. Elk patiënt is anders en elk lichaam reageert anders. Zo hebben mannen vaak krachtigere spieren dan vrouwen.

Lees verder »