botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

botox herhalen

Botox herhalen zorgt voor langdurige resultaat. Bij de eerste botox behandeling zal het effect ongeveer 3 tot 4 maanden aanhouden. Dit verschilt echter per persoon. Bij de een houdt het effect langer aan dan bij de ander. Dit heeft te maken met verschillende factoren.  De botox wordt langzaam door het lichaam afgebroken. Je zal merken dat je je spieren langzaamaan weer een beetje kan bewegen. Dit gaat heel geleidelijk. De populairste behandeling, is een behandeling van de fronsspieren.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar

Het resultaat van de eerste botox behandeling houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan. Dit hangt onder andere af van het gebied dat is behandeld en hoeveel eenheden botox is toegediend. Na 3 tot 4 maanden kan je de spieren geleidelijk weer bewegen en kan je de behandeling herhalen. de volgende keer zal het effect langer zichtbaar zijn.

Als de botox helemaal is afgebroken door het lichaam kan je je spieren nog niet optimaal gebruiken. De spieren die tijdelijk uitgeschakeld waren hebben tijd nodig om te herstellen. Daarna zullen deze spieren hun normale spierkracht weer opbouwen.  Je kan dit vergelijken met een gebroken been. Wanneer een been lange tijd in het gips heeft gezeten is de spierkracht van de beenspieren aanzienlijk afgenomen. Wanneer de been uit het gips komt moet het langzaamaan weer spierkracht opbouwen om er weer goed op te kunnen lopen en rennen. dit geldt ook voor de spieren die met botox behandeld zijn.

Botox herhalen

Wanneer een botox behandeling steeds wordt herhaald worden de behandelde spieren steeds zwakker omdat ze weinig worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het resultaat steeds langer aanhoudt. Hierdoor hoeft de behandeling minder vaak herhaald te worden om hetzelfde effect te verkrijgen die daarnaast ook langer zichtbaar blijft.

Effecten van botox herhalen

Het herhalen van botox behandelingen heeft niet alleen het voordeel dat het effect langer aanhoudt. Het herhalen van botox behandelingen zorgt er namelijk ook voor dat er geen nieuwe rimpels op de behandelde plaatsen ontstaan. Dit voorkomt dus nieuwe tekenen van veroudering waar je normaliter een botox behandeling voor nodig zou hebben. In dit geval is voorkomen beter dan genezen want dit bespaart je botox behandelingen.

voorbeeld botox kraaienpootjes
Botox

Botox kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn de lijnen die ontstaan naast de ogen tijdens het lachen. Door een botox kraaienpootjes behandeling worden deze rimpels minder zichtbaar.

Lees verder »
botox kaken kaakklemmen tandenknarsen
Botox

kaken

Bruxisme (tandenknarsen, kaakklemmen) komt vaak voor bij te sterke kaakspieren. Door middel van botox in de kaken kunnen deze ontspannen.

Lees verder »
ingevallen slapen botox fillers leiden
Fillers

Ingevallen slapen

Ingevallen slapen komt door volumeverlies in de slapen. Door middel van fillers kunt u de volume weer herstellen. Om zo weer een vollere gezicht te krijgen.

Lees verder »
botox herhalen
Botox

botox herhalen

Hoevaak moet je botox herhalen? Bij de eerste keer blijft botox ongeveer 3-4 maanden aanhouden. Doe je het vaker dan blijft het tot 4-6 maanden.

Lees verder »
botox of fillers leiden
Botox

Wat zijn botox en fillers

Wat zijn botox en fillers? Botulinetoxine is het werkzame stof in Botox. Botox is eigenlijk een merknaam. Vergelijk het maar met Cola, alles wat erop

Lees verder »
kaaklijn fillers voor en na
Fillers

Fillers kaaklijn

De kaaklijn en kin zijn de bouwstenen van het gezicht. Met fillers in de kin of kaaklijn is het mogelijk om de contouren te verscherpen en versterken.

Lees verder »
rokerslijnen botox en fillers
Botox

Rokerslijnen

Rokerslijnen zijn de lijntjes rondom de mond. Welke behandeling het meest geschikt is hangt af van de diepte van de rimpels. Zowel botox als fillers kunnen een oplossing bieden.

Lees verder »