botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Wat is een botox touch-up

Met een touch-up wordt een nabehandeling van een botox behandeling bedoeld. De arts spuit tijdens deze behandeling een kleine hoeveelheid botox bij. Het resultaat wordt hierdoor verbeterd. Een botox behandeling is relatief snel klaar. De botox heeft echter wel tijd nodig om in te werken. Want gelijk na de botox behandeling merk je eigenlijk nog niet veel. Maar twee tot zeven dagen na de behandeling wordt het resultaat steeds beter zichtbaar. Ongeveer twee weken na de botox behandeling is het resultaat optimaal. Daarom vindt de nacontrole na twee weken plaats. Tijdens deze afspraak controleert de arts het behandelde gebied en kunnen eventuele vragen beantwoord worden. Mocht er een touch-up nodig zijn dan kan de arts dat doen.

Waarom een botox touch-up

Voor alle botox behandelingen bestaan als maatstaf standaardeenheden. Bij de eerste behandeling gebruikt de arts deze standaardeenheden. De standaardeenheden zijn lage doseringen botox. Dit zorgt ervoor dat het resultaat er natuurlijk uit blijft zien. Het kan echter voorkomen dat je niet tevreden bent met het eindresultaat. Tijdens de nabehandeling zal de arts bekijken wat de mogelijkheden zijn om het resultaat te verbeteren. Vaak is het voldoende om extra eenheden botox toe te dienen. Dit wordt een touch-up genoemd.

Complicaties

De touch-up is over het algemeen een relatief korte behandeling. Wanneer er echter complicaties optreden na de eerste botoxbehandeling is het van belang om direct contact op te nemen met de arts. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er binnen twee weken bijwerkingen optreden. Dan is het niet verstandig om te wachten tot de nabehandeling. Door tijdig contact op te nemen kan de arts snel ingrijpen.

Ervaring

Mensen die al langere tijd botox gebruiken hebben er al meer ervaring mee. Zij weten inmiddels wat de juiste doses voor hen is en na hoeveel maanden zij weer behandeld willen worden. Voor deze mensen zal een touch-up niet zo vaak nodig zijn.

fillers in leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Fillers

fillers leiden

Fillers in Leiden door dokter Imraan Muradin. Imraan staat bekend om zijn zachte hand en mooie resultaten. Boek online uw filler behandeling.

Lees verder »
jukbeenderen jukbeen fillers leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Fillers

fillers jukbeenderen

Fillers in de jukbeenderen zorgen voor een mooie definitie van het gezicht. Daarnaast zorgt het ook voor een liftende effect van de wangen.

Lees verder »
Botox

Hoelang werkt Botox?

Hoelang botox werkt is afhankelijk van verschillende factoren. Elk patiënt is anders en elk lichaam reageert anders. Zo hebben mannen vaak krachtigere spieren dan vrouwen.

Lees verder »
Botox voorhoofd voor en na
Botox

Botox voorhoofd

Voorhoofdrimpels kunnen behandeld worden met botox in de voorhoofd Bestaande lijnen worden minder zichtbaar, en nieuwe rimpels voorkomen.

Lees verder »
botox of fillers leiden
Botox

Wat zijn botox en fillers

Wat zijn botox en fillers? Botulinetoxine is het werkzame stof in Botox. Botox is eigenlijk een merknaam. Vergelijk het maar met Cola, alles wat erop

Lees verder »
voorbeeld botox kraaienpootjes
Botox

Botox kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn de lijnen die ontstaan naast de ogen tijdens het lachen. Door een botox kraaienpootjes behandeling worden deze rimpels minder zichtbaar.

Lees verder »
lip fillers met natuurlijk effect
Fillers

Lipfillers

Er zijn veel verschillende technieken om de lippen op te vullen: de russische methode, de klassieke methode, cupidbow, keyhole en contouring. Wat belangrijk is dat de lippen passen bij uw gezicht, dit geeft een natuurlijk effect.

Lees verder »