Verdwijnen rimpels met botox?

Verdwijnen rimpels met botox

Bestrijd rimpels met botox. Fijne lachrimpels worden vaak als charmant ervaren, maar naarmate de jaren verstrijken, worden fijne lijntjes en rimpeltjes vaak dieper. Dit kan leiden tot permanente rimpels rond de ogen en fronsrimpels die zichtbaar blijven, zelfs wanneer je niet fronst. Dit kan je een ouder en vermoeide uitstraling geven, wat niet past bij een jeugdig gezicht. Gelukkig kun je hier iets aan doen met botox of filler behandelingen.

Hoe ontstaan rimpels?

Rimpels ontstaan door het veelvuldig bewegen van de spieren, waardoor de huid plooit en lijntjes en rimpels ontstaan. Dit proces begint klein, maar na verloop van tijd worden de lijntjes dieper. Met botox kunnen lijntjes en rimpels op een makkelijke en effectieve manier verzacht of zelfs verwijderd worden.

Hoe zorg botox ervoor dat rimpels verdwijnen?

Botox zorgt ervoor dat de spieren ontspannen, waardoor de huid minder plooit en lijntjes en rimpels verzachten of zelfs verdwijnen. Het resultaat is een gladdere huid en een vermindering van de vorming van nieuwe rimpels.

Het is verstandig om botox preventief te gebruiken, omdat ouder worden een natuurlijk proces is waarbij veel factoren een rol spelen. Door botox preventief te gebruiken, kun je het ontstaan van diepe lijntjes en rimpels uitstellen en voorkomen dat je je gaat storen aan bepaalde lijntjes. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Help botox tegen rimpels?

Botox kan op een makkelijke en effectieve manier lijntjes verzachten of verwijderen, zonder dat je je natuurlijke uitstraling verliest. Zo kunnen diepe lachrimpels verzacht worden en is het ook mogelijk om een combinatiebehandeling te doen met botox en fillers om een optimaal resultaat te bereiken. Verdwijnen lijntjes na botox? Ja, soms zelfs helemaal!

Bekijk onze prijzen of boek via deze link.

Bij Kliniek Vinci benadrukken we met subtiele aanpassingen jouw eigen schoonheid, voor een natuurlijk stralend resultaat.

1
JAAR ERVARING
1
INGREPEN
1 %
BEOORDELING

Ontdek de kunst van natuurlijke schoonheid.

Stap in de wereld van tijdloze elegantie. Maak een afspraak en beleef vernieuwde schoonheid.

BLOG & NIEUWs

Meer informatie over Botox & Fillers