Verdwijnen rimpels met botox

Verdwijnen rimpels met botox?

Bestrijd rimpels met botox. Fijne lachrimpels worden vaak als charmant ervaren, maar naarmate de jaren verstrijken, worden fijne lijntjes en rimpeltjes vaak dieper. Dit kan leiden tot permanente rimpels rond de ogen en fronsrimpels die zichtbaar blijven, zelfs wanneer je niet fronst. Dit kan je een ouder en vermoeide uitstraling geven, wat niet past bij een jeugdig gezicht. Gelukkig kun je hier iets aan doen met botox of filler behandelingen.

Hoe ontstaan rimpels?

Rimpels ontstaan door het veelvuldig bewegen van de spieren, waardoor de huid plooit en lijntjes en rimpels ontstaan. Dit proces begint klein, maar na verloop van tijd worden de lijntjes dieper. Met botox kunnen lijntjes en rimpels op een makkelijke en effectieve manier verzacht of zelfs verwijderd worden.

Hoe zorg botox ervoor dat rimpels verdwijnen?

Botox zorgt ervoor dat de spieren ontspannen, waardoor de huid minder plooit en lijntjes en rimpels verzachten of zelfs verdwijnen. Het resultaat is een gladdere huid en een vermindering van de vorming van nieuwe rimpels.

Het is verstandig om botox preventief te gebruiken, omdat ouder worden een natuurlijk proces is waarbij veel factoren een rol spelen. Door botox preventief te gebruiken, kun je het ontstaan van diepe lijntjes en rimpels uitstellen en voorkomen dat je je gaat storen aan bepaalde lijntjes. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Help botox tegen rimpels?

Botox kan op een makkelijke en effectieve manier lijntjes verzachten of verwijderen, zonder dat je je natuurlijke uitstraling verliest. Zo kunnen diepe lachrimpels verzacht worden en is het ook mogelijk om een combinatiebehandeling te doen met botox en fillers om een optimaal resultaat te bereiken. Verdwijnen lijntjes na botox? Ja, soms zelfs helemaal!

Bekijk onze prijzen of boek via deze link.

Ontdek de kunst van een natuurlijk resultaat bij Kliniek Vinci.

Ontdek een unieke combinatie van esthetiek en expertise. Maak een afspraak en ervaar de harmonie tussen innovatieve behandelingen en artistiek vakmanschap.

Lees meer over onze behandelingen

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

Ontdek alles over hyaluronzuur fillers: werking, voordelen en behandelingen. Krijg een jeugdige uitstraling met fillers.

liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd.

Botox na slapen

Veilig slapen na Botox

Ontdek waarom het veilig is om te slapen na een Botox behandeling bij Vinci. Leer meer over de juiste nazorg voor optimale resultaten.

De populairste Botox merken

De populairste Botox merken

Ontdek welk Botox merk het beste bij jou past in deze uitgebreide vergelijkende gids. Leer over de voordelen, verschillen en beste keuzes voor jouw jeugdige uitstraling in 2024.

Styalage Filler

Stylage filler

Stylage filler is op basis van cross-linked hyaluronzuur en een mannitol gemaakt. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.