botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Imraan Muradin

Imraan Muradin Leiden

Imraan Muradin is een van onze artsen bij Kliniek Vinci in Leiden. Hij heeft reeds al duizenden succesvolle behandelingen achter zijn naam staan. Het meest opvallende is zijn precisie werk en pijnloze behandelingen. We krijgen vaak het verzoek om een afspraak bij hem in te plannen. Imraan is een creatieve en kunstzinnige persoon met een holistische aanpak, dit is ook te zien gedurende de behandelingen.

imraan muradin

Imraan Muradin Den Haag

Naast zijn werkzaamheden in Leiden heeft Imraan veel naamsbekendheid opgedaan in de rest van Nederland en zelfs internationaal. In meerdere klinieken in Den Haag en omstreken is hij een geliefde arts. De Hagenaren en Hagenezen kunnen zijn open en eerlijke aanpak wel waarderen en natuurlijk zijn laagdrempelige benadering. Ook in zijn vrije tijd is Imraan vaak te vinden in de winkelstraten van Den Haag.

Imraan Muradin Amsterdam

We zien dat de afgelopen tijd dat Imraan Muradin ook bekendheid opdoet in de Amsterdam. Met een reistijd van 20-30 minuten over de A4 is Kliniek Vinci goed te bereiken vanuit Amsterdam. De artiesten van Amsterdam kunnen genieten van de behandelingen van Imraan Muradin, “als Imraan bezig is – is het alsof je kijkt naar een kunstenaar die bezig is met een kunstwerk”. Dat is ook niet raar, want Imraan geniet ervan om in zijn vrije tijd met kunst bezig te zijn. Deze creativiteit en oog voor precisie zie je ook terug in de resultaten van zijn behandelingen.

Imraan Muradin Groningen en Friesland

Wat niet veel mensen weten over Imraan is dat hij opgegroeid is in het noorden van het land. Soms denken wij dat hij daarom zo nuchter is. Wij vinden het altijd grappig om te zien hoe hij opbloeid als hij mensen tegenkomt die ook in het noorden zijn opgegroeid. Dan beginnen de verhalen weer over hoe leuk hij het daar had vroeger. Inmiddels heeft hij een grote groep tevreden cliënten in het noorden die allemaal graag door hem worden behandeld. Wij kunnen trots zijn op een arts als Imraan bij kliniek Vinci. Boek een behandeling eenvoudig via de website.

I have a severe phobia of needles and waited two years after my first Botox injection because it was such a painful experience that I fainted. After two years I wanted to give it another try with someone new and after talking to a few people I felt I could trust Imraan and had the treatment with him. He is very attentive, empathic and caring and really takes care of you, making sure you are never in pain during the treatment. I’ve been to him multiple times now and fully vouch for him. He is a very sensitive doctor who understands the importance of taking the well-being of his patients ahead of everything else. Thank you Imraan!

zorgkaartnederland.nl
botox kin
Botox

Kin

Putjes in de kin kunnen behandeld worden met botox. Met enkele prikken in de spieren worden de putjes en plooien minder opvallend.

Lees verder »
fillers in de wangen leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Fillers

fillers wangen

Ingevallen of hangende wangen kunnen u ouder doen lijken. Met behulp van fillers in de wangen is het mogelijk om de wangen meer volume te geven.

Lees verder »
botox herhalen
Botox

botox herhalen

Hoevaak moet je botox herhalen? Bij de eerste keer blijft botox ongeveer 3-4 maanden aanhouden. Doe je het vaker dan blijft het tot 4-6 maanden.

Lees verder »
kaaklijn fillers voor en na
Fillers

Fillers kaaklijn

De kaaklijn en kin zijn de bouwstenen van het gezicht. Met fillers in de kin of kaaklijn is het mogelijk om de contouren te verscherpen en versterken.

Lees verder »
rokerslijnen botox en fillers
Botox

Rokerslijnen

Rokerslijnen zijn de lijntjes rondom de mond. Welke behandeling het meest geschikt is hangt af van de diepte van de rimpels. Zowel botox als fillers kunnen een oplossing bieden.

Lees verder »
imraan muradin
Botox

Imraan Muradin

Imraan Muradin onderscheid zich door zijn persoonlijke benadering. Door zijn precisie en ervaring weet hij prachtige resultaten te behalen.

Lees verder »
lipflip leiden botox
Botox

Botox lipflip

Een lipflip is een botox behandeling van de lippen. In tegenstelling tot lipfillers, worden de lippen niet opgevuld. Voor een subtiel effect.

Lees verder »