botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Imraan Muradin

Imraan Muradin Leiden

Imraan Muradin is een van onze artsen bij Kliniek Vinci in Leiden. Hij heeft reeds al duizenden succesvolle behandelingen achter zijn naam staan. Het meest opvallende is zijn precisie werk en pijnloze behandelingen. We krijgen vaak het verzoek om een afspraak bij hem in te plannen. Imraan is een creatieve en kunstzinnige persoon met een holistische aanpak, dit is ook te zien gedurende de behandelingen.

imraan muradin

Imraan Muradin Den Haag

Naast zijn werkzaamheden in Leiden heeft Imraan veel naamsbekendheid opgedaan in de rest van Nederland en zelfs internationaal. In meerdere klinieken in Den Haag en omstreken is hij een geliefde arts. De Hagenaren en Hagenezen kunnen zijn open en eerlijke aanpak wel waarderen en natuurlijk zijn laagdrempelige benadering. Ook in zijn vrije tijd is Imraan vaak te vinden in de winkelstraten van Den Haag.

Imraan Muradin Amsterdam

We zien dat de afgelopen tijd dat Imraan Muradin ook bekendheid opdoet in de Amsterdam. Met een reistijd van 20-30 minuten over de A4 is Kliniek Vinci goed te bereiken vanuit Amsterdam. De artiesten van Amsterdam kunnen genieten van de behandelingen van Imraan Muradin, “als Imraan bezig is – is het alsof je kijkt naar een kunstenaar die bezig is met een kunstwerk”. Dat is ook niet raar, want Imraan geniet ervan om in zijn vrije tijd met kunst bezig te zijn. Deze creativiteit en oog voor precisie zie je ook terug in de resultaten van zijn behandelingen.

Imraan Muradin Groningen en Friesland

Wat niet veel mensen weten over Imraan is dat hij opgegroeid is in het noorden van het land. Soms denken wij dat hij daarom zo nuchter is. Wij vinden het altijd grappig om te zien hoe hij opbloeid als hij mensen tegenkomt die ook in het noorden zijn opgegroeid. Dan beginnen de verhalen weer over hoe leuk hij het daar had vroeger. Inmiddels heeft hij een grote groep tevreden cliënten in het noorden die allemaal graag door hem worden behandeld. Wij kunnen trots zijn op een arts als Imraan bij kliniek Vinci. Boek een behandeling eenvoudig via de website.

I have a severe phobia of needles and waited two years after my first Botox injection because it was such a painful experience that I fainted. After two years I wanted to give it another try with someone new and after talking to a few people I felt I could trust Imraan and had the treatment with him. He is very attentive, empathic and caring and really takes care of you, making sure you are never in pain during the treatment. I’ve been to him multiple times now and fully vouch for him. He is a very sensitive doctor who understands the importance of taking the well-being of his patients ahead of everything else. Thank you Imraan!

zorgkaartnederland.nl
voorbeeld botox frons
Botox

Botox fronsrimpels

De fronsrimpels zijn een grote ergernis, het geeft een boze en geirrirteerde blik. Botox in de fronsrimpels zorgt ervoor dat deze lijnen verminderen.

Lees verder »
kaaklijn fillers voor en na
Fillers

Fillers kaaklijn

De kaaklijn en kin zijn de bouwstenen van het gezicht. Met fillers in de kin of kaaklijn is het mogelijk om de contouren te verscherpen en versterken.

Lees verder »
Botox

Hoelang werkt Botox?

Hoelang botox werkt is afhankelijk van verschillende factoren. Elk patiënt is anders en elk lichaam reageert anders. Zo hebben mannen vaak krachtigere spieren dan vrouwen.

Lees verder »
imraan muradin
Botox

Wat is een botox touch-up

Een botox touch-up / top-up is een controleafspraak om nog iets extra botox te injecteren. Om restbeweging tegen te gaan. Bij ons kan dit 2-4 weken na de botox behandeling en is kosteloos.

Lees verder »
Radiesse huidverbetering leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Huidverbetering

Radiesse

Hoe werkt Radiesse? Radiesse is een injecteerbare filler die het volume in het gezicht herstelt en de huid weer steviger maakt. Daarnaast stimuleert het de

Lees verder »
botox mondhoeken
Botox

Mondhoeken

Hangende mondhoeken kunnen twee oorzaken hebben: te sterke spieren of volume verlies. Respectievelijk kunnen deze behandeld worden met botox en fillers.

Lees verder »