imraan muradin

Imraan Muradin

Imraan Muradin Leiden

Imraan Muradin is een van onze artsen bij Kliniek Vinci in Leiden. Hij heeft reeds al duizenden succesvolle behandelingen achter zijn naam staan. Het meest opvallende is zijn precisie werk en pijnloze behandelingen. We krijgen vaak het verzoek om een afspraak bij hem in te plannen. Imraan is een creatieve en kunstzinnige persoon met een holistische aanpak, dit is ook te zien gedurende de behandelingen.

imraan muradin

Imraan Muradin Den Haag

Naast zijn werkzaamheden in Leiden heeft Imraan veel naamsbekendheid opgedaan in de rest van Nederland en zelfs internationaal. In meerdere klinieken in Den Haag en omstreken is hij een geliefde arts. De Hagenaren en Hagenezen kunnen zijn open en eerlijke aanpak wel waarderen en natuurlijk zijn laagdrempelige benadering. Ook in zijn vrije tijd is Imraan vaak te vinden in de winkelstraten van Den Haag.

Imraan Muradin Amsterdam

We zien dat de afgelopen tijd dat Imraan Muradin ook bekendheid opdoet in de Amsterdam. Met een reistijd van 20-30 minuten over de A4 is Kliniek Vinci goed te bereiken vanuit Amsterdam. De artiesten van Amsterdam kunnen genieten van de behandelingen van Imraan Muradin, “als Imraan bezig is – is het alsof je kijkt naar een kunstenaar die bezig is met een kunstwerk”. Dat is ook niet raar, want Imraan geniet ervan om in zijn vrije tijd met kunst bezig te zijn. Deze creativiteit en oog voor precisie zie je ook terug in de resultaten van zijn behandelingen.

Imraan Muradin Groningen en Friesland

Wat niet veel mensen weten over Imraan is dat hij opgegroeid is in het noorden van het land. Soms denken wij dat hij daarom zo nuchter is. Wij vinden het altijd grappig om te zien hoe hij opbloeid als hij mensen tegenkomt die ook in het noorden zijn opgegroeid. Dan beginnen de verhalen weer over hoe leuk hij het daar had vroeger. Inmiddels heeft hij een grote groep tevreden cliënten in het noorden die allemaal graag door hem worden behandeld. Wij kunnen trots zijn op een arts als Imraan bij kliniek Vinci. Boek een behandeling eenvoudig via de website.

I have a severe phobia of needles and waited two years after my first Botox injection because it was such a painful experience that I fainted. After two years I wanted to give it another try with someone new and after talking to a few people I felt I could trust Imraan and had the treatment with him. He is very attentive, empathic and caring and really takes care of you, making sure you are never in pain during the treatment. I’ve been to him multiple times now and fully vouch for him. He is a very sensitive doctor who understands the importance of taking the well-being of his patients ahead of everything else. Thank you Imraan!

zorgkaartnederland.nl

Ontdek de kunst van een natuurlijk resultaat bij Kliniek Vinci.

Ontdek een unieke combinatie van esthetiek en expertise. Maak een afspraak en ervaar de harmonie tussen innovatieve behandelingen en artistiek vakmanschap.

Lees meer over onze behandelingen

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

Ontdek alles over hyaluronzuur fillers: werking, voordelen en behandelingen. Krijg een jeugdige uitstraling met fillers.

liquid facelift met fillers

Liquid Facelift

In essentie is een liquid facelift niets anders dan het gebruik van normale fillers, maar dan toegepast op meerdere gebieden tegelijkertijd.

Botox na slapen

Veilig slapen na Botox

Ontdek waarom het veilig is om te slapen na een Botox behandeling bij Vinci. Leer meer over de juiste nazorg voor optimale resultaten.

De populairste Botox merken

De populairste Botox merken

Ontdek welk Botox merk het beste bij jou past in deze uitgebreide vergelijkende gids. Leer over de voordelen, verschillen en beste keuzes voor jouw jeugdige uitstraling in 2024.

Styalage Filler

Stylage filler

Stylage filler is op basis van cross-linked hyaluronzuur en een mannitol gemaakt. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.