NIEUWE LOCATIE LEIDEN: BRAHMSLAAN 10 2324 AM LEIDEN

Kliniek Vinci Leiden en Groningen

Welkom bij onze cosmetische kliniek, waar we begrijpen dat elke persoon uniek is en een op maat gemaakte behandeling verdient. Tijdens een persoonlijk intakegesprek bespreken we graag met u wat uw wensen en verwachtingen zijn en hoe wij u hierin kunnen helpen deze te bereiken.

Wij werken uitsluitend met ervaren BIG-geregistreerde artsen die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). 

Onze cosmetische kliniek werkt enkel met officiële producten die voldoen aan alle relevante EU-voorschriften. 

Wij hechten we veel waarde aan openheid en transparantie, en daarom zorgen we ervoor dat u altijd vooraf op de hoogte bent van de kosten van uw behandeling en de te verwachten resultaten. Tijdens de behandeling krijgt u van ons uitstekende begeleiding en adviseren we u graag over de nazorg en de leefregels voor de periode na de behandeling.

Wij heten u graag welkom bij onze cosmetische kliniek en kijken er naar uit om samen met u te werken aan een stralende en zelfverzekerde uitstraling.

1 %
TEVREDENHEID
1
INGREPEN
1
JAAR ERVARING
"Met een ongeëvenaard oog voor detail, streven we ernaar om uw natuurlijke schoonheid te versterken op een subtiele en elegante manier. "
Ik werd op mijn gemak gesteld en er werd geluisterd naar mijn wensen. Het was te zien dat de arts verstand heeft van zijn vak. Ik ben super blij met het resultaat! Ik zou het zeker aanraden!​
Google Review
5/5
Fijne arts, Imraan neemt de tijd voor je. Geeft op een ontspannen en ongedwongen manier advies over de behandelingen. Imraan weet waar hij over praat. Een profhilo behandeling gedaan. Nu al blij mee. Kom zeker terug.
Google Review
5/5
Geweldig! Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen en ik ben zeer tevreden over het resultaat bij Dr. Imraan Muradin
Google Review
5/5
Enkele dagen geleden een injectie in mijn frons gehad voor mijn migraine. Ben nu al van mijn hoofdpijn en frons af. Leuke en ontspannen arts, niet opdringerig. Ik kom hier zeker weer terug!
Google Review
5/5
Geweldig! Liplijntjes laten opvullen, prachtig en natuurlijk door zeer kundige arts, kom zeker weer terug als het nodig is!
Google Review
5/5
Ik heb alleen maar positieve ervaringen bij vinci kliniek . Imraan luistert goed naar mijn wensen en legt alles heel goed uit. Altijd topservice!
Google Review
5/5

Welke injectables behandelingen zijn er mogelijk?

Wij begrijpen dat het lastig is om erachter te komen wat nou allemaal mogelijk is met bijvoorbeeld: fillers.
Daarom hebben wij voor u een overzicht gemaakt van de populairste behandelingen.
Mocht u nog vragen hebben, bent u altijd welkom om even langs te komen voor persoonlijk advies.
Bekijk ook onze injectables blog voor meer informatie.

Filler lippen

Filler neuslippenplooi

Filler marionetlijnen

let op jezelf mooier maken kan lijk uitpakken