Traangoot fillers

Traangoot behandeling met fillers

Bij een traangoot behandeling worden fillers geplaatst in de traangoten. De traangoten bevinden zich aan de binnenzijde van de onderste oogleden. Naarmate we ouder worden, veranderen de traangoten: het gebied wordt donkerder, dieper en er ontstaan wallen. Diepe traangoten kunnen ook aangeboren zijn, waardoor de traangoten al vanaf jonge leeftijd diep liggen.⁣ Weinig slaap, een stressvolle en ongezonde levensstijl zorgen ervoor dat de traangoten hun volume verliezen. Gelukkig is dit vaak niet permanent.

Diepe en donkere kringen om de ogen maken dat uw ogen er ingevallen uitzien. Dit geeft op zijn beurt een indruk van uitputting en vermoeidheid – zelfs als u zich niet vermoeid voelt. Dit is vaak de reden voor veel mensen om voor een traangootbehandeling te kiezen.⁣ ⁣

Hoe behandel je de traangoten met fillers?

De behandeling bestaat uit het plaatsen van fillers. Door volume te creëren in de traangoten zien de ogen er minder ingevallen uit. Ook helpt het een deel van de schaduw te verminderen, waardoor het gebied er minder donker uitziet. Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijke stofje wat bij iedereen aanwezig is in de huid en het bindweefsel. Hyaluronzuur kan 1000x zijn eigen gewicht in water vasthouden. Dit is ook hetgeen wat voor volume zorgt. 

De filler wordt vanuit de zijkant met een canule (stompe naald) geïnjecteerd in de traangoot. Hierdoor zal het gebied gelift worden en de traangoot ondersteunen. Als resultaat zal het gebied onder de ogen er gladder en stralender uitziet, waardoor het er meteen frisser uitziet.⁣

Zijn traangoot fillers gevaarlijk?

Alhoewel de gedachte eng lijkt met een naald in de buurt van de ogen, is het relatief een ongevaarlijke ingreep. Bij Vinci maken we voor de traangoot behandeling geen gebruik van naalden maar canules. Een canule heeft in tegenstelling tot een naald geen scherp punt. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om structuren zoals bloedvaten of zenuwen te beschadigen.

Na de traangoot behandeling kan er zwelling optreden de eerste dagen na de behandeling. Dit komt door de combinatie van irritatie van de behandeling en de aanwezigheid van fillers. Fillers trekken graag water aan en houden deze vast. Hierdoor blijft de zwelling iets langer dan normaal.

Wat te doen bij zwelling na een traangoot behandeling?

Zwelling na een traangoot behandeling komt vaker voor bij mensen die normaliter ook vocht vasthouden rondom de ogen, meestal in de ochtenden. Hierbij helpt het om de traangoten goed te blijven masseren de eerste periode na een behandeling (eerste 1-2 weken) en daarnaast zoveel mogelijk te koelen met bijvoorbeeld een icepack of een koude washandje. Fillers in de traangoten hebben ongeveer een maand nodig om zich volledig te integreren in het weefsel.

Hoeveel kosten traangoot fillers?

Een filler behandeling gaat per milliliter (ML), met 1 ML is er al een mooi resultaat zichtbaar. Zie hier onze filler prijzen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
botox fillers marionetlijnen leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Fillers

marionetlijnen

Afhangende mondhoeken en marionetlijnen kunnen goed behandeld worden met fillers. Door deze op te vullen worden ze minder zichtbaar.

Lees verder »
botox migraine hoofdpijn leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Gezondheid

Botox tegen migraine

Door bepaalde gebieden te behandelen met botox kunnen de hoofdpijnklachten bij migraine afnemen. Laat u behandelen door ervaren cosmetische artsen.

Lees verder »
fillers in de wangen leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Fillers

fillers wangen

Ingevallen of hangende wangen kunnen u ouder doen lijken. Met behulp van fillers in de wangen is het mogelijk om de wangen meer volume te geven.

Lees verder »
Profhilo huidverbetering leiden leiderdorp katwijk noordwijk oegstgeest warmond
Huidverbetering

Profhilo leiden

Profhilo bevat hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd blijft. Dit maakt uw huid weer steviger en soepel.

Lees verder »
botox_kraaienpootjes
Botox

Botox kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn de lijnen die ontstaan naast de ogen tijdens het lachen. Door een botox kraaienpootjes behandeling worden deze rimpels minder zichtbaar.

Lees verder »
lipfillers leiden
Fillers

Lipfillers Leiden

Lipfillers in Leiden. Voor mooie volle lippen is het genoeg om met 1 ML te beginnen. Voor een subtiel effect volstaat 0.5 ML.

Lees verder »
botox wenkbrauwlift
Botox

Wenkbrauwlift

De wenkbrauwlift met botox zorgt ervoor dat de wenkbrauwen iets hoger gaan staan. Dit geeft weer een frissen en open blik.

Lees verder »