botox en fillers in leiden door imraan muradin
injectables botox en fillers in leiden door imraan muradin

Bunnylines

Wat zijn bunnylines?

Bunnylines zijn de rimpels die zich op de neusbrug bevinden. Deze ontstaan tijdens het optrekken van de neus, bijvoorbeeld bij het lachen of bij het ruiken van een onaangename geur. Net zoals de kraaienpootjes – zijn het geen storende lijnen. Echter naarmate de huid ouder wordt verlies het elasticiteit. Dit heeft als gevolg dat de rimpels ook zichtbaar worden in rust.

Hoe ontstaan bunnylines?

Bunnylines ontstaan door overactieve spieren, met name de musculus nasalis. Dit is een spier die over de neusbrug ligt. Door overactiviteit in deze spier worden de bovenliggende huidlagen in een rimpel getrokken. De reden waarom niet iedereen bunnylines krijgt heeft te maken met meerdere factoren. Een van de factoren is de de dikte van de huid ter plaatse van de neus ook een rol. De neus is vaak ook een gebied wat veel zonlicht opvangt. Door deze blootstelling neemt de dikte en elasticiteit af, wat ook een reden is voor het ontstaan van rimpels.

Een andere reden voor het ontstaan van bunnylines is het gebruik van botox in overige spieren in het gezicht. Hierdoor worden de spieren op de neusrug ter compensatie overactief. Mocht u twijfelen of dit het geval is bij u, kunt u altijd een vrijblijvende afspraak maken om dit te bespreken.

Hoe behandel je bunnylines?

Door middel van botox is het mogelijk om de onderliggende spieren te ontspannen. Het gebied op de neusbrug is een uiterste ingewikkeld gebied waar belangrijke bloedvaten lopen. Daarom is het belangrijk dat deze behandeling uitgevoerd wordt door artsen met veel ervaring. Bij Vinci werken we alleen met toegewijde en ervaren artsen.

Wat zijn de prijzen voor het behandelen van bunnylines?

Bekijk hier onze botox prijzen. Wilt u een botox afspraak inplannen, dat kan gemakkelijk online.

Bruxisme (tandenknarsen, kaakklemmen) komt vaak voor bij te sterke kaakspieren. Door middel van botox in de kaken kunnen deze ontspannen.
Overmatig zweten, ook wel hyperhidrosis genoemd kan zeer storend zijn. Botox kan een uitkomst bieden hiervoor in gebieden zoals de
Putjes in de kin kunnen behandeld worden met botox. Met enkele prikken in de spieren worden de putjes en plooien
Ingevallen slapen komt door volumeverlies in de slapen. Door middel van fillers kunt u de volume weer herstellen. Om zo
Diepe traangoten zorgen voor een permanente vermoeide blik. Met traangoot fillers is het mogelijk om de traangoten weer op te
Een lipflip is een botox behandeling van de lippen. In tegenstelling tot lipfillers, worden de lippen niet opgevuld. Voor een
De eerste dag na de behandeling (24 uur) mag je niet intensief sporten of veel alcohol drinken. Ook mag je
Botox aftercare: eerste 2 uur gebied niet aanraken. Eerste 4 uur niet liggen of vooroverbuigen. Eerste 24 uur warmte en intensieve activiteiten vermijden.